Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Köyhälle ihmiselle maapallo on pelottava ja saastainen paikka

Köyhälle ihmiselle maapallo on pelottava ja saastainen paikka, niin henkisesti kuin aineellisestikin. Pitäisi olla ökyrikas, jotta voisi luoda itselleen oman kuplan.

Hei sinä, joka valitat Möysän avannosta, ettei mahdu uimaan kun sorsat, ihmettelen, koska järvi on ollut auki koko syksyn ja onhan Lahdessa 2 muutakin avantopaikkaa, jos Möysä ei miellytä. Viat kyllä tiedetään ja on korjauksen alla.

Oppilaat säntäilee lippusiiman yli ajoradalle sokerihumalan kiilto silmissä läheiseen kauppaan Hollolassa! Koska kunnon aita koulun eteen. Suunnit.virhe

Käyn yksityisellä hammaslääkärillä Siltapuistossa. Kelakortin näyttäminen vähentää maksusta Kela-korvauksen. Lue kuitti.

Olet maksanut vaan oman osuutesi hammaslääkärille. Kela maksaa suoraan omansa. Eläkkeistäkin maksetaan vaan oma pieni osuus itse.

Verotuloja tarvitaan, jos aiotaan edelleen järjestää tappiollisia kisoja. Muistakaa World Games ja hiihdon MM:t 1989, 2001 ja 2017.

Kolmas versio Tuntemattomasta sotilaasta paras.

Kiitos Sokoksen alusvaatemyyjä-Tuulalle ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta ja avusta pe-iltana! Terv. tyytyväinen asiakas

On hyvä että roskaavia puita kaadetaan kaikkialla Lahdessa. Enemmänkin pitäisi kaataa yli-ikäisiä puita.

Riitaa haastavasta aikuisesta, joka käyttäytyy lapsen tavoin tulee pysyä ihan oman itsensä vuoksi mahdollisimman kaukana. Henkinen pahoinpitelijä kyseessä.

Voisiko Sibeliustalossa ilmoittaa yleisön istuessa paikoillaan saako konserttia kuvata vai ei. Erittäin häiritsevää!

Ikäni olen kokoomusta äänestänyt. En enää. Rostedtin myötä syöksymme suohon.

Kiitos Lasse Lappalainen. Asikkalassa voisi jo olla vanhalla paikalla uusi srk-koti, niin kuin luvattiin. Kuvasit kauniisti paikan ja rakennuksen merkitystä ja tehtävää. Pankissa hoidetaan ihan muut asiat.

Kyllä on kaikenlaiset laulajat rahastamassa monissa konserteissa. Sallitaanko kirkoissa rahastus?

Hei sinä nillittäjä, joka kirjoitit Möysän avantouintipaikasta. Rantavastaavan paikka on avoinna. Ota yhteyttä puheenjohtajaan ja ilmoita halukkuutesi, niin katsotaan kuinka ripeästi sinä saat asiat hoidettua.

Koska ESS:sa ymmärretään, että formuloissa on aika-ajot. Sprinttihiihdoissa karsinnat, joista 30 parasta pääsee jatkoon.

Aivan oikein Vili Uusikallio (11.11.). Maksan nyt kunnallisveroa n. 44 000 euroa ja ensi vuonna 1 000 euroa enemmän. Ja todennäköisesti veroprosentti tulee olemaan vähintään 21,25 parin vuoden sisällä. Kiitos päättäjät ja etenkin vihervasemmisto. Toki maksaisin mielelläni veroja, jos voisin korvamerkitä ne oikeasti lapsille ja vanhuksille. Onneksi voin muuttaa takaisin kotikaupunkiini Tampereelle.

Lopettakaa jo. Mersu, Audi, Volvo teki sitä tai tätä. Lada ja Mossekin vilkutti ihan väärin ja hei toikin Anglia kiilas mun eteen.

Asiakkaat ei taida osata tulkita ostoskuittia oikein? Esim. Prismassa alet näkyy vasta kuitin lopussa. Tarkkana kannattaa olla kuitenkin, koska muuten on joskus virheellisiä hintoja.

Miksi vain yksi, poliitikko, valitsee Finlandia-palkinnon saajan? Paremmin vaikkapa kolme kirjallisuudentuntijaa.

Koska keskituloinen palkansaaja alkaa saada itse suunnitella veronsa?

Hykyn eräässä pisteessä johtamistaito nolla! Ohjeet ja raamit puuttuu! Muutoksiin ei kouluteta henkilökuntaa, vaan opettelu työajalla, aika pois hoitotyöstä. Hoitajat kohta tukkanuottasilla, ja päät räjähtää!

Häirintää...vasta nyt esillä! On sattunut ja tapahtunut meillä Lahdessakin. On vaan ollut pakko kärsiä...Puhukaa, ihmiset!

Olisiko rehellistä äänestäjille, että eri puolueissa kansanedustajinakin vaikuttavat vaihtaisivat niihin puolueisiin, jotka vastaavat asenteita. Esim. Mika Kari kokoomukseen. Sirpa P. vihreisiin.

Joulupukki sukupuolineutraaliksi ja parta pois.

Asikkalan kuusenkaadosta. Ei siinä osakkaiden mielipidettä tarvita. Kaato vaatii kunnalta virallisen taajamakaatoluvan. Ilman lupaa kaato laiton.

Nyt kun rahaa on riittänyt parkkiluolaan ym. niin eikö kannattaisi vasemmiston ja viheriäisten päätöksellä siirtää sotaa ihannoiva Hakkapeliittapatsas johonkin metsään. Turmelee viattoman nuorison. Menisi siihenkin jokunen euro.

Eiköhän lauantai-illaksi olisi korkea aika näyttää järkeviä ja tasokkaampia ohjelmia eikä turhanpäiväisiä hölöttäjiä kuten Jukka Lindström, Noin viikon uutiset. Pakko hakea aina lauantai-illaksi leffa. Höpisijöille potku persuksille.

Kiitos sana meni perille. Mun lehdessä oli niitit.

Yli 10 000 bruttokuukausipalkkaa nauttivat eivät käytännössä maksa euroakaan veroja. Silmänlumetta koko touhu, pienipalkkainen rahvas maksaa kaiken ja osa vielä terveytensä uhaten.

Toni Virtanen hittoo. Pois Vain elämää -ohjelmasta. Kaikki muuten hyvin.

Olipa synkkä ilmoitus Orimattilan Sanomissa 20.11. joulukadun avauksesta Olassa! Ei paljon innosta.

Sipilä ja Orpo. Tässäkö on Suomen Turbo ?

Voiko istuminen junan henkilökunnan tilassa olla reipasta? VR:n konnareita kehunut lienee itse firman palveluksessa? Heh, heh!

Olisi kiva katsoa tv-2 suomalaista maastohiihdon huippujen kisoja, kuin jotain pujottelua tai syöksylaskuja. Mut ei juurikaan näytetä.

Moni kirjoittaisi oman mielipiteensä ja kokemuksensa Esalaisen aiheeseen, esimerkiksi hajusteallergia, mutta ei omista asioista ja sairauksista voi nimellään puhua, vaikka asia koskeekin 25 % väestöstä. Toivoisi, että joku lääkäri kirjoittaisi asiasta. Jos 2-3 % kansasta on jotenkin erilaisia (seksuaalisuus), niin lakia muutetaan ja liikuntarajoitteisille rakennetaan luiskat, mutta hajusteilla saa myrkyttää toisen, vaikka Sokkarin sisääntulossa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X