Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Tervetuloa vaan hitaat autot

Tervetuloa vaan hitaat autot. Mutta ehdoton velvollisuus väistää bussipysäkille ja päästää muut ohi. Sama traktoreille ym. Tientukkoja ei kiitos.

Onko aivottomalla miehellä omaa tahtoa. Mä vaan kysyn.

Kuka tekee ilmaisen työni, jos eroan miehestäni, Oivako? Omaishoitajaksi hakenut/ hylätty.

Eikö ESS:n olisi vihdoinkin aika päättää lukijakuntansa älykkyyden karkea aliarvioiminen. Lopettakaa Kerberos!

Alatorin porukka siirtynyt Paavolan puistoon, laitapuolen kulkijat siellä nykyään rähisevät.

Minä vanhana kestotilaajana olen kyllästynyt ESS yksipuoliseen/puolueelliseen uutisointiin! Myös näppiksiä myöten! Oliskos aika äänestää jaloillani?

Eläkeläisten töissä käynti silkkaa ahneutta. Piste.

On se harmillista, kun Lahtelaisissa autokaupoissa täytyy pitää työntekijöitä ja maksaa niille vielä palkkaakin. Olisi kiva kun voisi vaan pomot ja johtajat nostaa suurta palkkaa ja muutella työsopimuksia itselleen mahdollisimman edullisilla ehdoilla. Inhottavaa, jos rupusakilla on vielä omia mielipiteitäkin.

Kaupungin puistoväen on siivottava hanhien pa..at Pikku-Veskun puistokäytäviltä! Ihme, että sai maininnan viihtyisyydestä, kun kävely kohta mahdotonta

Suomessa ei ole liputuspakkoa!

Joka päivän lehdessä oikaisuja edellispäivien lehtiin enemmän kuin ennen. Onko tiimiin tullut uusi toimittaja, joka ei ota asioista selvää, kun kirjoittelee ihan kuin Suomen hallitus.

Kyllä Tangomarkkinat näkyivät Alfa-kanavalla ilman maksukorttia. Kanava 15.

Leena Sorvali, sama täällä! Kun yritän tervehtiä tai vaikka vain hiukan hymyillä nuorille naapureilleni, he kiskaisevat äkkiä päänsä eri suuntaan tai painavat katseensa maahan! Enää en yritäkään. Lähiöasukas.

Väärin väitetty lehdessä! Kyllä lippu.fi:n myyntipistettä on kaivattu kovasti sekä Sokoksessa että Karismassa. Olematonta ei vaan kysellä!

Älkää ihmeessä laittako pienelle rivitalopihalle tuoksuvia pensaita, naapurina tuntuu, että tukehtuu hajuallergian takia, kun se alkaa kukkia.

SDP:n morkkaajille. Kokoomus on ollut hallituksessa vuodesta 2003. Lipposen (sdp) hallitus pienensi valtion velkaa, sitten Vanhasen (kepu) hallitus päätti 2008, että Suomi alkaa elää velaksi. Siis kenen syy, että ollaan pulassa?

Oikeasti, laittakaa Juonalantien (O:la) alkuun vaikkapa "etuajo-oikeus päättyy" merkki. Risteykset olleet tasa-arvoisia jo kauan, mutta puupäät eivät tajua. Liian monta läheltä piti -tilannetta ollut, kun jotkut ajelevat kuin ennen, nilkka suorana 40 km/h rajoituksella.

Ja höpö höpö näitä maksettuja selityksiä! Millä selitätte kotieläinten oireilun tuulivoimalan lähellä, kun niille ei ole kerrottu etukäteen?

Lenkkipolulla vuosia tilastoa tehneenä: n. 25-45 ik. eivät reagoi tervehtimis. Vapaana kasvanut sukupolvi. Ei ole opetettu käytöstapoja!

Vaikka kantasuomalaiset naapurit eivät tervehdi, kauppareissulla vastaan tulevat nuoret maahanmuuttajat tervehtivät iloisesti ja Vancouverin saarella vastaan tulleet paikalliset asukkaat toivottivat good morning! mummeli

La puoli yhdeksän uutiset Mosulista näki, kuka todella apua tarvitsee, hävetkää suvakit.

Ei saa kiroilla.

Alfa-TV ilmainen kanava katselin tangomarkkinat. T. seniori

Kuinka Hollolan vuodeosastolle hoitajia lääkkeiden kanssa tekemisiin, kun ei mitä lääkkeitä potilas saa.

Sääliksi käy kateellisten, ylimielisten, pikkusielujen uhreja. Pilkka sattukoon omaan nilkkaan.

Sitten, kun kaikki afrikkalaiset ovat muuttaneet Eurooppaan, niin kaikki tyytymättömät, joita tuntuu olevan, voivat muuttaa Afrikkaan rakentamaan uutta elämää siellä.

Kuka taho määrää, minkälainen ihminen saa parturissa kunnollista palvelua. Jos on ohuthiuksinen, saa aina halventavaa palvelua. Etenkin vammaisena.

Perussuomalaiset ovat edelleen voimissaan!

Keskustanuorten ulostulot jakaa ja hajottaa keskustan. Kiitos kepun nuoret. Tulette vielä näkemään kannatusmittauksissa, mistä kana kusee. Siitä vaan murtamaan perusarvoja.

Liputuspäiviä on jo niin paljon, että taidan hävittää koko lipputangon!

Kiitos Pesäkallion Seitsemän veljestä porukalle. Teette laatuteatteria suurella sydämellä! T. Kikka ja Hape

Naapuri, anteeksi jos olemme häiriöksi. Meillä kesäasunnolla Asikkalassa ajoittain käymässä useita autoja. Naapuri vetää täysinäisen peräkärryn oman liittymänsä eteen, ettei kukaan vaan käännä siinä autoaan. Sitten on leikkaavinaan pihapensaitaan, että saa syyn katsella meille. Emme möykkää tai öykkäröi.

Vartijat näyttävät olevan päivittäisiä toimijoita kirjaston lasten osastolla, onko meno mennyt liian rajuksi kirjastossa?

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X