Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Kiitos veteraaneille ja Suomelle

Kiitos suurenmoisesti kaikille Suomen itsenäisyyden aikaan saajille. On hienoa asua Suomessa.

Meillä on nykyisen taloustilanteen vuoksi paljon pahaa oloa, mutta kokonaisuudessa on hienoa, että meillä on itsenäinen Suomi. Tämä ei välttämättä merkitse nykynuorisolle paljoakaan. Mutta vanhemmille ikäpolville, kuten minulle 52-vuotiaalle, tällä on suuri merkitys, että asiat toimivat. Tosin monesti niin sanottu byrokratia tekee sen, ettei toimivakaan toimi.

Sotaveteraanit, heille suuret kiitokset. On todella nöyryyttävää, että sotaveteraaneille pitää kerätä syksyisin lisää rahaa. Sotaveteraaniliitolla menee kuitenkin melko hyvin.

Isäpuoleni, sotaveteraani ei esimerkiksi saanut mitään tukea sotaveteraaniliitolta hautajaisiinsa. Itse piti ostaa 25 euron arvoinen tammenlehvä, muovinen, merkkikin, vaikka isäpuolella oli sirpale päässänsä koko vanhuutensa.

Suomalaiset tekevät oman itsenäisen Suomen, eivät muut. Meitä on reilut viisi miljoonaa suomalaista, ja se on riittävä määrä.

Sydämelliset kiitokset sotaveteraaneille, joilla on tiukkaa taloudellisesti. He eivät jaksa enää narista nyky-yhteiskunnan monipuolisuudesta, kuten esimerkiksi siitä, että kaikki pitää hoitaa tietokoneilla. Tämä on minusta vääryys. Tavallinen asiakaspalvelu pitäisi jättää vanhemmille sukupolville ilman, että heiltä veloitetaan tajuttomia summia palvelumaksua.

Kohta se on jälleen itsenäisyyspäivä, 6.12. Mennyt tie ei ollut helppo, mutta eipä ole tulevaisuuskaan. Koettakaa jaksaa!

Reima Rintamäki
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi