Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Öiset seurustelurallit pitäisi lailla kieltää kuten asuntomelu

Että työmatkaliikenteen hillitsemiseksi Kariniemenkatu yksisuuntaiseksi? Tehdään sitten Lahdenkadustakin samasta syystä yksikaistainen molempiin suuntiin myös viikonloppuöiden hurjastelun ja melun hillitsemiseksi. Öiset seurustelurallit pitäisi lailla kieltää kuten on kielletty asuntomelukin.

Tiedeuskovaisen Enqvistin nimittely uskonnottomaksi loukkaa syvästi evoluutiofundamentalisteja. Jotain rajaa sentään.

Kohtaamispaikassa synti sanotaan synniksi, mutta ei ahdistella. Lämmin ilmapiiri ja henkilöt.

Kariniemenkadun asukas: Muuta maalle peltojen keskelle! Ei ole liikennettä. Autot ja niille tarkoitetut kulkuväylät kuuluvat kaupunkiin.

Oikeuskäytäntö on vienyt siihen, että poliiseilta on poistettava aseet, etteivät niitä käyttäessään joudu heti syytettyjen penkille.

Katsot kuuluvasi mihin ryhmään tahansa, tulet kohtaamaan ainoan oikean Jumalan ja kumarrut Hänen eteensä.

Olipa erikoinen ooppera-arvostelu sunnuntain lehdessä. Puhuttiin vain Syyssonaatin säveltäjästä. Ei sanaakaan laulajista, ei edes nimiä! Mukana on sentään ruotsalainen tähti, jota prinsessa Victoriakin tulee kuulemaan.

Huhtasaaren puheet tuomittu pelottavina ja vaarallisina. Totuus on joskus pelottava ja vaarallinen.

Meni yli hiusrajan! Alkoholin kohtuukäyttäjä voi ryypätä esim. pullollisen kossua vuorokaudessa. Mutta jos entinen alkoholisti ottaa ryypyn alkoholitonta, sanotaanko häntä taas tämän jälkeen alkoholistiksi? Nimim. Yli kymmenen vuotta ilman alkoholia.

Phks infektiolääkäri Marjo Vuorela: lämmin kiitos, olet ihana! KO

USA:lla tuhansia sotilaita ympäri maailmaa, muttei ei yhtään avustamassa Texasissa ja Floridassa. Miksi!

Tieteen ei ole helppoa todistaa evoluutiota tms. Siispä uskomalla Jeesukseen pääsee taivaaseen. Näinkö kristinusko toimii?

Koulut kun alkoivat, Heinlammintiestä näytti tulevan kilparata. Neljänkympin rajoitus ei näytä koskevan Vipusenkadun koulun oppilaita, lisää valvontaa kiitos!

Kyllä on huono S-pankki ei voi lähettää rahaa ja tuntikaupalla saa odottaa virkailijan luokse pääsyä.

Olen pitkään ihmetellyt, miksei yksikään poliitikko ole ottanut kantaa suomalaisten tekemiin rikoksiin. Lehdissä on jatkuvasti mitä raaimpia tapauksia. Rohkeutta päättäjät.

Tuuren kappale "Ajatuksen voima" on tullut elettyä useimmiten kautta anteeksiannon ja kiitollisuuden. Jos jotain ei vaali; se ei rakennu/elä.

Hollolan kiparilla hyvä meininki sateisesta kesästä huolimatta. Vaihdos meni nappiin. Sen sijaan katkeraa valhetta ja vuodatusta levitetään ympäri kyliä.

ESS hinta noussut kestotilaajalle 14 euroa puolessa vuodessa. Aika lopettaa, liian isot korotukset ja joka laskussa nousee hinta.

Aivan mieltsi kanttarellipaikka. Ja paljon isoja puhtaita haaparouskuja.

Tuleeko pian suomalainen huippuinnovaatio? Älypuhelin jo kohtuun.

Kyllä naisia sorretaan. Jyrki tarjoilee majavapaistia Brysselissä. Taru päätyi "kukoksi" Ellun kanalaan.

Nälkä ja perunan kuoret ei ehkä ole ihan tätä päivää. Kokki kun saa ainekset, hän voi tehdä työn tai vähemmän hyvin. Päättäjä/työnantaja hankkii ainekset, luottavat kokin ammattitaitoon tehdä aineksista parasta pötyä pöytään.

Sipilä voisi perustaa omille mailleen pakolaiskeskuksen omalla rahoituksellaan. Eivät kansalaiset halua käyttää verorahojaan elintasopakolaisten lisäämiseen.

Paljon mieluummin katson Paimelan paroonia ja huutokauppakeisaria kuin Aku Ankka -äänisiä ässävikaisia esiintyjiä!

Ilman nettiä oleville pitää tärkeä tieto olla saatavilla puhelimella eikä milloin minkäkin laitoksen ilmoitustaululla. Siis meillä huonommillakin on puhelin, tieto siis saatava puheen kautta eikä näprättäväksi tekstinä. Kiitokset puhujalta kun onnistuu.

Milloin vanhojentanssit muuttuivat vapaaehtoisiksi?!

Voisiko vanhojentansseista kieltäytyjille asettaa jonkun ankaran rangaistuksen? Ennen kaikki wanhat tanssivat. Nyt pojat pelkää.

Minkälaiseen paikkaan voi kannella tilanteessa, missä kaupan asiakas esittelee työtehtäviä harjoittelijalle, ja valehtelee olevansa kaupan myyjä?

Mielenvikainen kirppusäkki vaan jatkaa räkyttämistä.

Visio: hei, mentäiskö Lahes museoihin, vaikka historialliseen museoon ja siin vieres on taidemuseo. Eiks siin oo k-kauppa? No ei todellakaan, se visio meni ohi, hyvä niin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X