Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Ryhdytäänkö yhteistyöhön vai isketäänkö rajat kiinni?

Politiikan syksy on näyttänyt hampaattomalta, kun on katsonut opposition työskentelyä. Näin ollen perussuomalaisten ykkössijaa gallupeissa voi ihmetellä. Perussuomalaiset saivat näyttää osaamisensa vuoden 2015 hallituksessa, kun kuuluisat 32 000 turvapaikanhakijaa tulivat rajan yli. Vastuu turvapaikanhakijoiden järjestämisestä säälliselle majoitukselle jäi sisäministeri Petteri Orpolle (kok.).

Kaikilta osin Suomi ei ole onnistunut kohtelemaan turvapaikanhakijoita oikein. Valitus- sekä kuulemisaikoja lyhentelemällä Suomi oli tehnyt vuoden 2015 hallituskokoonpanolla vastuutonta turvapaikkapolitiikkaa, nimenomaan kansainvälisten sopimusten vastaisesti. Tätä linjaa lähtee sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) nyt korjaamaan.

Nyt Euroopalla on vakava tilanne, kun Turkki ajaa ahtaalle kurdeja Syyriassa. Tästä perussuomalaiset pysyvät hiljaa. Turkin presidentti uhkaa ajaa miljoonat pakolaiset Eurooppaan ja hyvät neuvot ovat kalliit. Rajojen sulkeminen ei enää auta, vaan sodan aiheuttama pakolaisuus ajaa ihmiset etsimään rauhaa Euroopasta.

Ovatko perussuomalaiset taas rajalla vastassa, ettei tänne saa tulla vai aletaanko asioita hoitamaan demokraattisesti yhdessä muiden maiden kanssa, että voimme taata rauhalliset olot kaikille?

Sami Korkiakoski
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi