Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Linnassa mässäillään ja kilpaillaan koruilla

Tuskin nuo tosi veteraanit, jotka tappelivat meille itsenäisyyden, olisivat kovin innoissaan itsenäisyysjuhlista, jos näkisivät miten samat naamat vuodesta toiseen mässäilevät ja kilpailevat koruillaan ja puvuillaan.

Onko oikein, että antaa tuttavalleen lainaksi plussa- tai bonuskortin? Itse en hyväksy. Auttaisko vihje kauppiaalle kortin väärinkäytöstä?

Kiitos YIT valaistusta kurjesta keskellä kaupunkia.

Kyllä me vääksyläiset käytäisiin Tallukassa, jos karaokeen ei olisi 15 e sisäänpääsymaksua.

Kiitos Kärpäsen koululle hienosta itsenäisyysjuhlasta! Kaikki olivat panostaneet paljon juhlaan ja koko koulu oli juhlailmeessä. Hienoa työtä!

Sinulle kateellinen ESS 3.12. Totuus on ettei työterveyslääkäriin pääse heti. Kyllä tässä on mentävä yksityiselle eikä se ole ilmaista. Yksityiselle pääsee hyvin, yksi pikkujuttu, se maksaa.

Vääksyläiset haluavat ilmeisesti pakolaiskeskuksen takaisin Tallukkaan, kun eivät käytä sen ravintola- ja viihdepalveluja. On hienoa, että kunnassa on tyylikäs hotelliravintola!

Ei kiinnosta 3. Tuntematon. Mutta 4. voisi kiinnostaa. Kukahan rupeaisi touhuamaan sitä? Eläköön Suomi ja onnea.

Pistää silmiin tuo Pro Lahtea edustavan valtuutetun kommentit viime päivinä. En viitsi jättää muutosesityksiä jne. Mitä hän yleensä tekee siellä valtuustossa. Ilmeisesti viitsii vaan vastustaa ja olla erimieltä kaikesta. Käsittämätöntä!

Kun ajat autosi nopeusmittarin näyttäessä 72 km/h, todellinen nopeutesi voi olla 62 km/h. Ei olisi mikään ihme, vaikka innokas kuntopyöräilijä menisi heittämällä sinusta ohi.

Jos poltat tupakkaa, kuolet tukehtumalla.

Nyt kun Nostavalle on saatu kallis ja kaivattu pyörätie, niin sinne sitten pyöräilijöiden pakko myös mennä vielä joku pelle kuitenkin tiellä polkee!

Nyt ei juhlittaisi 100-vuotiasta Suomea, jos ei sisukkaat suomalaiset sotilaat olisi taistelleet isänmaamme puolesta. Sitä ei pidä ikinä unohtaa. Jos Neuvostoliitto olisi vallannut Suomen meille olisi käynyt todella huonosti.

Henkilö, joka ihmetteli varkaiden kiittelyä, ei liene koskaan kuullut sarkasmista tai ironiasta.

Verorahoilla toimiva Yle sallii AJ Sipilän viettävän viikko tolkulla Markkasen pelejä seuraten ympäri jenkkilää. Mitä h....tin järkeä?

Kuinka uusi vok voidaan sijoittaa Ahtialaan kiinteistöön, jossa on ollut pahoja sisäilmaongelmia? Ovatko tilat turvalliset ja terveelliset työntekijöille ja asukkaille?

Epäisänmaallista, maanviljelijöiden koneet ovat ulkomaisia. Mikseivät osta suomalaisia?

Lahti jatkaa onnistuneesti hämäläistä Sunny Car Center-perinnettä. Vuorossa taidemuseo, kylpylähotelli ja vedenpullottamo. Poliitikon on kivaa seurustella p-aukisten unelmanikkareitten kanssa.

Olen yhtä huolissani Lahden taloudesta kuin nyt siitä erityisen huolissaan oleva oikeisto. Mutta miksi johditte sen tähän tilaan vallassa ollessanne?

Meinooko siellä perussuomalaisella alkaa aita kaatua, kun on sitä koittanna Hiacella paikata.

Kiitos sotiemme veteraanit vapaasta isänmaastamme ja siniristilipusta! Siunausta elämäänne!

Lehtimäen liikenteen bussikuski. Luuletko, ettei illan viimeisellä vuorolla tarvitse noudattaa nopeusrajoituksia. Kyllä ne ovat 24/7 voimassa. Jopa sunnuntaisin.

Pieneläkeläisenä maksan raippavero, riittäköön isänmaallisuudesta. Ruoat ja juomat haen sieltä, mistä halvemmalla saan.

Erottaakohan ihminen nykyisin, mikä on ahdistelua ja mikä flirttailua? Harmi, jos se mukava, piristävä flirtti jää tämän metoo-kampanjan jalkoihin!

Eikö nytkään ollut varaa antaa kunniaa Jumalalle lumikiteiden kauneudesta ja muotojen äärettömästä vaihtelusta. Tieteellä ei ole siinä mitään osuutta.

Yksityiset asunnon vuokraajat eivät halua lemmikkejä, koska haluavat asunnon säilyvän pinnoiltaankin ehjänä.

Reksin puhe tuli kreivin aikaan: tänään luokkahuoneen puolikkaassa oli joukko opiskelijoita, joista muutama ei osannut ohittaa ilman syviä huokailuja.

Kaikille ei edes puhe mene perille: pöytien tyhjetessä kaarsimme päästä ja yksi nuori upseeri osoitti avoimesti ärtymystä livauttamalla ohittavaa nopeasti.

Ei nämä koulutuksen alkuvaiheessa (pienet kuviot) olevat tajua, että he ovat niitä, jotka käyttäytyvät huonosti. Heille vain prenikat osoittaa paikan.

Otetaanpa mallia virolaisista, kuinka sakot maksetaan. Vuosia sitten saimme parkkisakot Tallinnassa. Emme maksaneet. Seuraava lasku tuli tuplana perintätoimiston kautta. Maksoimme. Näin se toimii.

Viroa hurrataan taloudesta. Olkaanpa kerrankin rehellisiä. Suomi ostaa halvan viinan, työvoiman. Maksaa sossun. Kivat heille!

Nyt olisi paikallaan näyttää sotahistoriaamme mamuille, jotka arvostelivat meitä, ettemme ymmärrä, mitä sota on. Että silleen. t. Sotaorpo

Mikäli Laineen tai Markkasen masu olisi kuralla, tietäisimme sen välittömästi.

Päijät- Hämeen keskussairaalalta ala arvoista toimintaa, ei minkäänlaista suomen itsenäisyyden muistamista juhlavuonna.

Ahtialan koulun Viimein-musikaali, olihan tajutun esitys. Wau!

Valitettavasti ei Tallukka enää kylän väkeä kiinnosta, kun Kalevi kaksi vuotta sitten kertoi, että Asikkalan väestä ei ole mihinkään (edes asiakkaaksi).

Kokoomus päätti Lahden taloudesta apupuolueiden kanssa 2013-2016 ja nyt kokoomus syyttää viher-vasemmistoa talouden huonosta hoidosta!

Kylläpä oli hyvä ja asiallinen kirjoitus lukiolaistytöltä mielipidepalstalla. Lukekaa rehtorit ja päättäjät tärkeää asiaa!

Näin elintasoa korjataan. Eläke nousi 6,49, vuokrankorotus 15,70. Lääk.kulut suuret, raha ei riitä ruokaan. Mummo 80 v.

Mikki Nieminen (sin.), jos tämän päivän hallitus olisi ollut Suomen sotien aikaa, ei Suomessa vietettäisi itsenäisyyspäivää ollenkaan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X