Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Muraali Oululaisen siiloon olisi kiva

Muraali Oululaisen siiloon olisi kiva. Aiheena juhlavuoden kunniaksi Gallen-Kallelan Kalevala.

Vesijärven satamaan sotalaiva tai sukellusvene. Vaikka turistinähtävyydeksi. Tulisi vaihtelua huvipursille ja kalastajille. Ryhtiliike kaupungin ilonpitoon ja nuorison hyvinvoinnille.

Kuinkahan kirkolle käy, kun se ottaa lain omiin käsiinsä?

Kaupungin työntekijät haloo! Kun ajatte nurmikoita ja kävelyteiden laitoja pensaita katkotte, niin siivotkaa jälkenne, ettei ne roskat oo kävelyteillä. Tosi törkeetä jälkeä!

50 metrin allashanke torpataan jälleen muutaman potkupalloilijan tähden. Näin Lahdessa tuetaan kansalaisliikuntaa!

Taidekeskus Sokoksen yläkertaan! Hieno tyylikäs suunnitelma. Tavallinen tallaajakin poikkeaisi helposti sinne. Taidetta koko kansalle!

Luterilaisen kirkon muutamien piispojen ja pappien sooloilu muuta toimeenpanevaa esivaltaa vastaan loi muillekin pohjaa inhimillisen ihmisen toiminnalle. Tämä on aiheuttanut kaaosta. Kaikella on aikansa. 3. Sektori tietää, että auttamistapoja on moninaisia ja enemmänkin kuin nyt. E v.

Miksi Jalkarannan oppilaiden koulutaksi on Renkomäessä? Hyvä tietää, että koulutaksikyyti kuuluu kaikille! Enää ei voi selitellä, ettei kyytiä saa, jos ei ole omassa koulussa!

Onko hänellä nuppivaurio, kun hän kirjoittelee? Ei ole, hän kirjoittelee omaksi ilokseen ja toisten harmiksi! No, eihän se sitten niin vakavaa ole! Ei olekaan, mutta kun koskaan ei tiedä mitä sieltä nupista irtoaa!

Mia hyväntekijä, aivan mahtavaa! Mutta: miksi julkisuus? Lahjoittaa voi myös ilman kasvoja lehdessä, se ei ole yhtään jäykempää. Myötähäpeä.

Voi kamalaa, jos nuoret miehet silloin Suomesta lähteneet turvapaikanhakijoiksi ulkomaille, niin ei täällä nyt olisi näitä pakolaishössötyksiä.

On hieno ihminen Turpeinen luovuttaa lapsilisän köyhille lapsi perheille. Mallia eduskunta/ hyvä palkkaisille.

Turha tehdä selvityksiä taidekeskuksesta, Hämeenmaa on päättänyt, että se on Sokos ja sillä sipuli!

Cheek todella sankari - myös huonoine puolineen. Hänkin ihminen.

Voi voi näitä telkkari ohjelmia, game night, yhtä huutoa ja meteliä, mitä pyllyn paljastusta posse taas esittää, ei mitään hauskoja ohjelmia osata tehdä, näyttäkää vanhoja uusintoina, soitinmenot yms. alastomiin kyllästynyt.

Myös palvelutaloissa henkilökunta usein puhuu liikuntarajotteiselle vanhukselle kuin pikkulapselle vaikka päässä ei mitään vikaa. H. Kotirannalla hyvä kirjoitus.

Alkaisiko edes yksi puolue ajaa suomalaisten nuorten, jo tuhansien, syrjäytyneiden, kantasuomalaistenkin asioita?

Kun soraa ajetaan tielle, eikö jonkun kannattaisi ottaa lapio ja laittaa sitä soraa niihin kuoppiin, vaikkei se hänelle kuuluisikaan.

Miksi kaupungin päättäjiä puuhastelee uuden potkupallokatsomon kanssa. Investointi yli 7 milj. Taas loppupelissä kaatuu veronmaksajien maksettavaksi. Kyllä ne muka fanit voivat "kannustaa" nykyissäkin hyvissä tiloissa. Kaupungin talous on muutenkin "kuralla".

Onpa ihana mainos, mikä osui sydämeen saakka. Se mainos oli Etsussa 12.9. Oikotien "Talo myynnissä". Liikutuin!

Hyvä Anne Honkasen kirjoitus Etsussa 12.9. Kirjoitit hyvästä aiheesta! Väkivalta ei mielestäni ole viihdettä dekkareissakaan, ja siksi en lue niitä.

Enpä ole vielä törmännyt kohtuukäyttävään alkoholistiin ....

Mielestäni vihreiden puheet ps-puoluetta kohtaan on rasistista ja loukkaavaa. Suomessa ei saa enää olla isänmaallinen.

Toivon, että suomalaiset loisivat omintakeista tukka ja partamuotia. E v.

Hämeenmaa hehkuttaa 60% ilta-aleaan...jää latteaksi kuin pannukakku, koska vain neljä paikallista ässää mukana. Harva kauppa alueella auki 21. jälk. Muilla paikkak. alennus jo 20. alk.

Sipiläkin on vain kurjistanut oman maan köyhien/eläkeläisten asiaa, mutta on valmis nostamaan pakolaiskiintiötä, niille kyllä rahaa löytyy. Voi pipilä!

Eikö Lahdessa osata rakentaa tai kaivaa mitään ilman virolaisia? Omia työttömiäkin on.

Kun "ikävä itänaapuri" ajoi karjalaiset pois kotoaan, he siirtyivät muualle Suomeen. Miksi irakilaiset, afgaanit, ym. eivät voi tehdä niin kotimaassaan?

Ankkurissa Omenapellontie 5 edusta kaupungin omistamalla puolella on törkeässä kunnossa. Kaupunki hoida velvoitteesi nurmikon hoidon suhteen. Vuodesta toiseen sama juttu.

Ei ihmistä pidä demokraattisessa valtiossa piilotella. Jos joku tulee ovelle apua hakien ehkä voidaan satunnaisesti auttaa. Ehkä on huijaus ja asialla varas tai murhamies ja kotosalla vain alaikäinen. Harva yksilö voi auttaa pakolaista kokonaisvaltaisesti. Se on pitkäaikaista moniammattisuutta vaativaa työtä. Unohtaa ei pidä myöskään että verovarat ovat yhteisiä.

Palautuskeskuksia perustettava, jotta laittomasti maassa oleskelevia ei tarvitse muiden kuin tiettyjen viranomaisten auttaa.

Mikähän on niiden poliisijohtajien motiivit, jotka syyttävät kolmea poliisipäällikkönä virkavirheestä etteivät ole valvoneet tiedottajien (vasikoiden) rekisteröintiä. Onhan itsestään selvää ettei vasikoitsijoita saada jos he tietävät rekisteröinnistä. Rekisterit vuotavat esim. Putinin tapaus.

Islamin sharialakia paheksutaan. Nyt valtiokirkkomme pääkaupungin kirkkovaltuuston nokkahenkilö ilmoittaa julkisesti tiedotusvälineissä vastustavansa maamme lakeja. Mitä johtopäätöksiä tästä pitää tehdä?

Tulispa hurrikaani Irma riehumaan Lahteenkin ja aiheuttaa tuhoja niin ei tarvitse muistella vanhoja sotajuttuja.

Palautussopimus Irakiin oli jo allekirjoituksia vaille valmis, mutta Astrid Thors ei vienyt asiaa ajoissa eteenpäin. Virhe maksanut kymmeniä miljoonia.

Yritätte vaimentaa sananvapautta leimaamalla kaikki arvostelu vihapuheeksi tai rasismiksi. Olette itse demokratian tahraajia.

Tarvitseville apu ja turva kuuluu, mutta tulijoistahan on suuri osa ihan muuta. Miten on mahdollista, ettei näitä saada ulos. Munatonta.

Miten voi pleksi mikä maksaa Keravalla 39,00, Heinolassa hinta on 110,00 ja puhutaan Euroista. Ei rahti voi olla noin kallis.

Nyt kun talouskasvu saavutti Suomen, niin koulutusleikkaukset osottautuivat kohtalokkaaksi. Sanni sinä median lemmikki romutit mm. työllisyyskoulutuksen.

Joskus Etlarissa oli sotilasläänin uutiset. Nykyisellään varjelee median itse luomaa valtavirtaa jota edustaa kaiken maailman koirankusettajat, vainelämää. Meille vain mediaa!

Olisi näppärää, jos Posti hoitaisi myös työterveyspalvelut. Olisi kotikäynnit ja kioskilla voisi pienemmät vaivat hoitaa.

Miksi kirkko, seurakunnat ja kristilliset yhdyskunnat avustavat ja piilottelevat Suomessa laittomasti oleskelevia, jopa kristinuskovastaisia, ihmisiä?

Alleille kyytiä: just raijasin 16 klapilan 20 kg säkkiä ilman hissiä 4. kerrokseen. 8 suoraan, 4 leväten kerran, 2 leväten kerrosten välissä, 2 hitaasti.

Kotikadulla Tuula sanoi, siivotaan asunto lattiasta kattoon. Hannes kysyi, tämäkö on naisten käsitys hauskanpidosta?

Kehittyykö kateudesta, kaunasta ja katkeruudesta jatkumona ja kompaten muistisairaus?

Vanhoilla paimentolaiskansan kertomuksilla kuten vanha testamentti, voi selittää ja tulkita mitä hyvänsä. Niillä ei ole nykymaailman kanssa mitään tekemistä. Raamattu on ihmisen sepittämää, ja moneen kertaan myöhempinä aikoina muuttelemaa hölynpölyä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X