Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Alko yrittää estää liikaa juomista, Veikkaus peliriippuvuutta, VR matkustamista

On jo aikakin lopettaa junamonopoli! Alko yrittää estää liikaa juomista, Veikkaus yrittää estää liikaa peliriippuvuutta, ja VR yrittää estää Suomessa matkustamista. Hävetkää veturin kuljettajat, joilla on hyvät palkat ja aikainen eläke!

12 urheilijaa, montako johtajaa?

Kiitos osuvasta kirjoituksestasi nimimerkki Mummolle apua ESS 11.8. Puit sanoiksi meidän niin monien samojen asioiden kanssa kamppailevien ajatukset. Jaksamista sinulle ja kaikille muille samojen asioiden kanssa painiville.

Onko oikeudenmukaista, että vain palkan verotusta lasketaan, unohtuivatko eläkeläiset jälleen?

Vaikka sinulla on hieno valkoinen Audi ja tulet oikealta niin, jos olen liikenneympyrässä ennen sinua vanhan autoni kanssa, sinä väistät!

Orpo lupaa ensivuoden budjettiin veronalennuksia = vaalit tulossa 2019. Hehheh. Mistähän verorahoista se sote kustannetaan. Luulenkin että asiakas maksaa.

Parkkiluvat pielessä! Auto pysäköi invakortilla ja autosta käppäilee terve 60-70 v. äijä, ei ilmesty ketään kuljetettavaa ennen eikä jälkeen parkin. Mutta kotipalvelun tyttö ei pääse mummoa hoitamaan ajoissa, kun ei ole p-paikkaa. Sama ateriapalvelun kanssa. Kyllä vois se vihreittenkin leikki autopaikoilla loppua.

Miten pärjäiltiin yli 20 v. sitten, kun ei ollut kiinteistöverokorotuksen mahdollisuutta? Voisko jo keksiä uuden lypsylehmän, tämä alkaa olla jo maksimissaan.

Kiinteistöveroa tulisi korottaa kiinteistöistä, joista on esteetön näköala Vesijärvelle.

Ammattitaitoinen ei tee sutta, mieluummin jättää tekemättä kokonaan. Mainehan siinä menee. Ammattitaitoinen.

Mika Kari kritisoi Orpon ensiv. budjettia, ettei pienitul.eläkeläisille tule helpotuksia verot. Olit SDP:n Lahden puoluekok. hylkäämässä Kimmo Kiljusen aloitteen indeksileikkauksen poistosta eläkkeistä.

Kun ajat Lahti-Orimattila-välillä pyörälläsi pyörätietä pitkin (myös Renkomäki-Pennala välillä) niin ei ole yhtään vaarallista. Tosin mopovarauksella.

Mailapallopeli kriketti on toiminnan reaktionopeutta, josta saattaa olla harrastajalle yleistä hyötyä. Syöttötaito on jaloa pelioppia.

...kansalaiset voisivat purkaa tuntojaan, jos joku alkaisi valmistaa ministereiden kuvilla varustettuja tikkatauluja.

Suurkiitos teille kaikille ystävällisille ihmisille, jotka autoitte minua, kun kaaduin aseman rappusissa Z-junalle kiiruhtaessani! 9.8. kompuroinut

Milloin poliisi puuttuu moottoripyöräkuskin älyttömään kiihdyttelyyn täällä Hennalan Tornatorissa? Ilmoitettu on!

Yritysjohtajien lisäeläkkeet, bonukset mammuttiluokkaa. Bonukset kasvattavat myös lakis. eläkettä. Nobelisti B. H. kuittasi Nokialta jättioptiot. Missä tutkiva journalismi?

Mielenosoitus EU:ta vastaan!

Eikö Tapanilan suunnistajien karttoihin ole merkitty, et rastit eivät ole ihmisten pihoilla...eläimet ymmärrän, mut miehet sukkahousuis!

Kun kertoo ulkomailla Suomen tupakkalaista (piilotus yms.) niin muut ihmettelee Suomea, että missä keskiajalla siellä eletään.

Kolmeen vuoteen ei ole ollut ainuttakaan aurinkoista kesäiltapäivää ja iltaa, etteikö Vesivehmaan lentokentän möyryävät koneet ole pyörimässä pään päällä olitpa marjassa, luontoretkellä, grillaamassa, rantasaunassa tai aurinkotuolissa !

Miksi ja miten kauan toisen maan kansalainen saa kallispalkkaisena ministerinä sorkkia Suomen julkista ym. liikennettä kuin tuhovoimainen hurrikaani?

Elinikä tai Elämä. Kummasta perustat ja mallitat?

Onhan se vanha "vihervasuri" "Nalle" näyttänyt, miten pelataan. Me vanhat porvaritkin kateudesta vihertyneet.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X