Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Laskin tv-ohjelmista eilen uusinnat

Laskin tv-ohjelmista eilen uusinnat; oli 47 (ainakin). Nykyisin uutisetkin on pelkkää saman toistoa. Mitä hiivattia niitä kanavia tarvitaan tuhoton määrä toistamaan jotain Jetroa, Haapasaloa, häitä ja illallisia?

Onko verovirastossa virkailijat tehtäviensä tasalla, kun eivät noudata ohjeita ja eivät meinanneet antaa nuorille verokorttia? Törkeää asiakaspalvelua!

Kun soinilaisille Sipilän kokoomushallituksen tukeminen on perussuomalaisia äänestäneitä tärkeämpää, eikö uuden puolueen tulisi olla Uusi kokoomus?

Oishan se Etlari kiva lukea aamulla, eikä töistä tullessa. Ahtialassa jakajan vaihde pitkään jo käyny hitaalla.

Persut, ensin tuli jytky sitten seurasi sotku. Pettäjäntie tulee olemaan tuskien tie, jossa tienviitoissa opastetaan petturit poliittisten vainajien hautausmaalle.

"Tiedetutkimus" tuulivoimaloiden haitoista meni todellisuudessa harakoille, koska rahalla kuitattiin olematon tutkimus. Mieletön ahneus ja vääryys terveyden kustannuksella.

On se hienoa kun Jukka Tarkka rinnastaa samalle viivalle Mayn ja Macronin ja Halla-ahon. Asema, äänestäjämäärä ja vaikutukset vähän eri luokkaa. Tsemppiä Halla-aholle, joka ei ole toiminut mitenkään väärin.

Kiitos huippuystävällinen mies ESS asiakaspalvelussa pe 16.6! Autoit iltapäivällä sähläävää netin käyttäjää siirtämään lehden lomaosoitteeseen.

Älä ikinä luota juppiin tai julkkikseen!

Toimitt. huutelee "sitä saa mitä tilaa" vammaisista, sairaista ja vanhoista. Peruin ESS- ja HS-til vuosi sitten toim. pilkan takia. T. Rollamummo

Ihmettelen tätä nykyjournalismin hampaattomuutta. Meidän talousnobelisti sai Nobelinsa yritysjohtajien palkitsemisen tutkimuksista. Kysykää hänen Nokia-optioista.

Lahden torin laidassa kaksi Lähi-idästä kotoisin olevaa miestä puhui kuuluvasti Daeshista, omalla kielellään. Eipä tietenkään pidä olla huolissaan?

Oma työura oli mitä oli. Nyt komennan huoltomiehiä.

Suomi 100 vuotta. Sibelius, Sauna ja Sisu. Se on made in Finland.

Kyllä osalla eläkeläisiä / vanhuksia menee hyvin, kun on varaa asua noissa 6-7 000 e/kk palvelutaloissa ja lisää taloja tulee...

Antti Rinteeltä voisi edes joskus odottaa muutakin kuin lennokkaan romaanin alkupuhetta... Demareilla on kohta just sama tilanne ku persuilla.

Halla-ahon pitäisi harkita puheitaan. Hän lähti ylimielisenä perussuomalaisien ajatuksia koventamaan puheillaan, myös EU-palkka kiinnostaa eli ahneus voittaa.

Ehdotan uuden puolueen nimeksi perusluuserit.

Olihan ps Soinin aikana toiseksi suurin puolue vähän aikaa ja Soinin aikana lähti kannatuksesta n. 10% pois . Turha siinä on tehdä itsestään marttyyria. Valtionauton takapenkki vaan oli tärkeämpi: Soini, Terho, Niinistö, Lohela.

Onpa Mustamäenkadun kiitorata saanut uuden päällysteen. Kyllä nopeusennätykset paranee entisestään. Kun ylimääräistä rahaa kerran löytyy niin tehkää nopeuksien hillitsemiseksi jotakin.

Nyt kun FcLahti osaa puolustamisen, koska alkaa harjoitukset maalien tekoon, ei hyvältä näytä.

Kiitos Akuutti24 ma-iltana 12.6. hyvästä hoidosta ja huolenpidosta. Tv. "pumppuvikainen" 66 v. nainen verhon takaa 24. Jaksamista raskaassa ja kiireisessä työssänne.

Niin täällä Nastolan Lidlissäkin ilmoitetaan kassan aukeamisesta.

Miten voi olla nykyaikana niin vaikeaa nitoa lehti kahteen osaan.... kallis vuositilaus jää kyllä viimeiseksi. Tehkää sielläkin jotain sen eteen, että paperilehti säilyttää lukijansa.

Hollolan evl. srk pyörtävä päätös tilojen antamisesta homoparien käyttöön vastoin Jumalan tahtoa suistaa srk keskiajan synnin syövereihin sitä sens. naispappeus teettää. Herätkää unestanne.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X