Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Mihin säästöarvio Lahden lähiklinikoiden lakkautuksesta pohjautuu?

Hyvin toimivat palvelut Launeen lähiklinikalta ollaan siirtämässä Lahden kaupunginsairaalan tiloihin, koska Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän säästötavoitteet ovat niin suuret. Asiassa on muutamia ihmeellisyyksiä, joihin en ole saanut vastauksia.

Launeen lähiklinikan lakkauttamisen puolesta on tehty kaupungin tilakeskuksessa laskelma, että vuonna 2022 terveysasemaa pitää saneerata neljällä miljoonalla eurolla ja sen takia klinikan toiminnat pitää siirtää kaupunginsairaalan tiloihin.

Jos Launeen terveysasema siirtyy kaupunginsairaalaan, niin poistuuko tämä neljän miljoonan euron korjaustarve vai puretaanko rakennus, koska muissa vaihtoehdoissa korjaustarve säilyy?

Jos Ahtialan ja Launeen lähiklinikat siirtyvät kaupunginsairaalan tiloihin ja samalla neuvolatoiminta siirretään keskitetysti johonkin tilaan, josta ei ole vielä tietoa, eikä myöskään vuokrakustannuksia, joten miten tilojen säästöarvio pystytään tekemään, kun kaikki eurot eivät ole selvillä? Onko Ahtialan ja Launeen lähiklinikan jatkokäyttöä mietitty? Jos ei ole, niin pitäisi herätä pikaisesti asiaan.

Jari Hartman

Liipolan asukas vuodesta 1971

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi