Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Kierrätyspuisto on jälkipolville hyväksi

Kierrätyspuisto on jälkipolville hyväksi, ei nykyajan kehitystä pidä estää, kyllä osataan tehdä käsittelylaitokset, että "ei haise, ei maistu".

Vielä kerran: EU:n maat. politiikan mukaan tuottaja myy raaka-aineet teollisuudelle alle tuotantokustannusten. Erotus maksetaan ns. maataloustukena.

Hyvää pr:ää moottorikelkkailulle. Lauantaina 10.2. Vesijärvellä Laitialanselällä olin kokemassa verkkoja. Oranssi kokemisnaru oli kahden n. 2 m merkkirisun välissä lumen päällä 60 m matkalla. 2 sokeaa kelkkailijaa ajaa narun päältä. Hyvä ettei naru katkennut tai lähtenyt mukaan.

Ei voinut Etlari esitellä Lahen MM-kisamaskottia. Kun kisapäättäjät unohtivat sellaisen suunnitella, meni kaikki aika ulkoistaa Lahen hyvä vesi. Noloa!

Mikä puolue saatais ajamaan eläkeläisten asioita oikeesti? Meitä äänestäjiä kyllä riittäisi.

Sata vuotta sitten turkkilaiset teurastivat Armenian kristittyjä. Nyt on vuorossa kurdit. Miksei kukaan tuomitse Turkin hirmutekoja?

No niin, ottakaapa mallia Itävallasta. Koiravero tännekin.

Norjan astmapiippumiehet voittoihin terveistä. Ei ole puhtaita jauhoja joukkueen missään pussissa. KOK, sulkekaa maa kaikesta kv. urheilusta. Tv. Oikeasti astmasairas!

En käytä automaattikassoja. Älä käytä sinäkään! Kassatyöhän on perinteisesti nuorten työpaikka.

Miksi köyhät antavat äänensä kokoomukselle. Minusta ei riitä, että niistä on kauniit valokuvat. Mr. No body

Kiitos 40 vuodesta ja hyvästi Etlari! Tästä eteenpäin uutiset TV:stä, radiosta, netistä ja sunnuntain Hesarista. Ei ollut viimeisinä vuosina minun lehteni.

PHKS os. 54 hyvää hoitoa! Kiitos!

Veromaksajien täytyy päättää pormestarimallista. Ei suojatyöpaikkaa taas jollekin käänteentekevälle.

Olen nähnyt monasti myös potilaiden kuljetuksen vähissä vaatteissa talvikylmällä taksiin tai ambulanssiin. Edesvastuutonta ja törkeää kohtelua!

Jos esim. teatterissa on 800 katsojaa ja 10:llä heistä on ns. tuoksuyliherkkyys, pitääkö 790 henkilön olla käyttämättä parfyymeja tms.?

Eikö hallitusherratkin laiteta vastuuseen päin peetä menneistä toiminnoista. Kuten sote-uudistuksesta, 2 milj. säästö muuttui 2 milj. tappioksi, ja herrat saa vain jatkaa.

Miksi ulkoilutatte koirat kerrostalon pihassa talojen ja roskisten nurkkiin, kun metsäpolut vieressä. Inhottavaa kun piha täynnä keltaisia jätösläiskiä.

Kalle Aaltoselta täyttä asiaa Lahen virkamiesten ja päättäjien tekemistä selvistä virheistä. ESS 10.2. Hyvä Kalle!

Näin sukupuolineutraalina aikana ei korteissa eikä kirjeissä pitäisi käyttää herraa, rouvaa eikä neitiä. Olisiko aika siirtyä tälle vuosituhannelle.

Miksi kaikki hyvät näytelmät ja elokuvat näytetään Areenassa. Kuntien palvelutalojen asukkaat jäävät kaikesta paitsi! Ei niissä Areena-kanavaa näytetä!

Elääkö Hollolan (emäpitäjä) mies, ruotsin vai venäjän vallan aikaa?

Ei Euroopassa maataloustukia makseta tappiollisen tuotannon takia vaan päinvastoin. Tuilla saadaan teollisuudelle halpa raaka-aine. Tajusitko idean?

Viitailan ja Sairakkalan tiellä illan pimeydessä lähellä Isomyllyntietä iso ruskea bernhardinkoira vapaana keskellä tietä!

Aina, kun varotetaan huonosta kelistä, älkää missään tapauksessa ottako lapsia mukaan liikenteeseen.

Vallankahvan hartain toive: ongelma kömpii valtion kierrätysmateriaalilodjuun, ottaa annetun kapselin, ja kun homma on ohi, aktiivimallin työllistetty ruuvaa kannen kiinni. Ja odottaa vuoroaan...

Voi kirsikan marjat, miten mun vaimollani on kauniit huulet! Huulten kaari, väri ja miten freesit. Eikä ole kuin 77. Elettäis vielä kauan! Oi siksi huules mulle hetkiseksi lainaa.....

Kärkölä saa kuivaamon.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi