Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Tahdon tietää kuka yhteisiä rahoja käyttää

Kärkölän kunta ilmoitti 21.3.2019 kotisivuillaan rakennuskannan tarkastusmittausten aloittamisesta huhtikuun alussa. Kiinnostuin asiasta ja ryhdyin selvittämään suunnitelmaa ja päätöksentekoa hankkeeseen liittyen.

Otin yhteyttä ensin kunnan rakennusvalvontaan, sitten kansliapäällikköön ja edelleen tarkastuslautakuntaan. En nimittäin saanut vastausta kysymyksiini siitä, millä päätöksellä hankkeeseen on ryhdytty ja millä määrärahalla hanke toteutetaan.

Tulkintani mukaan hankkeen käynnistämispäätöstä tai määrärahan myöntämistä ei ole koskaan tehty. Kärkölän kunta ei ole pystynyt toimittamaan minulle asiakirjoja, joista voisin todentaa päätökset ja myönnetyt määrärahat.

Toukokuussa Hollolan Sanomat uutisoi Kärkölän kunnanvaltuuston kokouksen keskustelusta, että "noin 40 000 euroa" ei riitä, vaan "rahaa kuluu vähän enemmän". Tämä on totisesti paras vastaus, mitä kysymyksiini olen saanut!

Minulle ei riitä, että "on varattu noin 40 000 euroa", haluan tietää, kuka on varannut, mikä päätös, koska ja kuinka paljon. Perusteet eivät ilmeisesti kuulu kuntalaisille, mutta on minulla kuntalaisena sentään oikeus tietää, kuka meidän yhteisiä rahojamme käyttää ja miten.

Mari Niinistö

Kärkölä

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi