Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Panettelijan lähellä on paha olla.

Puhelinoperaattori Elisa on vaikeasti tavoitettava omavaltainen ja kallis kumppani. Odotan parempaa osittain valtion omistamalta markkinajohtajalta.

Johtuuko poikien, tyttöjä huonompi koulumenestys, naisvaltaisesta opetuksesta? Pojilla on tasa-arvon nimissä oikeus yhtä ymmärtävään opetukseen, kuten tytöillä. Ei riitä selitykseksi, että pojat ovat poikia tai vilkkaampia. Älyssä ei ole eroa.

Liipolan Onni valmistui ja ARA:n tukea oli tarjolla 0,6 milj euroa. Joku unohti laittaa hakemuksen siitä. Jos tekijä on konsenijoht Mäkisen alainen, niin Mikalle pitkä miinus johtamistaidoissa.

Varoitus.Jos puhelimessa joku lipevä henkilö tarjoaa sinulle postikuluja vastaan ilmaiset vitamiinit niin älkää mennä lankaan. Hetken päästä tulee uusi lähetys joka ei ole halpa ja jälleen uusi lähetys ,eikä yhteyttä saa millään. Lähetin palautuksena takaisin jolloin postimaksu oli 4,60e. Firma on ns.kepuli firma joka vain rahastaa. Eli sanokaa heti kun tarjotaan, niin ettei missään tapauksessa oteta vastaan.

Taitaa miehet kohta synnyttää. Niin paljon on aamupahoinvointia ja töistä poissaoloja nuorilla miehillä.

Melkoisia läiskäyksiä Juhanin Melasta Launeen aviisissa, mutta jostainhan Lahden alisuoriutuminen johtuu taloudessa ja 30% huumekäyttäjien lisääntymisestä

Eikö ollut aikoja sitten ajatus, että EU ei jyräisi demokraattisen maan lakia. Kansaa alkaa tuskastuttaa pienen kansamme murentaminen ja ettei maahamme saada kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tuloihin nähden.

Eikö vääksyläisen kotihoitoyrityksen hoitajat tiedä mikä on pihakadun ajonopeus. Yhdelle hoitajalle huomautettu mutta ralli jatkuu. Kadulla paljon leikkiviä lapsia. Koskahan osuu. Useammat naapurit huolissaan.

Me too-kampanja on ravistellut hedelmällisesti uusia läntisiä kehitysmaita. Vielä enemmän sen tulisi ravistella vanhoja eteläisiä kehitysmaita: pöyristyttäviä raiskauksia silpomisia kristittyjen murhia heidän kirkkojensa polttamisia mielettömien raakuuksien joukkotekoja. Kannattaako tällaisille joukoille puhua tasa-arvosta. Pohja puuttuu. Infran rakentamiseksi vaivoin kerätyt varatkin menevät ilmeisesti suurelta osin tuhoaseisiin.

Panettelijan lähellä on paha olla.

Media antaa kivasti huomiota Ay-liikkeen romuttajille. Muistakaa toimittajat että tes;ien päättyminen tietää kaikille tekijöille, myös toimittajille pienempää palkkapussia.

me tarvimme tälläisiä rohkeita yrittäjiä jotka poliisin välinpitämättömyydestä johtuen joutuvat itse selvittämään yölliset alamaailman konnat! Hyvä sinä rohkea ja taitava arvostettu yrittäjä heinolasta!

Miksiköhän hanhien jätöksistä ei puhuta,vaikka ne leviävät nurmikoille ja käytäville? Tarttuvat kengänpohjiin ja koirien tassuihin. Ikkunoista saa pesettää lokkien ym lentoposteja yhtenään.

Liikenteen pääväylät voi tarkoittaa myös. Ei liikennettä keskustaan mm. torille. Suunnittelijat eivät käytä busseja. Vantaa "hyvä" esimerkki.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi