Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Ihmispetojen maailmassa muistamaton on ryöstelyn kohde

Kannattaa käyttää kaikki keinot muistin ylläpitämiseksi. Tässä ihmispetojen maailmassa muistamaton on ryöstelyn ja väkivallan kohde. HS:n mukaan Vihdissä edunvalvoja hakkauttaa asiakkaansa metsän vastoin omistajan ilmaisemaa tahtoa.

Kyllä olisi parempi selvittää, miksi pitää röökiä vetää parvekkeella. Näin saataisiin röökinveto vähenemään ja edistetään naapurisopua. Harvoin lakia lukemalla saadaan kumpaakin osapuolta tyydyttävä ratkaisu.

Onko henkilöstöä ajateltu ollenkaan uuden soten esitetyssä toteutumisessa? Alkavatko henkilöstön yt:t puolen vuoden välein, kun asiakkaat vaihtavat palveluntarjoajalta toiselle?

Presidentti S. Niinistö on vastannut hallituksen huoleen syntyvyyden laskuun maassamme. Onnea presidenttiparille!

Viiden litran pää, kuuden litran lippis. Alla vanha bmw, etukilpi kojelaudan päällä sisällä! Kaahataan kuin idiootit paitsi pienenkin töyssyn kohdalla hidastellaan! Menkää muualle kunnon ihmisten tieltä!

Sinä joka kolaroit toisen autoa Tokmannin Renkomäen parkkipaikalla ja pakenit, olet edesvastuuton. On aivan yx yhteen verrata toisen asuntoon murtautumiseen. Monikaan ei jää paikalle törmäiltyään. Tällaiseksi on moraali mennyt Suomessa ja sitä täytyy jonkun herätellä. Pena

Sylvöjärvellä taitaa "pata kattilaa soimata"!

Lahti tuhoamassa huipputulosta tekevän lukionsa yhdistämällä Kannakseen? Ensin katoaa hallinto, sitten yhdistyy opetus ja lopulta häviää nimikin. Seuratkaa myös eri lukioiden opiskelijoiden jatko-opintoja!

Mulla on vähän sellainen kutina! Jos ostaa halpis talvirenkaat, niin talven aikana saattaa tulla useampi kirosana peräkkäin, liukkaalla/lumisella kelillä! Hyvää kannattaa kysyä, merkkirenkaissa pysyä! Turvallisuus ennen kaikkea!

Jos hetu muuttuu uudistuksen myötä, kuka maksaa uudet ajokortit, passit, henkilökortit. Kaikki joissa nykyään hetu näkyy? Vai kuinka on ajateltu tämä järjestää. Ammattiautoilijoillakin useampi kortti uusiksi... Kalliiks tulee jos itse pitää kaikki kustantaa.

Kaamea on ammattikoulujen tilanne. Aluksi4 keskeyttää. Ei edes perus-yhteiskuntataitoja. Nyt vaadittava normiosaamiset vanhemmilta! Valinnat opetukseen sen perusteella.

Koulutusreformi/uudistus on täysi susi, jos kaikki haluttomat, osaamattomat, riippuvaiset, häiriköt nyt on pakko ottaa ammattikoulutukseen normaalin opetuksen haitaksi?

Hyvä Puolustusvoimat. Kun on nollatoleranssi, se olkoon myös esiintyjien kohdalla sama.

Rehtori Rinne 9.10. Ei Luomistyötä tarvitse todistella kellekään. Raamattu on Raamattu! Ja tiede on tiede! Raamattu on Luojamme Sanaa/opetusta.

Koulutusreformi ehdottomasti korjattava! Ammattikoulutuksessa ei näistä "alojen ammattilaisista" saa valmistua taidottomia "ammattilaisia", joilla pätevän paperit! Ei saa jatkua!

Miksi ihmeessä puolustat tupakointia? Kolme naapuria on jo kuollut tupakoinnin aiheuttamaan keuhkoahtaumatautiin, neljäs on siinä kiikun kaakun ja viides opettelee kiivaasti saamaan itselleen saman taudin.

Mihin ovat hävinneet hyvät hoitajat ja lääkärit Nastolasta? Usea lähtenyt pois?

Kyllä täytyy sanoa, että lLahden päättäjät ei ainakaan ole saaneet mitään liiketaloudellista koulutusta, sama virkamiehet, velkaa otetaan, ja veroja kiristetään.

SAK unohtaa, että Suomen lähes 10-vuotinen lama alkoi Ay-liikkeen pakottamista ylisuurista palkankorotuksista. Taas alkaa sama meininki ja lakkoilu.

Ostin Sokoksesta melkein satasen takin. Kassa pyysi 18 centtiä eli 20 centtiä pussista, johon takin laittoi. Eikö takin hintaan voisi laittaa valmiiksi sitä pakkauskulua?

Huono suunnittelu ja toteutus ainoita syitä rakennusten kosteusongelmiin. Turha syytellä asukasta. Sutta tehdään edelleen. Betonin kuivumisaika? Esim.

Jalankulkijat ja pyöräilijät väistäkööt aina tai unohtakaa viherpiiperrys. Pysähtely aiheuttaa päästöjä ja tuhlaa luontoa. Me autoilijat maksamme.

Yle vaikeni sotavet. juhlan. Mykkäversio Nummisuutareista. Punavihreät äänessä. Veron- maksajien rahoilla.

Takavalojen "kyttääjälle"! Hyvin näyt kuitenkin huomaavan sen auton takapään! Mitä turhia niistä valoista kitiset! Jokainen laittaa valot eteen ja taakse kun näkyvyys on heikko. Nuo asetukset /lait on Suomen hyväksymiä, ihan meidän omien edustajien toimesta.

Tosi on, että vanhusten elämä palvelutalossa tylsää ja yksinäistä, hoitajia on vähän, apua joutuu odottamaan kauan, ja unohtavat työtehtäviänsä, säilytys paikkoja on palvelutalot nykyään.

Koirahan on perheenjäsen ja kaikki perheenjäsenet joutuvat maksamaan ainakin kunnallisveroa täysi ikäisenä. Koirahan tulee täysi-ikäiseksi siinä reilun kahden/ kolmen vuoden välissä.

Ei pohjoiskorealaiset voi tietää mitään vasemmistosta ja oikeistosta. Elävät yksipuoluesysteemissä.

J. Rostedt, millä oikeudella tuhlaatte verorahoja "joitakin kymmeniä tuhansia" EGCA-kilpailuun? Miten se palkitsee asukkaita? Maksa itse hölmöilysi sillä minä en asukkaana ole antanut lupaa osallistua.

Miksi koko väestön pitäisi kärsiä, jos yksittäiset vaihtavat omasta halustaan sukupuoltaan? Tai turvikset käyttävät eri hlötunnuksia?

Käy ostaa ite koukku, maksaa jotain seitkyt senttiä. Siis sinne uimakopin seinään, kuulikko!

Sirpa Pietikäinen ja Iiro Viinanen taitavat olla ainoat kokoomuslaiset, joille luontoarvot ovat tärkeitä eikä vaan pelkkä raha.

Haistattaako Sysmä aina paskat tervetuliaisina uusille asukkailleen?

Valtakunnallinen Mieskuorotapahtuma 7.10. suuri kiitos laulajille ja johtajille koskettavasta ja niin suomalaisesta upeasta konsertista.

Lankilantielle poliisit aamulla ja iltapäivisin valvomaan nopeuksia. Töitä riittää varmasti.

PHKS:aan leikkauksiin ja tutkimuksiin jonottavat potilaat, käyttäkää potilaan valinnanvapautta. Kun PHKS ei selviä velvotteistaan inhimillisessä ajassa, hakeutukaa muualle hoitoon.

Kyllä Möysän uimarilla on pipo kireällä - älä yleistä jokaiseen. Yleinen rantakin Sinulla käytössä ei tarvitse avaimia. Kasvakaa aikuiset jo isoiksi. Samat valittajat jo monta vuotta - hävetkää!

Nyt se nähdään, ketkä tässä maassa itsekkäitä ja ahneita. Paperimiehet. Ei kiinnosta vähääkään työttömän naapurin työllistyminen. Yt-neuvottelujako taas kerjäätte? Ajatte tyhmyyksissänne omiakin työpaikkojanne pois maasta. Hävetkää.

Eikö kirjoittaja lainkaan sivistynyt - moottoripyöristä maksetaan ympärivuotista veroa.

Sysmän paskagate on vain jäävuoren huippu. Joidenkin kunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden touhut ovat jo vuosia nakertaneet kunnan imagoa. Imago syntyy teoista. Jos sanat ja teot ovat ristiriidassa, sanoilla ei ole merkitystä. Kutsukaa imagokonsultti kouluttamaan väkeänne.

Pyöräily on sukkahousumiesten hommaa ei ladyjen.

Lahden kaupunginjohtaja puhuu tuloveronkorotuksista aika huolettomasti. Hän kai jää eläkkeelle lähivuosina, eikä vastaa kauaa päätöksistä. Pienituloisille ja -eläkeläisille sopisi paremmin verottaa tavaroita ja pääsymaksuja tms. Jos nettotulot olisi isommat, voisi jokainen valita itse mihin kuluttaa ja osaltaan ostaa kotimaisia tuotteita.

Autoilijat pimeällä: Vaaditte aivan liian aikaisin vaihtamaan pitkät valot lyhyille väläyttämällä. Ei varmasti häikäise vielä vastaantulijaa. T. Mersukuski

Hyvää päivänjatkoa sanotaan vain silloin, kun sitä myös tarkoittaa. Ei väkisin ja pakolla.

Eivätkö WC:n desinfiointi- ja hajustehuuhteet häiritse vedenpuhdistamon prosessia sekä aiheuta hajusteallergiaa? Entä vaikutukset järvien vedenlaatuun?

Voi herttileijaa olipa uutinen Etlarissa tiistaina. Vai että löytyi Lahdesta pimeetä ulkolaista työvoimaa, tekisivät iskuja myös omakotitalotyömaille, siellä niitä löytyy varmasti, kun talon tekeminen ei nykyään kuulemma maksa mitään.

Hei autoileva tupakoitsija, pidäppä se auton ikkunasi kiinni ajellessasi tupakka hampaissa ettei ne inhoittavat savut tule takana tulevaan autoon. Huomaavaisuutta!

Vanhemmat hoitavat itse lapsensa, mutta lapset laittavat äidin ja isän säilöön. Miksi eivät ota heitä kotiinsa? Ei tarvitsisi arvostella julkisesti huonosta hoidosta.

Hienoa! Hyvä Lahti! Hienosti toimittu! Olisi kannattanut miettiä ja kuunnella fiksumpiaan kun päätettiin kehätiestä. Nyt korotetaan veroja, kun ei rahat riitä. Olis tehty oikea ohitie Renkomäen kautta niin olisi säästetty yli 200 000 000 e. Olisi enemmän rahaa rakentaa kunnon kouluja lapsille!

Puutalossa lapsi alkaa kirkua, kuuluu ulos tielle. Sitten tömähdys kuuluu ulos asti. Hiljaista. Myös mut isä heitti kerran seinään.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X