Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Kyllähän mulla on varma kutina asiasta, miksi ei Kisapuistoa laiteta kuntoon

Kyllähän mulla on varma kutina asiasta, miksi ei Kisapuistoa laiteta kuntoon ja kunnon urheilukentäksi! Siitä kyttää joku rakennusliike paikkaa kalliille asuintaloille, joista saa roimat voitot! Siksi on ehdotettu kenttää Launeelle!

Kariston yksityistieltä poistettiin vanhat katuvalaisimet ja laitettiin uudet, jotka on myös nyt poistettu. Taisi tulla paljon säästöä kaupungille.

Kyllä lumien sulaminen paljastaa todelliset sotkijat: ihmiset! Koirien jätökset maatuu, mutta ihmisten roskat ei, ihmiset on sikoja, koirat ei!

Onko se EU:sta eroava maa ainoastaan Englanti? Minä kun olen luullut sen olevan Iso-Britannian joka eroaa!

Miksi punavangeista vouhotetaan. Eikö meitä valkoisten jälkeläisiä ole enemmistö Suomessa?

Pennalan optinen nopeusvalvonta herännyt talviunilta!

Rakas Taivaan Isä. Älä anna minun törmätä toista kertaa isoon ilkeään kaljamahaan! En taho, en.

Arvokkaat, kauniit, isot valaisimet takaisin museoaseman alueelle. Pois ne rumat tulitikut seinustalta. Eivät valaise ja ovat 'jaloissa'. Onko myös mahdotonta poistaa kaupungin maankuulut tunnukset, likaiset lumikasat ennen mahdollisia kesäturisteja?

Irtisanominenko se suomalaiselle firmalle tärkein asia onkin? Niinkö bisnestä tehdään? Luulisi, että vaikkapa palkan (järjettömien) sivukulujen laskeminen olisi olennaisempaa.

Helsingissä vihreiden toimesta on tehty valtuustoaloite, että suonensisäisten huumeidenkäyttäjille kustannetaan piikityshuone. Tämä ei ole hyväksyttävää. Tuossa käyttövaiheessa addiktio on jo niin paha, että ihminen toteuttaa sairautensa tarvetta missä tahansa. Sen sijaan on tiuhennettava terveydenhoidon pisteitä, missä on tarjolla puhtaita neuloja ja käytettyjen neulojen vastaanotto.

Hiukan sekä huvittaa, että on surullista se että itseään "totuusmediaksi" kutsuvat eivät ole objektiivisia kaikissa asioissa. "Joku" on päättänyt mikä on sallittua, ja siitä ei hyväksytä muita näkökantoja. Demokratiaako?

Mitä lehmäkauppoja Asikkalan kunnassa puuhataan, kun valtuuston kokous on osittain salainen.

On perjantai 13. päivä. Siihen kuuluu jatko: ...Kiittäen Isää ( siis Taivaan Jumalaa).. häntä joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan. Kolossalaiskirje 1 luku 13 jae. Tänään on hyvä päivä – ns. no hätä.

Ei ota munkaan sukulaiset yhteyttä. Ei oo paljo välikskää.

Olipas todella hyvä kirjoitus 13.4 ESS:ssa Santalalta. Olisikohan johtajien ja päättäjien aihetta miettiä. Hoitohenkilökunta on väsynyt ja loppu, koskakohan siihen puututaan? Vai yritetäänkö vielä vetää tiukemmalle? Vastatkaa te ketkä näistä päätätte!

Hakkerointi on rikosnimike. Nyt kuitenkin kaavaillaan, että ensi syksynä Espoossa opiskelijat kehittävät hakkerointitaitoja. Kaikki espoolaiset lukiolaiset tunkevat kehitysasteella oleviin tietoturvajärjestelmään. Tutkitaan, löytyykö aukkoja tietoturvassa. Taitotasoja on monia.

Kävin ennen Lahden keskustassa joka viikko. Kun Nastolan valtuustoa vedettiin höplästä ja liityttiin Lahteen, olen käynyt yhden kerran ja totesin tukkikoot ja kavennelkoot vaan katunsa, eihän sinne kukaan viitsi mennä. Niin oli hiljaista.

Kymppi plus Akuutille: tutkimukset, seuranta, hoito ja kohtelu. Kiitos!

Mopokausi lähestyy! Hollolan kuntakeskuksen moponuorten vanhemmat: tulkaapa katsomaan miten mopoilla hurjastellaan kävelyteitä pitkin, keskustasta Kankaan koululle oleva kävelytie ollut kesä toisensa jälkeen suosittu mopoilureitti! Ottakaa vastuuta ja puuttukaa asiaan!

Onko muovipussi ainoa muoviongelma? Katso ympärillesi ja laske montako muovi esinettä näet esim kotonasi.

Harpotaan, harpotaan koirien jätöksien yli. Mutta miksi minun pitää sietää paskaa kotitielläni? Paskottakaa koiranne omalla pihallanne tai menkää metsään.

Jalankulkutiet eivät ole tarkoitettu koiran ulkoilutukseen. Menkää metsään mokomat!

Kolmen vuoden ajan on tiedotettu Postille, että meille tulee toisten postia. Ei toimi. Poltan vieraan postin.

Ihanaa että talvi loppui. Ei tarvitse kuunnella aurausauton metelöintiä eikä kärsiä lopputuloksesta.

Ei kakkoja tarvitse todellakaan etsiä. En ymmärrä mistä näitä kakkojen puolustajia löytyy? Tiesitkö että kakkojen jättämisestä tielle voidaan sakottaa?

Suutari pysyköön lestisssään, on vanha sanonta, joka pitää yhä paikkaansa. Älä puhu siis siitä mistä et tarpeeksi tiedä!

Miten koiraveron maksamista valvottiin silloin, kun sitä Suomessa maksettiin? Se työllistää eli rankkurit töihin!

Koirakurittomuuden perusteella eteläisimmässä Lahdessa on metsästyskausi parhaimmillaan ja n. 500 ihmistä, jotka kaikki omistavat samat metsät/pellot.

Se, että joku näkee räystäspääskyn huhtikuussa ei merkitse, että helmikuussa näkemäsi varpushaukka muuttuisi käeksi. Puppuu.

Hyvä että Presidentti on tarkka veronmaksajien rahoista ja lentää Norwegianilla eikä Finnairilla....

Homma menee nyk. lyhyesti näin: Se kenen sairaalassa ja kun. tai kaup. eniten kuolee ihmisiä se pääsee helpoimmalla ja on paras! Siihen oikeesti on menty. Näkee kaikesta.

Kyllä on järkyttävä määrä koiran kakkoja Suitsikadun varrella kouluun vievällä pätkällä nurmikko kaistaleella. Ihan kuin lemmikkejä ei olisi voinut viedä muualle kakkimaan. Lumen alta paljastui ihmisten välinpitämättömyys.

Kuinka voin kiittää hallitusta ja Lahden kaupunkia, kun pienestä 1 500 eläkkeestäni kaapattiin pois 160 e + radiovero 143 e + kirkko 31,50, joka kuukausi + Lahden kulttuurivero 219 e! Millä ruoka+asunto+lääkkeet? Siis eutanasiaa kansalaisille?

Hämeenkoskella Asikkalant. puskiin ja puiden oksille heitetty koirien p..ska pusseja yli 60 n. 100 m:n matkalla. Haloo olis jo maatunut maassa.

Kuinka kauan kela/ työkkäri antaa täysin työkykyisten miesten, suomalaisten, nostaa päivärahaa ja tukia tekemättä yhtään mitään. Työpaikallani on monia vanhempia työntekijöitä joiden vaan täytyy jaksaa eläkeikään. Nyt painostusta työkkäriltä. Nimim. 40 vuotta veroa maksanut.

Mitä tekee ay-liike, kun hallitus jatkuvasti vainoaa vain työntekijöitä? Meidän selkänahastahan kaikki verot ja voitotkin revitään.

Lahden Gigantissa hieno asiakaspalvelu! Kiitollisina sähköhellan ostajat.

Sexuaalista häirintää paljastuu joka päivä, varmaan kohta kotonakin.

Uskonnon opetus koulussa estetään. Useat lapset opiskelee parakeissa huonon sisäilman vuoksi. Mitä tästä voi päätellä? Raamattu sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä."

Ei Metsäkangas ole mikään Länsi-Lahden Liipola! On niitä huumeluolia muuallakin!

Aktiivimalli myös maahanmuuttovirastoon ja oikeuslaitoksiin. Ja sit rikoksentekijät vastuuseen tekemisistä.

Kyllä tuli hyvä mieli, kun saimme niin ystävällistä palvelua MeaMannassa, sydämellinen tunnelma ja maistuva lounas, kiitos!

Eikös tv-ohjelmissa vois olla se tylsä: "Uusinta"-ilmoitus, mediaverolla saamme uusintoja ja paljon! Koko rahalla halpaa kuin Lahden tienpito!

Lintujen kuuntelija muuta vaikka korpeen. Siellä kuulet lintuja. Et räkimistä ja kakomista.

Miksi Etlari jatkuvasti kirjoittaa virheellisesti että Kujalassa toimii Transpoint? 2012 VR myi Transpointin kappaletavaratoiminnot silloiselle Itellalle eli nykyiselle Postille. Eli Makasiinikatu 3:ssa Lahden Kujalassa sijaitsee Postin terminaali, tarkistakaa toimittajat faktat.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi