Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Jokin ikäraja tangokisaan

Ei 18-v. osaa tulkita tangoa. Jokin ikäraja tangokisaan, esim. 25 v. Yhtä tyhmää kun Tenavatähti laulaa "Taistoihin tiemme kun vei, missä luotien laulu vain soi....."

Nyt kun kiroilusta niin paljon puhutaan rehellisen ihmisen ominaisuutena, niin sitä saa kuulla ihan kyllästymiseen asti! Sekä tv:ssä, että kaikkialla muualla. Kyllä se vaan on moukkamaisen ja sivistymättömän kuuloista!

Käyttäkää oikein paljon niitä "älypuhelimianne". Minä kerään potin puhelinosakkeillani.

Japani on vuosisatoja vanha sivistysvaltio; siellä on voimassa kuolemanrangaistus. EU:n tulee vakavasti harkita kuolemanrangaistuksen palauttamista.

Sisaren kunniamurhaa suunnitellut karkotetaan maasta korkean oikeusasteen päätöksellä. Nyt olisi kiva kuulla aktivistijärjestöjen ja poliittisen opposition kommentit. Kyseessähän on kulttuuritaustan vakava väheksyminen ja törkeäksi luokiteltava perheenyhdistämisen loukkaaminen. Vai mitä, häh?

Näin toimii Isku! Ensin antaa kenkää hyville työntekijöille ja nyt vinkuu lehtien palstoilla, ettei saa työntekijöitä! Oikein hyvä.

Voi mikä pettymys, viikonlopun kohokohta raahautua muka tuoreille toriostoksille. Saldoksi jäi nahistuneet porkkanat ja niin kulahtaneet mansikat, että kilpailivat väkevyydessä raparperin kanssa. Anti olla viimeinen kerta, mummo plus 80 v.

Papukaija? Eilen torstaina iltapäivällä. Tampereen tiellä Hauhon kohdalla. Takaviistosta lennossa. Vai halusinko vain nähdä sen?

Samat mopon vinguttajat kiertää Vääksyä myötä- ja vastapäivään, luulisi jo turhauttavan itseäänkin.

Rokkia ja rakkautta. No räppiä ja rahaa. Voisi sanoa, myös kovaa duunia ja nyt tyhjän täyttöä blokeilla. Tässä erot 70-luvusta tähän päivään. Raha ei kasva edelleenkään puussa?!

Soininvaara on ainut aito vihreä, eikä mikään vih/vas rahankylväjäporukka.

Kovasti ihmetyttää, miksi jossain motukoissa voi olla ns. suorat putket, eikä virkavalta puutu asiaan. Kauhea meteli.

Kärkölässä hukutaan paskaan, jätteitä ei ole kertaakaan haettu, mutta lasku jo tullut! Roskat haisee pihoilla ja jäteyhtiö lihoo! Kunnantalolleko vien?

Nyt on korkein hallinto-oikeus tehnyt oikean ratkaisun siskoaan pahoinpidelleen miehen tapauksessa. Jos ei Suomen perustuslaki ja naisen oikeudet miellytä, niin silloin oikea paikka on oma kotimaa. Odotan mielenkiinnolla suvaitsevaisten kannanottoja: asettuvatko naisten vai naisten hakkaajan puolelle.

Saraste ja Talja. Kysykää kokoomukselta yksityistämisestä. Orpo painosti maakuntahall. Se on se ahneen raha. Lehmänkaupat?

Miksi hallitus haluaa julkisen terveydenhuollon kokonaan yksityisille; sairaalat mukaan lukien. Osinkojen takia? Mitäh.....

Kyllä sää kehtaatki tulla kerjäämään vanhalta papalta rahaa, se rikosluonteista, kaikki paljastuu ja tulee päivän valoon, tulee se remppa teidänkin taloyhtiöön.

Miksiköhän Tangokuningatar-kisassa on viime vuosina tullut tavaksi jättää se paras laulaja ja tulkitsija aina toiseksi?

Jos tangokuninkaan voittaneen taustaa ei olisi tiedetty, olisikohan voittanut? Joku nättipoika sieltä olisi taas kopsastu kruunupääksi. Nyt eivät ilenneet, kun olivat niin huonoja.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X