Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Nyt on aika kehua hoivakotia

Olen saanut olla Lammin Palkkisillalla omaishoitajana. Tänä aikana olen nähnyt, kuinka asiakkaita täällä hoidetaan ja kohdellaan. Näitä asioita ei näe yhden käynnin aikana, jolloin viivytään korkeintaan tunti.

Pienellä palkalla tekevät hoitajat jaksavat aina hymyillä ja olla lähimmäisten tukena niin ruokailun, vaipanvaihtojen, lääkkeiden jaon sekä pesujen aikana. Huumorilla asiat heillä hoituvat hyvin. Täällä on nyt 30 asukasta (kova hoitajapula). Lammin vanhainkodista käy hoitajia auttamassa, kun on tarvetta.

Asiakkaille on virikkeitä, esimerkiksi erilaisia pelejä. Kesäaikana pelaillaan ja leikitään myös ulkona. Myös fysioterapeutti käy. Päivittäin myös ulkoillaan. Asiakkaat, joiden kanssa olen keskustellut, ovat todella tyytyväisiä Palkkisillan toimintaan. Osa asukkaista on ollut täällä lähes 20 vuotta.

Yleensä hoivakoteja moititaan, nyt on aika antaa 10+ ihanille hoitajille ruusujen kera. He tekevät arvokasta työtä, joka usealle on kutsumusammatti. Ruusuja myös uudelle johdolle!

Rosa Lindroth

Lue myös: Valviran ylijohtaja: Vanhusten hoivayksiköissä edelleen vakavia epäkohtia – "Valvontaan ei ole suhtauduttu vakavasti"
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi