Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Mitäs noille hyppyrimäille nyt sitten tehtäis?

Mitäs noille hyppyrimäille nyt sitten tehtäis? Oliko Lahden kaupungin strategiassa mitään asian suhteen? Oisko ideoita?

Taloyhtiön hallitus valitaan yhtiökokouksessa, eli sinne vaan ehdolle ja laittamaan asiat kuntoon.

LA 10.2. Lukijalta-palstalla K. Aaltoselta oikein hyvä kirjoitus, kiitos.

Kirjasto maksulliseksi.

Kaikki elävät ja tuntevat olennot, niin myös ihminen, vastustavat pakkoa.

"Asiakkaita haalitaan ympäri Suomea." Miksi ei: "Palveluja tarjotaan koko Suomen alueelle." Terv. Ihan tavallinen lukija

Kyllä se eläkkeiden alasajaja oli Rinne ja Lipponen. Kimmo Kiljunen on sentään mies, joka edes yrittää korjata eläkeläisten asiaa.

Hyky ajaa vain omaa etua, ei työntekijöidensä, ei vähävaraisten perintäongelmaisten. Riittää näkojään se, että johto saa palkankorotuksia.

Hollola ei ole muuta kuin siipeilijä, Lahden kaupungin verenimijä, oikea hyväksikäyttäjä. Eläisitte omilla varoilla. Rahapulassa myytte Hämeenkoskenkin veroparatiisiyhtiölle.

Voi, Voi, hollolalaiset, tulisitte jo pois polvihousuista ja vaipoista ja vastaisitte kuin aikuiset omista asioitanne ja nielisitte ylpeytenne.

Pitäisikö kirkkoonkin mennä viihtymään? Eiköpä olisi syytä tutkia elämän peruskysymyksiä ajoissa. Elämä voi olla kovin lyhyt.

Yksi museo unohtui kävijämäärätilastosta. Siellä kävijöitä enemmän kuin muilla yhteensä. Moottoripyörämuseo.

Kiitos, Kalle Aaltonen! (Mielip/Lukijalta, la 10.2.)

Isot autot piippaavat turvallisuussyistä, yölläkin, ulkona. Meillä piippailee alakerran naapurin torkkuherättäjä 4.30 eikä ilmeisesti alle puolen tunnin saa hereille kuin naapurit. Vanha ja sairas ei enää saa unta.

Auramies vastaa! Kyllä se piippi on oltava päällä, vaikka se sinut herättääkin. Muuta maalle!

Mahtava mies tuo Paavo Lipponen. Hän jyrähti jotta nyt taitettu eläkeindeksi, niin koko hallitus ja suurin osa eduskuntaa vapisi. Näinkö muka asia päätettiin, ei edes Iiro Viinanen eikä Sauli Niinistö eikä koko muu osa hallituksesta mahtanut mitään.

Miksi Attendo ei julkaise vanhusten hoivakotien asukkaittensa todellisia kuukausikustannuksia.

Hyvä kirjoitus Kalle ESS 10.2.! Täyttä totta joka sana! Hienoa, että joku uskaltaa sanoa asiat julkisesti ääneen niin kuin ne ovat!

Sh Amk 2 370 e/kk. Halpatyövoimaa, kiire ja vastuu. Kutsumus ei elätä, vaikka näin luulee edelleen kunta ja Tehy. Tuli alan vaihto.

Puolue joka lupaa korjata taitetun indeksin vääryyden tulee saamaan valtavan kannatuksen seuraavissa vaaleissa. Nyt jo yritetään marssittaa julkisuuteen "asiantuntijoita" jotka lyö sellaisia "rätinkejä eteen ettei sulla varmasti ole ole nälkä"! Muussa reaalitaloudessa yhteiskunta elää velaksi vielä seuraavat 100 vuotta. Työeläkkeissä kuritetaan saajia heti eläkeputken alussa.

Milla Bruneaun kirjoitus oli ihan hyvä, se sisälsi uusia ideoita.

Milla Bruneau on kirjoituksensa mukaan valmis selvittämään kaupungin rahoilla kaikenlaisten huijareiden hulluja ideoita. Järkevät päättäjät olkaa tarkkana!

Torppari sai häädön, jos ei maksanut vuokraa tai muuten noudattanut vuokrasopimuksen ehtoja. Sama tänäpäivänä, saat häädön jos et maksa vuokria! TS

Kiitos 31.1. Akuutin lääkärille, joka tunnistit refluksiotaudin (mahaportin löystyminen) ja annoit niin sopivat lääkkeet ettei vaivoja enää ole. Vaivoja oli paljon ja ne loppuivat.

Lähihoitajaksi voi valmistua monella tavalla, jopa alle vuodessa ja ilman peruskoulutodistusta. Keskussairaalatasoiseen hoitoon ainoastaan päteviä sh.

Miten erään taloyhtiö hv on reilu 1,50 e neliö 80 rakennetun eikä ole tehty kuin pieniä kunnostuksia eikä ole tulossa mitään.

Hyvä kirjoitus, Kalle Aaltonen. Kansalaiset ovat samaa mieltä, mutta mielipiteistämme ei välitetä kun joku "Herra" saa vision.

Mitä kuuluisampi arkkitehti sitä surkeampi tekele. Haluavat tehdä taidetta toimivuuden kustannuksella.

Kalle Aaltonen kirjoittaa asiaa, perseelleen menneitä asioita tässä kaupungissa riittää. Kallesta seuraava kaupunginjohtaja.

Edes joskus kannattaisi vähän ajatella muitakin.

Mitä suotta Nastolaan mitään rakennetaan. Iitissä remontoitu hyväkuntoinen terveysasema tyhjillään.

Meidän taloyhtiön hallitus turha. Jos olet osakas mene hallitukseen niin voit vaikuttaa ja saada aikaiseksi. Jos olet vuokralainen ota yhteys vuokranantajan. Helppo on aukoa päätään, jos ei itse osallistu.

Jankuttakaa vaan niitä typeriä mainoksianne tvssä, radiossa, en varmaan osta sitä tuotetta, sori ! T. Antero

Taksipalvelut avattava ulkomaalaisille kuskeille, matkakeskuksessa puolenyön aikaan 10 metrin päässä taksin nokasta viittoilin, että kuski tulisi ottamaan ison laukkuni, vaan ei, kun ei ollut varma, otanko kyydin?

Prisma se sitten nosti Ingmariinin hintaa oikein reilusti.

Kalastaja sanoo, ettei kala tunne kipua, joten ei tarvi tappaa jäällä. Sanoisin, että kalastaja ei tunne sympatiaa elävää olentoa kohtaan, sairasta.

Hei kaikki pienellä eläkkeellä elämistä yrittelevät ystävät. Mennään lakkoon. Ei kele tehdä mitään. jh

Turvallisuussyistä ostetun induktiolieden yksi keittoalue ei osittain toimi. Ei toimi liikkeen kanssa vaihto, ei huolto, eikä liikkeessä tehty vakuutus. Kaikki jää vanhusten vahingoksi. Se on nykyaikaa.

Sähköautolla hienosti 3 vuodessa 43 tkm. Entäs kun vuodessa tulee 60 tuhatta, tai enemmän, Suomea ympäri? Toimiiko häh?

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi