Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Aleksin silta voisi olla kopio Loviisan radan sillasta

Aleksin silta voisi olla kopio Loviisan radan sillasta.

Kaikkia muita vikoja kyl on, muttei dementiaa! Ja ootko huomannu et Pelsuilla on voittoputki päällä? Me ollaan synnytty 14.1.49, joten laske siitä, jos osaat! T. mummelit vieläki 68, hetken

Mski.fi/lahti-palvelu olisi loistava kanava tiedottaa hiihtäjille, ulkopaikkakuntalaisillekin latujen kunnosta, vaan päivitykset 1, 2 jopa 3 vkoa vanh.

Täyttä asiaa Helinin ja Alhon kirjotukset 8.1. ESS! Hyvä! Miksi poliitikot ei tee asioille mitään tai sitä mitä pitäisi tehdä!?

Kuka lämmitti ilmaston kun jääkausi loppui? Ei ainakaan ihminen! Kannatan ilmaston muutosta. Suomelle pelkkää hyötyä!

On raastavan irvokasta päättäjien uhota Suomea muka hyvinvointivaltiona, kun eläkeläiset näännytetään loppuun lähes jäädytetyin eläkkein.

Hei nuotiokammoinen. Käypä Keski-Euroopan joulutoreilla: ihana savun ja ruuan tuoksu, kun ruuat porisee kymmenillä puuliesillä. Joulu tuoksuu mausteille, ruualle ja puiden poltolle!

Aktiivimallia vihataan siksi, että siinä puututaan saavutettuihin etuihin.

Olen todella ylpeä pres Niinistöstä, kun hän uskaltaa toivottaa Jumalan siunausta kansallemme!

Aktiivimallissa työtä haluavat ja työtä vieroksuvat on niputettu yhteen. Epäoikeudenmukaista!

Kertoisko joku missä vihanneksemme kasvavat ? Ulkona en ole missään nähnyt! Sileitä ovat mutta mato ei huoli!

Kyllä Suomi on oikein rutinasakkia. Mikään ei ole hyvin. Voi hyssykät on kateellisia ihmisiä. Eläkää omaa elämäänne ja antakaa muidenkin elää omaansa.

Miksi ihmeessä elokuvateattereissa aina ennen elokuvan alkua näytätte mainoksia 15 minuutin ajan? Pyörittäkää mainokset ennen elokuvan ilmoitettua ajankohtaa, kiitos!

Mitä Mummelien ikä muille kuuluu kuin heille itselleen? Hanki elämä, äläkä täällä nillitä toisten iästä tai diagnosoi toisten sairauksia, paraskin puoskari. Kannattaisko tarkistuttaa oma pää ensin? Pelsu-Mummoille tsemppiä, ja kiitokset positiivisista Näppis-viesteistä! Jatkakaa ihmeessä!

Onko P-H keskussairaalassa potilaiden hengen vaarantavia sairaalabakteereja? Jos on, mistä ko. bakteerit ovat peräisin, henkilöstöltä vaiko potilailta?

Norjalaisten mäkih. valmennus osaaminen ei taidakaan olla suomalaista perua, koska Norjalaiset pärjäävät, suomalaiset ei.

Mäkihyppääjien puvun teko ei ole pelkää ompelua. Se on tarkkaa tutkimustyötä laboratoriossa, kun yritetään olla mahdollisimman kauan ilmassa.

Mistähän Hollolan hevosmiesten tietotoimisto oikeen tietää mitä ihmeellisempiä juttuja? Ja mikähän on niiden juttujen todellisuus? Kärpänen katossa ihmettelee.

Lintulautojen haittapuoli, hiiret lisääntyy, kohta voi tulla rotat, kun siemeniä on joka puolella.

Toivottaa Jumalan siunausta on sama asia kuin toivoa sitä ihmisille. Kuten terveyttä vaikka ei ole lääkäri.

Pääministerin uskonnossa sanotaa, että se on ihmisen oma vika jos joutuu käyttämään kalliita diabetes-, ja kolesteroli lääkkeitä. Että silleen saadaan pakolliset lääkkeet kalliiksi.

Älkää hyvät cittari Launeen tytöt laittako niitä pahanmakuisia kurkkuviipaleita sämpylöiden väliin, ovat ilman niitä syötävämpiä, kiitti.

Viihde Teksti-TV 24H klo 24.00 lähetys on tosisairasta "kasvatuspohjaa" nuorisolle ja muillekin...täysin vastuutonta ja härskiä tv:stä joka päivä!

Palkatkaa Riku Routo kehittämään Lahden keskustaa! Ideoita tarvitaan ennen kuin kuihtuu koko keskusta.

Rami Lehto ja Ronkainen lupailee toreilla ihmisille asioita ja kun asia on eduskuntaäänestyksessä, käännetään takkia, terveisin petetty taksi.

Kentänhoitaja Kari Saaristo sen sanoi! Lahteen tarvitaan nopeasti ulkotekojää. Käyttäjiä riittäisi todella.

Jess? Joo alkoholia vähemmän, pillereitä yms huumeita käytetään enemmän ja sekoilu sen mukaista.

Pitäisi ajatella ennen kuin ottaa koiran omakotitaloon, ettei se päivät pitkät metelöi ulkona yksin.

Porvarihallituksella riittää rahaa rikkaiden verohelpotuksiin ja toistuvasti kymmenien miljoonien lisätukiin Euroopan kannattamattomimman maatalouden pönkittämiseen. Samalla heikoimmassa asemassa olevilta leikataan kaikesta. Tämäkö sitten vähentää kansan eriarvostumista?

Lahden kaupunginhallitus keskustelee sataman lokki"ongelmasta". Kyllä näin saadaan lisää työpaikkoja ja hyvinvointia Lahteen.

Meil Poris päi Nuuttijuhlal on pitkä perinne. Nuuttipukit kiertävät ovelta ovelle häätämässä joulun pois. Palkkioksi saavat joulusta jääneitä herkkuja, ei rahaa, sitä ei ole kellekään joulusta jääny.

Samoilla lihaksilla, millä toivotat Hyvää Joulua, Hyvää Uutta Vuotta, Hyvää Terveyttä, voit myös toivottaa Jumalan Siunausta eli toivot kaikkea hyvää ystävällesi. Sinulla pilkallinen vertaus. Mieti uudelleen!

Kylläpä on jälleen kerran äijäkolmikko NPV ylittänyt itsensä. UL 6.1, s. 5. On täysin karannut eläkeläisiltä ja nuoremmalta virkamieheltä mopo käsistä. Täysin epäsopivaa käytöstä etenkin korkealle virkamiehelle. En tiedä, olisinko itkenyt vai nauranut tuollaista puppua lukiessani? Ja en todellakaan ole mikään kohta ex-kaupunginjohtajamme fani.

Luonnollinen tapa köyhtyä on kun alkaa lahtelaiseksi. Päättäjät tekevät niin järjettömiä sopimuksia veronmaksajien kannalta.

Lauantai-näyttämön esitys yliveto, piristi mun illan maanantaina 8.1. niin totaalisesti, että en muista milloin jollain olisi ollut tuommoinen vaikutus! Seksikkyyttäkään ei ollut unohdettu, kun improajat astuivat näyttämölle, melkoiset suoritukset ihanilta naisilta!

Lahden Lauantai-näyttämöllä. Jatkakaa samaan upeeseen tyyliin, kuumat kimmat antaa eroottista latausta katsomon kolleihin ja komeet urokset naispuolisiin katsojiin. Kyllä. Pyöri ihan sukat jalassa maanantaina katsomon puolella, jes Jes!

Kyllä sen vakuutuspomotkin tietävät, ettei pienellä eläkkeellä tule toimeen. Onneksi heille järjestyy muutama satatuhatta köyhyyden poistoon. Onko ahneudella ylärajaa?

Ovatko Kilponen ja Viinikka tehtäviensä tasalla?

Jos on vähänkin myötätuntoa, ei osta öljypohjaisista materiaaleista lasten ja naisten lähes palkatta epäterveellisissä oloissa tekemiä vaatteita.

Hei! Laittakaapas joku pystyyn kuntosali Tonttilan entisen K-Supermarketin tiloihin! Varmasti tulisi mukavasti porukkaa Tonttilan, Ahtialan, Kariston ja Kiveriön seuduilta. Tätä on kaivattu!

Kivakodin vieras ja invapaikat aina vaan henk. kunnan autojen valtaamat

Stadionin päärakennuksen alakerrassa on suihkut.

Mustan/ tumman Citroenin kuski Hersalantiellä. Yrititkö tarkoituksella osua vastaantulevan auton keulaan? Jatkossa suosittelen sinulle julkista liikennettä tai taksia!

Olisiko mahdollista järjestää Lahtelaisille ns. kateuskoulu, kaikki eivät voi todellakaan asua ihanassa Hollolassa t. Herrahollola

Palkanpidätysprosenttiin on jo laskettu eläkemaksut, perittävänä ja vähennettävänä määränä, ei siis peritä pidätysprosentin lisäksi.

Hyvä kirjoitus 9.1. erityisopetuksesta. Pitäisikö Kilposen asemaa johtajana tarkastella?

Mahollisen mahollinen eli hirveen hyvä tuo Lauantai-näyttämön esitys! Improt lähtee kuin ammattilaisista ja kaikki näyttelijät puhaltaa yhteen hiileen! Te ootte niin paras teatteri-ryhmän moneen vuoteen! Tehkää uusi näytelmä samalla kokoonpanolla!

Vähä-älyiset pyöräilijät vailla itsesuojeluvaistoa täysillä punasia päin leikkivät hengellänsä! Taas huima näytös Uudenmaan ja Nousukadun risteyksessä ma 8.1.

Osaamattomuus kukkii taidekeskuksen valmistelussa. Ei kannattaisi riidellä sijainnista ennen alustavan markkinointisuunnitelman ja kannattavuuslaskelman valmistumista sekä asiakkaita houkuttelevien vetonaulojen määrittämistä.

Opetus- ja kasvatusjohtajan asenne opettajia kohtaan oksettava. Ei arvosta ammattilaisia. Huono johtaminen tulee kalliiksi veronmaksajille.

Mitä voidaan tehdä luonnottoman suurelle naakkayhdyskunnalle, joka sotkee paikkoja ympäri keskustaa. Onko naakkakin suojeltu?

Taidekeskus on Lahdelle iso mahdollisuus heittää rahaa "kankkulan kaivoon".

Kaikkihan tietävät, että aspartaami, fluori, elohopea ovat hermomyrkkyä, siihen kuuluu myös natriumglutamaatti, jota on kaikissa luontaisen kaltaisissa aromeissa ja uutteissa.

Päivävalopellet ovat kateellisia, kun vanha Nissan tulee sumuvaloilla vastaan, jotka ei häikäse sen kummemmin, kun nykyiset ajovalot, kun ei kato suoraan valoa kohti.

Onhan Aleksin yli mennyt ennen junarata/silta. Uhrasin pienen ajatuksen.

Äänestäkää Saulia vasta toisella kierroksella niin saadaan kunnonkisat.

Onnenarpa ohjelma. Väittää äijä siellä pokkana, ettei kukaan tiedä 3:lla a-kirjaimella eläintä. Soitin, sanottiin ei voittoa ja luuri kiinni.

Niinpä, nuoruusajan kauneimmat muistot liittyy 60-luvun lavatansseihin, ihastumisiin ja öisiin saattomatkoihin kotiporteille!

Minulla mökki. Ei talvikäytössä. Siitä huolimatta maksan 2 kertaa vuodessa jätemaksua, valitus tehty. Ei menny läpi..Sillei mökkiläisiä rokotetaan!

Vahvat oluet ja limuviina saatiin ruokakauppoihin. Nyt haikaillaan viinien perään. Sprii tulee vapauttaa kauppoihin. Mitä sitä turhaan vettä kotiin kantaa, kun ruokaostoksetkin ovat painavia.

TV Onnen arpaan ei laskettu yhtään puhelua läpi 500 e, 1000 e, 2000 e kohdalla! Keräsivät vaan katsojien 5 e/ soitto rahat yli puolen tunnin ajalta!

Mikähän talvi latukone tulis tekemään latuja Laidun Ahtialan suunnalle. Olis jo aika.

Sinä, joka maksoit 195 e yks, julkinen 45 e. Ja loput kerätyistä sitten veroista? Yksityinen ottaa aina omansa, sotessakin.

Onko nyt odotettavissa joukkokuolemia, kuten nälkävuosina, kun meidät rokotettiin tehottomalla aineella? Kuka on vastuussa? Tykkylumiongelmat pientä tämän rinnalla!

ESS: "Ajankohtaisen latutilanteen näkee mski.fi/lahti-palvelusta." Ei todellakaan näe! Latu juuri ajettu ja palvelussa 8, 16 ja 25 pv vanhat tiedot!

Hyvät ihmiset, hakekaa noutopöydästä ruokaa puhtaalle lautaselle! Hygieenistä ja esteettisempää. Bon appetit.

Vähä-Äiniössä turhautunut koiralauma haukkuu kaikkea liikkuvaa kurkku suorana. Viekää ne lenkille, pieni piha ei riitä liikunnaksi.

Olisi totisesti aika julkaista Rytin puolustuspuhe, jonka kommunistit estivät. Se on historiaa. Jolloin oikeuslaitos kipattiin nurin isänmaalliset tuomittiin, rikolliset vapautettiin!

Lahden opetus- ja kasvatusjohtaja näyttää hoitavan inkluusiomallin ongelmat samalla tavalla kuin Kukkasen koulukiusaamisenkin. Seuraavaksi sitten vain Aleksia suunnittelemaan. Mistä tätä herraonnea oikein tulee?

Kuinka on Alma suurin tähti Suomessa. Miten on unohdettu Nightw., 69 eyes, Rasmus, Ville Valo, Stratow., että kaikki on suhteellista. Kuka on best!

Kuntosalit ja personal trainerit vois nimittää vuoden turhakkeeksi.

Valtuusto, nyt harkintakyky ja terve järki käyttöön taidemuseon vuokraamisesta päättäessänne! Mistä luulette saavanne sinne niin paljon kävijöitä, että lipputulot kattaisivat edes kolmasosan hirmu kalliista vuokrasta? Kiinnostavat taideteokset pitää lainata ja sekin maksaa...Laittakaapa asiat kerrankin tärkeysjärjestykseen!

Herätys päättäjät! Olis aika tehdä päätöksiä ja panna toimeksi talvimyrskyjen tuhojen ennalta ehkäisemiseksi. Onko kukaan miettinyt/laskenut, kuinka paljon säästettäisiin tuhojen torjunnalta, jos kaadettaisiin sähkölinjojen viereltä puustoa leveämmältä alalta. Sais metsurit ja koneurakoitsijat töitä ja kaadetuista puista melkoiset tulot.

Miksi kukaan ei osaa enää käyttää sanaa "suuri", vaan käytetään sanaa "iso". Moneen paikkaan se on aivan väärä.

Tanssipaikkojen kuoleman syynä olette juuri te, jotka ette osta mitään. Mielellään vettä kyllä litkitte jos saa ilmaiseksi.

Hyvä hollolalaiset. Nyt nimenomaan pitää olla liikkeellä kierrätyspuistoasiassa, kun päätöksiä ei ole vielä tehty. Kun päätökset on tehty ollaan auttamattomasti myöhässä. Turhaa kunnan johto toppuuttelee.

Eläkkeesi on sen suuruinen, mitä olet tienannut.

Hauska putous? (Lue: hölmöilyä). Nyt pitää tehdä lasten ohjelmakin. Eikö näitä hölmöjä ole jo täällä liikaa? Ettei tarvi näyttelemällä tehdä lisää. Nolo homma!

Kyllä sen erottaa, mikä on sumuvalo ja mikä päivävalo. Ja kyllä ne häikäisee, kun ne heijastuu märästä tien pinnasta tai kirkkaasta lumesta. Mitä ihmeen puolustelemista niiden väärässä käytössä on? Kas kun ette aja jatkuvasti kaukovaloilla.

Miten voi presidenttiehdokas olla noin ulkona asioista, kuten L. Huhtasaari (ps.) 9.1.2018 televisiossa. Kysymyksiin vastaaminenkin oli enemmän kun työlästä. Puhumattakaan paperista tavaamisesta.

Tyhmiä jäähyjä kannattaa ottaa loistavalla alivoimapelaamisella, kun nuo aloituksetkin on täydellisesti hallussa.

Kuka saa kk:ssa Kelalta työmarkkinatukea ennakonpidätyksen jälkeen 660 e/kk. Itse en saa kuin 518 e. Mikä mättää?

Häiriköivän oppilaan kotona rajat ja hän saa siellä rakkautta. Saisipa lapseni myös opettajalta hiukan arvostusta ja hyväksyntää, eikä vaan Wilma-merkintöjä.

Hahmoilu niin kotoista, vaan ohikiitävällä ostamattomana merkitystä. Vieläkin.

Voi Pelsut, kuritonta, huolimatonta, Kouvolan peli Vartiainen, nyt Tyrväinen.

Viranomaiset eivät taida tietää, että turvapaikanhakijoille saa antaa enintään samat etuudet kuin maan kansalaisille. Vastineeksi pitäisi vaatia samat velvollisuudet.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi