Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Näppis: Etelä-Lahden metsiä ei saa enää hävittää

Etelä-Lahden metsiä ei saa enää hävittää, ohitien varret viheriöitävä nopeasti tiesuunnitelman mukaisesti!

No nyt on Salpakankaan koulun opettajien autot suojattu aidalla mopojen ja polkupyörien aiheuttamilta kolhuilta – olisiko kannattanut vetää aita koko parkkipaikan ympäri ja vielä valvottu portti, ettei "asiattomat" pääse P-alueelle? Paljonko tämä aitaus tuli kuntalaisille maksamaan?

Demarit kuvittelee, että ihmiset unohtaa 4:ssä vuodessa, miten hallitus kahmii itselleen mm. lisää palkkaa kansanedustajille, avustajille (niitä lisää tolkuttomasti), puoluetukea, kulukorvauksiin lisää ym ym. Ei unohdu.

Aikuisen sivistyksen mittari kulkee siinä, miten kohtelee heikompiaan tai muuten vain erilaisempia kuin itse on. Uskooko pelkkiin kuulopuheisiin vai ottaako itse asiasta selvää asianomaiselta ennen kuin lähtee tuomitsemaan. Ja kuka meistä on lopulta tuomitsemaan ketään?

Jatkuvien talvinopeuksien kannattaja ei pysy nykyliikenteen mukana ja on jarru, jopa vaaraksi muille tielläliikkujille, kun ei uskalla ajaa edes sallittua nopeutta.

Työllisyys ratkaisee tuloerojen kaventumisen on täyttä potaskaa! Hyvävelityöt, ylisuuret johtajapalkat ja boonukset vastaan aktiivimalli, pätkätyöt, ikärasismi yms. alipalkatut.

Green Capital -hanke on edennyt vaiheeseen jossa kaupungin poliittisen johdon ahneet pyrkimykset ovat päässeet toteutusvaiheeseen. Ehdotan täyttä puhdistusta pian tulevissa kunnallisvaaleissa.

Kiitokset Kisapuiston viikonlopun padel-turnauksen timanttisille järjestäjille. Otteluohjelmien tiedotus rullasi koko päivän upeasti ja kelikin suosi pelaajia ja katsojia. Mukavaa oli nähdä myös, että laji vetää pelaajia tänne Lahteen kauempaakin.

Koiran ympäristövero 100 e/kpl. Suomessa on noin 700 000 koiraa (Tilastokeskus 2018). Valtion kassaan tulisi noin 70 000 000 euroa ( =70 miljoonaa).

Junaliikenne Heinolan, Lahden, Orimattilan välillä on täysin järjetön ajatus! Se on hyvä esimerkki, miksi kuntien ja valtion talous on jatkuvasti kuralla. Poliitikkojen pätemisen tarve suuri. Näiden kaupunkien välit on niin lyhyet ja erinomaisten tieyhteyksien päässä ja väkiluku pieni, ettei matkustajia riitä. Linja-autoissa on kääntyvät pyörät, ajoreitit voidaan suunnitella niin, että ne palvelevat junaliikennettä huomattavasti paremmin matkustajia molemmissa päissä.

Kyllä se betoni siellä palkin sisässä kuivuu ja kovenee, kun on oikeat aineet. Ja annetaan kuivumisaikaa riittävästi.

Metelöivät naapurit yököttäviä!

Rahavallan linnakkeesta on helppo syytää tulta ja tulikivenkatkuisia uhkauksia työttömien ja heidän perheidensä niskaan, kun EK turvaa Häkämiehen työn!

Olin kaupan hedelmä-vihannesosastolla ottamassa nipun banaaneja kesäkurpitsaa ym. Niitä en laita koskaan muovipussiin, vain tomaatit, perunat. Viereen pyyhälsi nuori nainen joka keräsi kaikki muovipusseihin, jopa yhden banaanin ja appelsiinin. Ajattelin mitähän tuon päässä liikkuu, ei ainakaan järki.

Keskussairaalan lääkärit tekevät vaativia leikkauksia. Lahdessa ei mitään jatkohoitopaikkoja toipuville.

Olipa mielenkiintoinen juttu Erakkosaari, kertomus ihmiselämästä, näitä lisää...

Ei mene yhtäkään päivää ettäkö lahtelainen autoilija ei pysähdy suojatien eteen kun olen aikeissa ylittää sen, muuallakin kuin Vesijärvenkadulla. Pitäisikö kaikki valo-ohjaamattomat suojatiet poistaa Lahdesta sen vuoksi että tällainen ajokulttuuri saa jatkua?

Elintarviketeollisuudessa on käynnissä irvokas hintakilpailu viljoista: kilpaillaan siitä, kuka kehtaa tarjota vähiten. Kevätvehnä, mallasohra ja rehuviljat n. 150 e/tonni ja huippuna ruis 120–140 e/tonni ja kaikkien hinnat laskussa. Halventamisen huippu!

Nythän mä hokasin. Olen ihmetellyt Ylen Lahen ja Hlinnan alueradioiden yhdistämistä alue-tv:n tapaan. Mutta miksi Hämeenlinnan voitti ip juontajan suhteen. Syy selvisi. Timo Heinonen Riksusta on Yle-herroja.

Sanna Marinin ehdotus on hallitusohjelman mukainen; puolitetaan työaika, palkat ja ostovoima niin maapallo pelastuu!

Niinpä ei kannattaisi kadehtia ihmisiä, joista ei tiedä juuri mitään!

Heta-farmaseutti, mihin apteekkiin läksit! Olit apteekin sielu! Ikävä on! T. Moni asiakas!

Päksissä synnyttämässä. Eipä voi taas kuin ihailla hoitohenkilökunnan ammattitaitoa ja sydämellä tekemistä. Kiitos!

Onko viherpiipertäjien idea jättää tarjottimet pois esim. Launeen kouluruokailusta? Pöydät kuin sikolätissä ja oppilaat boikotoivat ruokailua.

On tosi helppo erottaa seuraa etsivät äijät tavallisista ihmisistä, ne törkimykset, kun ei ikinä ole oppineet alkeellisiakaan käytöstapoja. Yäks.

Voidaanko tehdä päätös siitä, että tapetaan Suomesta kaikki suurpedot tai sitten ne, jotka haluavat rakentaa hirsilinnansa erämaahan, hyväksyvät suurpedot!?

Turhaan keskusta riitelee 300 miljoonasta opiskelijoille! Itsehän otti rahan opiskelijoilta ja oma liikenneministeri antoi saman rahan 13 km kehätiehen. Pitihän tie jotenkin rahoittaa!

Eltsu on Hesassa: "Eltsun (Eläintarhan) ajot" mm.

Liikenneministeri se laukoo mitä sylki suuhun tuo, ja sehän meni kollegansa reviirille sanoessaan, että työviikko pitäis olla 4 päivänä 6 tuntia päivä eli 24 tuntia viikko. Jos palkkakin maksetaan tehtyjen tuntien mukaan, kukahan loput tunnit maksaa kun näin vajaita päiviä tehtäis. Ei valtio tällaiseen pysty eikä yrityksestään, jos niitä sitten vielä yleensä on työtä tarjoamassa. Ottaisko Venäjä ilomielin meidät kolhoosiinsa? Mitähän sieltä vielä tulee?

Kaupungin Cittarin ympäristö on kuin kaatopaikka. Pusikot rehottaa roskia täynnä ja parkkipaikka on kuin kynnöspelto. Sen vuoksi en käy. Tulee ulkona jo likainen olo!

Eläimiä hoidetaan ilman Kela-korvauksia isolla rahalla. Jos ei ole rahaa, jää eläin hoitamatta kokonaan. Myös ikäihmiset saa hyvää hoitoa, jos on pussi kunnossa!

Käyt tunnin välein tupakalla parvekkeella. Savustat muiden koteja. Sopiiko, että tomutan pölyiset mattoni niskaasi? Äläpä sitten valita.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi