Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Liikaa asuntorakentamista Lahdessa!

Liikaa asuntorakentamista Lahdessa! Tyhjiä asuntoja vaikka kuinka! Lahtelaisten parastako tässä ajatellaan veroäyrin nousun lisäksi?

Suomi ostaa horneteihin rynnäkköohjukset USA:lta, samalla sinetöitiin Suomen hävittäjäkaupat. Ostetaan kalleimmat, vaikka tarjontaa on naapurissa.

Kenen idea oli muuttaa sunnuntai-Touhula normaaliksi? Olen kerännyt 20 vuotta sarjaa ja nyt se ei sovi mihinkään, että kiitosta vaan.

Tää sote-peli on kallis kansan maksaa mitä pelaa Sipilä, Orpo ja siniset. Nää pitää laittaa vastuuseen teoistaan. Elina Lepomäki puhuu asiaa.

No niin ja sit oman elämänsä liikennepoliisi jättää sen nopeusvalvonnan poliiseille, kun se on niitten hommaa. Todellisuudessa ajoit siis 97 km/h motarilla.

Launeella asuu 26 233 asukasta. Väkimäärältään Lahden suurin alue. Green City halusi kehätien saastuttamaan näitä ihmisiä ja pilaamaan Launeen luonnon!

Mitä tekisikään kokoomuksen suosiolle, kun tekisitte miehen työn ja kaataisitte pikkupojan hallituksen, joka vaan uhkailee.

Lahti Basketball, teitä ei kiinnosta voittaa, miksi yleisöä pitäisi kiinnostaa teidän pelit?

Sinä koiran ulkoiluttaja Kankaantilalla, kuinka kehtasit jättää koirasi jätökset meidän portinpieleen? Kaltaisesi lisäävät koiravihaa. (Lähetetty hellästi)

Voi surku. Padasjoella postihiihto, autot rannassa parkkeerattu lumihankeen ja Kelventeen puuvaja tyhjä. Hyvää mainosta matkailulle! Hiihtoladut erinomaiset!

Onnelanpolun kiinteistöjohtaja selittää, että pelastuslaitos vaati ovipumput, ettei savu leviä käytävään, mutta vanhus saa kuolla, kun ei saa oveaan auki, jos huoneessa palaa. Nykyhoitoa?

On menossa neljäs sukupuuttoaalto. Toinen ajan kuva on lemmikkikeskeisyysaalto. Viherpiipertäjät ovat jääneet jälkimmäisen vangiksi.

On se kumma, että 60-vuotiaana aletaan pätemään. Jumala rankasee ja jättää ruumiit palamaan helvetin tuleen.

Hallitus yrittää väkisin saada ajettua Suomen soten avulla nurin voi, voi.

Koirien rekisteröintipakko edesauttaisi ja turvaisi koirien hyvinvointia. Lisäksi se rajoittaisi niiden joutumista olosuhteisiin, jotka ovat eläimelle sopimattomia ja haitallisia. Tämä valvonta tietenkin edellyttää jonkinlaista korvausta esim. koirien pitäjiltä ja kasvattajilta. Nimeksi sopisi koirien rekisteröinti- ja hyvinvointimaksu.

Huuhteluaineet ne vasta "haiseekin" valtavan voimakkaina. Kuivaushuoneessa tarttuu märkään pyykkiin, hajuallergikko joutuu tuulettamaan pyykin ennen käyttöä.

Miten on mahdollista, että poliitikot saavat pilata Suomen perusterveydenhuollon veroparatiisiyhtiöiden tukemana.

Lahden poliittiset päättäjät ovat todella lirissä kohta, kun ict-sotkut selviävät, miljoonien eurojen laskut tulossa.

Voisiko naisten mäkihypystä kirjoittaa seuraavan kerran, kun tulee mitali tai edes kymppisakkiin tulos.

Sipilän hallitus veti kansan kyykkyyn, kohta syödään heinäsirkkoja.

Eihän se energiatodistus maksa kuin muutaman satasen. Kyllä on kaupat pienestä kiinni.

Lahden kaupungin keskusta on yhtä tapahtuma aukiota. Tori kolme tapahtumaa vuodessa. Aleksin tapahtuma-alue nolla tapahtumaa. Miksi miksi? Aleksin ajokaistat takasin!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi