Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Vanhemmat kiinnittäkääpä teinien yskään huomiota

Hollolan kk Hatsinantien ja Rantatien välillä useita kolmioyskänlääke pulloja ojassa. Vanhemmat kiinnittäkääpä teinien yskään huomiota.

Media ruokkii terroristitekoja. Ei niitä tekoja tarvii niin yksityiskohtaisesti selittää. Jotkut saavat niistä intoa yrittää.

Hiekat kyllä lakaistaan pois asfaltilta, kun ehditään. Vastahan lumet on sulamassa monin paikoin. Malttia!

Suomen oikeuskäytäntö täysin hukassa. Poliisi taltuttaa teräasein riehuvan kaverin, joka uhkaa ihmisiä ja rikkoo autoja. Nyt kuulustellaankin häntä ja eiköhän taas tule jotain rangaistusta hänelle. Antaisin mitalin.

Tuli hyvä mieli Kalle Veirron kirjoituksesta "Valkoiset, punaiset, muut". Se oli yhdistävä. Yleensä kirjoitukset ym:t ovat repiviä, vain punaisten teot hyväksyviä. Suurin osa kansasta oli kuitenkin niitä "muita".

Voisiko joku uutisoida, koska Lahden resepti- ja hyvinvointikuntaliittymän on tarkoitus lähteä toimimaan?

Kuules nyt, EU kielsi takavalojen palamisen päivävalojen kanssa 2000-luvun alussa. Typerä idea. Kaikki eivät tätä oivalla. Itse osaan laittaa sateella/sumussa/pimeässä ajovalot päälle. Alkuperäinen ongelman syy on EU:n direktiivissä aikoinaan. Kts. Finlex.fi

Pyöräilijät hoi, onko soittokelloon muutaman euron investointi liikaa vai kiristääkö kypärä niin paljon, että sitä ei älyä käyttää? Järjenkäyttö on sallittu ja jopa suotavaa.

Älä varattuja havittele, kuuluvat vain omalle puolisolleen. Älä tee itse väärin äläkä saata kiusaukseen muitakaan.

No höh, kyllä varattukin ihastuu ja rakastuu. Tunteille ei voi mitään. Teot on sitten eri juttu.

Lopettakaa se jatkuva valittaminen ja toisten kadehtiminen ja hävetkää! Suomessa monet asiat ovat edelleen melko hyvin.

Huom. suu sitä varten, että voi puhua tai kysyä, jos jokin asia kiinnostaa.

Olipa kauniita kuvia ke (tanssivat joutsenet) ja pe (saari) lukijan kuvissa. Iloa silmille. Kiitos!

Lakatkaa vouhottamasta maatuvista koirankakoista. Ihailkaa sen sijaa heräävää luontoa. Muuttolintuja tullut jo paljon ja leskenlehdetkin alkavat jo kukkia. Näin jo muutaman.

Taloyhtiön hallitus on huijannut yhtiökokouksen avuttomat osallistujat teettämään miljoonaremontin. Nyt taloyhtiöllä on velkaa melkein enemmän kuin asuntojen myyntiarvo on. Jokuhan tästäkin on hyötynyt.

Kokoomuksen sanat ja teot ristiriidassa. Uudet yritykset ei kiinnostakaan, kun Rostedt haluaa pitää kiinni pienen piirin päristelystä Pippossa.

Jollei wc:n hajustaminen tuntemattomin kemikaalein riitä, nyt voi huuhteluveden värjätä: puhdistamomikrobit ilakoivat ja järvien kalatkin tykkäävät?

Oletteko huomanneet, että on yksi harrastus jopa elämäntyyli, joka ei tarvitse yht.kunnan rahaa, halleja, ratoja, tarhoja ym. Luontoharrastus on omavaraista.

Onko työnantaja unohtanut työturvallisuuslain velvoitteet työntekijöiden kohdalla Kunnaksen koulun sisäilmasta johtuvista terveydellisistä haitoista? Tietoisesti terveyden vaarantaminen voi aiheuttaa toimenpiteitä.

Ostakaa sellainen auto missä päivävaloilla palaa myös takavalot – ei jaksa katsella ja kuunnella tätä ainaista rutinaa. Esimerkiksi Audi (ei Saksasta vaan Suomesta).

Lehdissä Ylessä ja MTV- ym. kanavilla aivan liikaa urheilua, minua ei kiinnosta pätkään Markkasen, Laineen ja Bottaksen tai Räikkösen jutut. Ne aivan liikaa palstatilaa uutisoinnissa. Tylsää. On elämässä muutakin kun urheilu.

Hallitus laittoi työttömille 18 tunnin säännön. Poikani sanoi, ettei aio mennä työhön ja jos työttömyystuki poistetaan hän hakee toimeentulotuen. Näin nuoret osaa kiertää.

Voit lopultakin onnistua hiljentämään Nicotinell-mainoksen painamalla kaukosäätimen äänetön nappia. Paina ja onnistu.

Kiitos ESS ihanasta selviytymistarinasta. Se antaa toivoa jollekin, joka taistelee päihteitä ja huumeita vastaan. Onnea tälle tytölle. Sinun siipesi kantavat!

Kioski tääl Lahles: kiska. Ainakin tääl keskustan alueella.

Voi sinua joka varastit kauniin pitsihuivin sovituskopista. Toivottavasti tajuat hävetä rumaa tekoasi ja viet huivin kassalle.

Hinnoittelematonta ei pysty jakamaan mikäli ei usko arvoa ja ilmaise kiitollisuutta.

Nyt kun sähköpyörän ostotuki meni puihin, täytyy jatkaa päivittäistä ajoo 25 vuotta vanhalla V8.

Väitätkö tosiaan, ettei Paavo ole rähmällään. On ollut koko ajan. Suunta itä. Ja voi se vallanhalu. Väkisinkö kaliffiksi?

Tuhannet kiitokset kännykän löytäjälle Orimattilassa.

Vapaaehtoistyö ei edelleenkään kuulu pääministerin mukaan aktiivimalliin. Ratkaisu: lopetetaan vapaaehtoistyö ja annetaan pääministerin hoitaa ko. hommat.

Tukien perusteita, maataloustuki = korvaus myynnistä teollisuudelle tuotantokust. halvemmalla. Palkankorotus = tuki muiden palkankorotusten maksuun?

Minkäänlainen uskonto ei kuulu päiväkotiin ja kouluun, se on aikuisten juttu, ei viattomien lasten.

KOKO-Lahti! Kiitos kokousmessujen hienoimmasta osastosta, tyylikkäimmistä tyypeistä ja erinomaisesta Lahti-markkinoinnista! Tyylikäs KOKO-Lahti! Wow!

...menkääpä pärnäsen korjaamolle...

Tuntuu pahalta, kun taloyhtiömme hallituksen jäsen juoksee ovelta ovelle puhumassa pahaa eräästä perheestä. Ihan mitättömän asian takia. Toivottavasti muut asukkaat näkisivät, miten asiat ovat eli kenellä on "päässä vikaa". Fiksummat huomaavat kyllä.

Koirankakka maatuu paremmin kuin tupakantumpit. Tupakoijille siivousvero ja mieluiten yhtä suuri kuin ostettujen savukkeiden määrä.

Parveketupakoijat terrorisoivat edelleen. Missä se laki viipyy? Asuntoyhtiöiden hallituksella ei ole munaa ajaa kieltoa, koska itsekin polttavat. Toiminta on syvältä.

Lahti ympäristökaupunki? 6 000 lokkia saastuttaa Vesijärven, sataman ja pihat. Hanhilaumat valtaavat uimarannat ja puistot. Niemenkadulla koko kesän vanhat autot ja moottoripyörät saastuttavat pakokaasulla ja melulla, ralli alkoi jo eilen.

Kallis pormestarimalli päätettiin salassa muutamassa päivässä. Onko pormestari ehkä sähköasentaja? Päättäjät erotettava valtuustosta. Äänestys asiasta lahtelaisille asukkaille.

Kävelysilta Ankkurista aallonmurtajalle! Kiitos! Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: ihana lenkkipolku ja lokit pois!

Minä inhoan pussilakanoita!

Vesijärvenkadun kaventamista suunnittelevat. Teettekö päätökset aina 1 min tarkkailulla? Onko teillä ajokortti? Oletteko itse kävelleet kadulla? Kiilailut ja kaahailut alkaisivat, aikaisemman kokemuksen mukaan.

Näppis 15/4: "Koiravero tulee palauttaa, se luo uusia työpaikkoja esim. valvonnassa." -Tsymäleisson! Toi kaverihan on nero! Keksi just ikiliikkujan. Nyt pukkaa uutta talous-Nobelia Suomeen...

Seuraava tosi-tv voisi olla fitistä fätiksi. Viikossa syötäisi niin paljon kuin pystyy. Itsensä hengiltä saaneet pääsisivät hall of fameen.

Kansanedustajien määrän vähentäminen johtaisi siihen, että asioita hoidettaisiin vielä huonommin. Palkkakateus näissä ehdotuksissa taustalla.

Ei tunnu kovin sähkön kuluttajia kiinnostavan kaupungin/lahtelaisten omistaman Lahti Energian järkyttävät viime aikojen siirtohinnan korotukset! +55% vs. kulutus!

Olkaa lahtelaiset ainakin pihoistanne ylpeitä, täällä Hollolan kuntakeskuksen ympärillä pihat on järkyttävän rumia. Vain tauotta vilkkuva joulupukki puuttuu. Ainakin toistaiseksi!

Elämmekö Hitlerin aikaa: vammaisella ei ole ihmisarvoa eikä oikeutta elämään?

Njet, njet Putin valehtelit enemmän kuin Bobrikov ja Molotov yhteensä!

Jos joku luulee oikeasti tankkaavansa ekologisempaa ja kalliimpaa biokaasua kaasuasemilta, niin valitettavasti joudun ilmoittamaan, että ei sinne asemalle tule kuin yksi kaasuputki...

Aito katse mahdoton, mikäli kiitos ja anteeksi ei edes itsessään.

Opettajana teen töitä myös "työajan" ulkopuolella: luen, kehitän, pohdin ym. opetukseen liittyviä asioita. Myyjänä suljin työpaikan oven ja olin "vapaa".

Onko mitään nolompaa kuin mopokuskit? On, mopopojat koulun tai päiväkodin pihassa!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi