Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Näppikset

Lukijalta

Näppis: Nyt kun MM-kisat on onnellisesti ohi, joutaa hyppyrimäet purkaa

Nyt kun MM-kisat on onnellisesti ohi, joutaa hyppyrimäet purkaa. Turhaa jäädä odottamaan seuraavia kisoja 15 v. päähän ja satsata mäkiin sinä aikana kymmeniä miljoonia.

Akuutti 24, tiistai 14.3. kova ruuhka. Yksi hoitaja kerkesi kaikkia mummoja jututtamaan ja työtovereitaan auttamaan, hymyillen. Punainen hiuspanta, vaalea tukka.

P. Pohjanpelto, toisen ihmisen tappaminen on kaikkivaltiaan Jumalan käskyä vastaan ja aina väärin. "Lahja" se ei todellakaan ole.

Ihmisongelma näkyy taas keväällä puistoissa ja jalkakäytävillä ja pihoissa.

Hollannissa ei ollut riittävästi uskallusta muutokseen. Tulos oli kuitenkin sellainen, että politiikka ei voi jatkua samanlaisena kuin tähän asti.

Iso roskis heti Launeen Prisman lähellä olevalle kävelytielle. Kertakäyttömukeja yms. tienvarsi väärällään!

Kiitoksia keski-ikäiselle naismyyjälle asiantuntevasta palvelusta 15.3. Holman Prismassa joka neuvoit taulu/valokuvakehyksistä.

Kiitos kaupungin virkamiehet keskustan elävöittämisen estämisestä myöhään iltaan kestävillä parkkimaksuilla. Kadut nyt tyhjinä ja kaupat ilman asiakkaita. Kuka vastuussa näistä päätöksistä.

Hyvät Nastolan alueen valtuutetut! Teitä viedään yhteisvaltuustossa kuin pässiä narussa. Samat pässit edelleen ehdolla! Voi luoja!

Torimyyjät eivät ole enää paikalla, kun tulen töistä, ovat kai siellä vain eläkeläisiä työttömiä ja kotiäitejä varten, miksei muuteta aikaa esim 10-18.

Kelan saamattomuudesta kärsii taas me suomalaiset vähävaraiset hyvinvointipak ei tarvii jonotella rahaa eikä ruokaa.

Homot ja lesbot kuvittelevat saavansa omantunnon rauhan, kun saisivat kirkon siunauksen suhteelleen. Mutta tosi on, Jumala ei siunaa syntiä Sanansa yli kirkossakaan.

Jos nainen esimies tai henkilö aina ylijohtaja, johtaja tai varajohtaja, miksi, puuttuuko itseluottamus.

Sinulle Pikkis avun arvostelija hieman faktaa. Ne autot, jotka näet joka päivä hakemassa avustuksia, ovat vapaaehtoisia, jotka omalla ajalla ja omilla autoilla ja polttoaineillaan vievät ja jakavat avustuksia perheille, joilla ei ole mahdollisuutta niitä hakea. Kannattaisi ottaa asioista selvää eikä vain katsella ikkunoista.

Elämä menee hukkaan kun vuodesta toiseen työttömänä ja sairaana kattelee kissanpaskoja ja hapanta muijaa. Toisenlainen elämä odottaa nurkan takana. Vaimot vaihtoon.

ESS kertoo, että Hollannin vaalitulos näytti suuntaa populisteille. Unohti kuitenkin kertoa, että Wildersin puolue sai monta edustajaa lisää parlamenttiin, VVD (pääministeripuolue) menetti vaikka suurimmaksi puolueeksi jäikin. Wildersin puheet tuomitaan, mutta Erdogan saa puhua ja tehdä mitä lystää.

Mitä vikaa nimessä äitiyspakkaus on? Äiti synnyttää ja imettää se on fakta. Harva juuri synnyttänyt lähtee heti töihin ja jättää lapsen puolison hoitoon.

Lämpimät kiitokset Phks:n päiväkirurgian henkilökunnalle hyvästä hoidosta! Samoin osasto 63:n hoitajille. Koin oloni turvalliseksi ja kuulluksi. Jatkakaa samaan malliin! <3

Ei se ole koiraongelma, joka näkyy keväisillä kaduilla. Se on kakkaongelma.

Eikö ProPadasjoella ollut kanttia olla vaalitentissä.

Kysymys: Millä tiellä Suomen pitäisi olla?

Nastolan ja Lahden liitoksessa Lahti sai esim. tonttimaata. Mitä sai Nastola? Täältä kylältä lähtee kaikki palvelut, olemmehan nyt yhtä suurta perhettä!

Taas taloyhtiöillä kevätkokousten aikaa! Mitähän sihteerit eiku isännöitsijät saaneet aikaiseksi? Vai kerrotaanko pelkkiä maksujen korotuksia? Apuva.

Mistä taloyhtiöt löytää osaavan isännöitsijän? Suuret ketjut ei häikäise ja pienet arkoja? Ala vaatii As Oy:ltä tiukkaa otetta palveluihinsa! Apuva

Tiirismaan uuden koulun rakennusinvestointi on edullisempi maankäytön kannalta, ympäristöystävällisempi, logistisesti ylivoimainen sekä oppimisprosessien, pedagogisten hyötynäkökohtien saavuttaminen oppimisen ja oppilaan kannalta. Paavola on täysin väärä ratkaisu. nim: Yrityskonsultti

Hyvä, että se panettelija lähtee "huitsin nevadaan"!

Miksi hallitus ei voi puuttua lakkoihin, joita järjestää n. 200 työntekijän ryhmä. Aiheuttavat vaikeuksia n. 6 tuhannelle matkustajalle ja n. 200 miljoonan tappiot Finnairille ja Suomelle, kallista terrorisointia?

Kärpäsenmäen pyörätie ei ole 1992 jälkeen ollut yhtä surkea kuin nyt!

Lahdessa on huonoin terv.hoit sanovat ihmiset, jotka ovat asuneet muualla. Terv.keskus ei hoida, ainakaan jos olet eläkeläinen.

Emmehän me pelkää vieraita uskontoja, mutta muistetaan kysyä, miten he suhtautuvat uskonvapauteen tai täysin uskonnottomiin. Minulle ja länsimaille ratkaisevaa.

Kyl mie mieleni pahoitin, kun aamun lehdenjakaja toi laskukirjeen, eikä etes aamukaffeet tullu samalla. Panostusta Posti!

Ajatelkaa mitä keskusta, kokoomus ja persut lupasivat eduskuntavaaleissa ja mitä ovat tehneet. Äänestäkää sen mukaisesti kuntavaaleissa, zero poäng

Suvaitsevuus on päivän sana. Vihervasemmisto on tästä huolissaan pakolaisten puolesta. Toivotaan ettei aate syö lapsensa. En ole kuullut että esim. uskonnottomuutta hyväksyttäisiin Lähi-idässä.

Mun ikkunoissa on aina verhot, joten ilmeisesti naapurin ikkunoissa on ollut ylevää seurattavaa. Oottekos lapsellista porukkaa? Kasvakaa aikuiseks.

16.3. bussi 5 Metsäkankaalta. Tapahtui jo kolmannen kerran, että kuljettaja ei osaa työtänsä = ei osaa ladata matkakorttia. Pöyristyttävää

Bussi nro 5:n matkustajaksi on tauon jälkeen palannut aggressiivinen sekakäyttäjä, joka ei tyydy örisemään itsekseen, vaan haukkuu, huutaa ja käy sumeilematta kanssamatkustajien kimppuun. Eikö LSL voisi antaa porttikiellon tällaisille tyypeille? Bussikuski täysin voimaton, pelottaa kyydissä kulkevien lasten puolesta.

Koiraongelma ei näy lumien sulaessa sen enempää kuin muukaan sotku, mikä lumen alta paljastuu. Mites se 1 000 kg tupakantumppeja per päivä Lahdessa?

Tarkistakaa kännykkälaskunne! DNA veloittaa minulta 25,50? puhelusta, jota en ole soittanut!

TV on onnistunut kaivamaan esille 2001 douppaajan, F1-rattijuopon ja F1-ruorijuopon. Mitähän seuraavaksi...

Julkaiskaa lehdessä, kuinka monta johtajaa, päällikköä tai esimiestä irtisanotaan hyvinvointiyhtymästä nyt kun organisaatiot yhdistyvät?

Kyllä tuo Lahlen lehlen kieli on Hollolan murretta, Lahessa palautetaan lehti pöyälle.

Moni puhumaton toistaa mm. lapsilleen menneisyyttään jne. Ymmärtävä ja anteeksiantanut suvun aikuinen voi oppia laajempaa tunneälyä; kuten alkoholismista toipuvat.

Tyypillistä perussuomalaista ankeaa asennetta. Kun nämä jotkut penkkiurheilijat valittavat sijoituksista. Kyllä urheilijat varmaan tekevät parhaansa joku on aina ykkönen ja joku viimeinen. Puhutaan usein joistain sadasosasekunneista tai pisteistä, mieti sitä. Huippu-urheilu on rankkaa puuhaa. Pitäisi kannustaa myös heikompia niin tekee hyvä penkkiurheilija. Tsemppiä kaikille urheilijoille.

Imppu opetti, että "Lahlen lehlen..." on Hollolan vanhaa murretta. Ei Lahen.

Miksi juttujen otsikot on kissan kokoisin kirjaimin ja asiateksti hyttysen p-kokoista. Lukukelvotonta tekstiä.

Kunnallisvaalien lähestyessä kannattaa tosiaankin katsoa ehdokkaiden taustoja. Ajaako esim. pomoasemassa oleva duunarin etua? Jne. Valtakunnan politiikassa hyviä esimerkkejä, kuin myös paikallispolitiikassa.

Tuokaa hyvät ihmiset julki, kun saatte törkeää kohtelua hakiessanne apua sairauteenne. Itse törmäsin Akuutti24 törkeään käytökseen hoitaja huusi oletteko edes töissä! Pois ehdottomasti hoitoalalta.

Lahden ympäristön teiden reunustoista on siistitty puita ja risukoita, hienolta näyttää! Kyllä silmä lepää. Iso kiitos!

Sipilän hallitusta haukutaan nyt kähisevällä kuorolaululla unohtaen, että nyt toteutuvat leikkaukset ovat edellisten hallitusten päättämiä. Samoin suurhölmöydet kuten 6,3 miljardin enimmäisvastuu Kreikan hätärahoituksessa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näppikset

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X