Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Suvaitsevuus, luovuus ja taloudellinen menestys kulkevat käsikkäin

Suvaitsevuus, luovuus ja taloudellinen menestys kulkevat käsikkäin. Ei Lahdessa. Luovuus torimontussa. Vain autot liikkuvat, eivät ideat, ajatukset. Jäyhän jähmeää!

Todella typerää tiedottaa nopeusvalvonnasta etukäteen. Kaikkihan silloin tsemppaa. Sakkorahaa kuitenkin tarvitaan. Muulloin kaahataan ihan hurjia nopeuksia. BMW- ja Audi-kuskeille vois lähettää sakkolaput kerran viikossa automaattisesti.

Ihanaa, kun Vihtori juontaa aamuisin Lahden Radiossa, haluan ja jaksan kuunnella nyt kanavaa.

Viette rahanne kauppiaalle. Maksamalla itsepalvelukassalla teette ilmaiseksi työtä kauppiaalle ja samalla lisää työttömiä.

Luottamuspaikkajako on mentävä vaalituloksen mukaisesti, kuten me olemme äänestäneet eikä minkään vanhan kaavan mukaisesti

Yle taitaa olla pääministerin valvonnassa todellakin, kun ei uutisoinut lehdistövapauden maailman listasta

Kiitos Toimituspäällikkö Hanna Myyrä 19.4. Esalaisesta koskien työttömiä ja Heidän syyllistämistään. Byrokratia on iso este/haitta/hidaste pätkätöiden osalta. Mutta mikään ei muutu, jos jopa erään kansanedustajankin mielestä se on ihmisten oma vika, että puoli miljoonaa työtöntä ei mahdu 50 000:een työpaikkaan.

Ja pyydätköhän anteeksi, jos tulen sanomaan kasvotusten, että olet häiriöksi?

Te jotka jaksatte narista Sokkarin muovipussin hinnasta niin muistakaa, että on turha avautua asiasta sille myyjälle. Ei ole hänen keksintö moinen. Tee ekoteko ja ota oma pussi mukaan.

Jonkun mielestä Soini hiljennettiin. Soinihan hiljeni, kun persut pääsi hallitukseen ja Soini ministeriksi. Sipilä tiesi tämän kasatessaan hallitusta.

Radio Voima: onko pakko veivata samoja biisejä päivästä toiseen ja jopa samana päivänä. Esim. se "Niin kuin nuo perhosetkin". Huh huh.

18.4. kaaduin pahasti Proomukadulla. Lämmin kiitos niille kahdelle herrasmiehelle, jotka auttoivat minua, kuljettivat ja saattoivat perille traumapoliklinikalle. Olette "Arjen enkeleitä". Kiitos.

Mitä jos palaisimme vanhaan hyvään omaan kauppakassiin?!

Rakas naapuri, muistathan, että lahdessa lehtipuhaltimen käyttö on kielletty keväisin!

Kenelle sitä hymyillä olis pitänyt?

Mistä moinen vouhkaaminen muovikasseista. Olen kymmeniä vuosia käyttänyt kauppareissulla kunnon tavallista kassia, johon pakkaan maidot, jugurtit ym. Varalla on kestokassi tai vanha muovikassi. Näin ostokset säilyvät ehjinä kotiin asti eikä tarvitse maksaa ylimääräistä muovikasseista.

Hämeenmaalla pestään vessaa ja myydään ruokaa samoilla käsillä. Missä terveystarkastaja?

Hei Mervi Pasanen! Kerro vielä, mitä v. 540 mahdettiin syödä. Nälkään nääntyviä eläimiä, juuria...? Mitä tiede arvelee?

Halaava robotti lapselle. Mitä tekee vuorovaikutustaidoille ym. Onhan meitä niin surkean vähän, ettei riitä olemaan lapsen kanssa.

Anteeksi...irvistystä kaipasin...Tietäähän kaikki kuka...

Enpä juuri turhempaa leffan aihetta keksi kuin tämä Tiihonen, no ehkä Lindholmin Olli ois! No tietysti euroja tulee julmasti.

Bussikuski Niemenkadulla, miksi ajoit tiellä olleen sorsan päälle? Lintu yritti ehtiä alta pois ja olisi ehtinytkin, jos olisit hiukan hidastanut vauhtia.

Me muovipussiaktivistit käytämme roska-astioita, jotka tyhjennetään. Biojätteelle taitellaan oma "pussi" sanomalehdistä. Ohje löytyy netistä. Ihminen pystyy elämään täysin ilman muovipusseja. Hedelmiäkään ei ole pakko pakata pikkupusseihin. T. mies47.

Mitähän valtiosalaisuuksia tavis Matti Meikäl mahtaa viestitellä, ku pelkää kontrollia? Ei syrjähypyistä kiinnostuta! Vain rikokset!

Juoksubensailmiö ja sen syyt!

Automaattikassojen yleistyminen johtaa siihen, että tavalliset kassat poistuvat ja jonot kasvavat ja asiakas joutuu tekemään työn kaupan puolesta. Hinnat eivät putoa, vaan tuotteiden laatu ja määrä laskee. Täyttä silmänlumetta!

Siis onko Tapparan etuoikeus nyt itkeä tuomareiden ratkaisuista finaaleissa? Toivon todella että Kalpa ja Suomi voittaa!

Tänään 19.4. oli Kino Iiriksessä ns. keskustelutilaisuus Lahti v. 2018. Paikka tupaten täynnä pettyneitä ihmisiä. Tunti kimeä-äänistä esitelmää ei ketään kiinnostavasta aiheesta. Hukkaan meni aika.

Näyttää siltä, että suurin osa pakolaisista tulee rauhanuskoa tunnustavista maista. Niissä on kai mukavampaa tappaa pois kaikki vivahde-erot kuin yrittää yhdessä viedä kaikkien hyvinvointia eteenpäin.

Läsnäolo ja ajankäyttö arvostustesi mukaista = elämäntyö, jota ei tarvitse paeta "matkageeniin" tai m'amma mieles maailman malliin. Katso lasta silmiin.

Ei tunnu Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän toimitusjohtajalla ja henkilöstöjohtajalla olla yhteneväistä käsitystä siitä, keitä yt-neuvottelut oikeasti koskevat. Selvää vastausta ei saa. Arvalla tuntuu menevän. Lopputuloksesta voi odottaa se mukaista.

Ei ole mitään anteeksipyydettävää.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X