Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Teollista tuotantoa pitäisi saada takaisin Suomeen

Maailma on muuttunut, on pyörä-, latu-, koira- ja autoraivoa. Nyt myös politiikkaraivoa. Petteri Orpo (kok.) huutaa naama punaisena ruudussa, että hallitus ei osaa mitään. Oppositio on hänen mielestään paras, viisain ja fiksuin. Eikö olisi jo aika laittaa viisaat päät yhteen ja miettiä, miten yhdessä työllisyyttä saataisiin Suomeen.

Jos firmat siirtyvät yksitellen muihin maihin, hallitus ei pysty nostamaan työllisyyttä. Ei edes Orpo. Pitäisi miettiä, miten näin kävi. Oliko Matti Vanhasen (kesk.) hallitus väärässä, kun siirsi teollisuutta Kiinaan? Teollisuus pitää saada takaisin.

Luhta taitaa omistaa lähes kaikki suomalaiset vaatemerkit, mitä Kiinassa valmistetaan. Miten työtä saisi takaisin Suomeen? Samoin suomalaisten tehtaat Venäjältä. Suomesta löytyy osaavia ihmisiä, kun vain annetaan edes mahdollisuus.

Missä on firmojen omistajien isänmaallisuus? Onko voitto tärkeämpää kuin ylpeys omasta Suomesta ja sen kansan hyvinvoinnista. Maalaisjärki on kadonnut.

Sotien jälkeen kaikki puhalsivat yhteen hiileen, ja Suomi kohosi hyvinvointivaltioksi. Nyt kansa kärsii nälästä, huumeista ja työttömyydestä. Kukaan ei halua lapsia näihin oloihin. Tehkää jotain hyödyllistä maamme eteen.

Suuret sodan jälkeen syntyneet joukot alkavat olla eläkkeellä. Ne eivät enää paranna työttömyyslukuja niin kuin Juha Sipilän (kesk.) hallituksen aikana. Nyt on oikeasti tehtävä jotain.

Seija Rautio
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi