Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Järkevän suojelun ja liturgian ero esiin

Etelä-Suomen Sanomien uutistoimittaja Saara Larkion Esalainen oli niin erinomaisen hyvä, kuin kirjoitus vain voi olla. Jo otsikkokin "Umpivihreä paatos sotii ekotekoja vastaan" pakotti lukemaan.

Toimittaja onnistui poikkeuksellisen hyvin erottelemaan esimerkeillä normaalin järkevän luonnon- ja ilmastonsuojelun vastenmielisestä umpivihreästä kestoliturgiasta, joka takuuvarmasti kääntyy asiaansa vastaan. Tätä tärkeää erottelua ei ole muualla tullut juuri vastaan.

Hauki on kala -mallilla on vain sokeasti hoettu "sähköauto, sähköauto, sähköauto" jopa pääministeriä myöten, ajattelematta, että ihan samaan päästään esimerkiksi uudehkojen dieselien osalta käyttämällä niissä tulevaisuudessa ympäristöystävällistä dieseliä.

Tällä vältetään kokonaan auton vaihto, ja se on ekoteko jo sähköauton ekologisen patterikirouksen takia, puhumattakaan sähkömagneettisen säteilyn terveysriskeistä, joita väistämättä mittava akkupatteristo, sähkömoottori ja johdotukset tuottavat.

Arvoisa Antti Rinteen hallitus. Kirjoittakaa ihmeessä Saara Larkion Esalainen huoneentauluksi jokaisen ministerinne työhuoneeseen, koska siinä on esimerkein tuotu esille sitä, mikä on oikeaa luonnonsuojelua ja mikä ei ole. Saara Larkio olisi erinomainen ympäristöministeri.

Sakari Sormunen,

ruiskumestari evp., yrittäjä

Hollola

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi