Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Näppis: Kesä on jatkuvaa ruohonleikkurien pörinää

Kesä on jatkuvaa ruohonleikkurien pörinää ja trimmerien ulinaa. Miksi? Pihakedolla tai -niityllä voi kuunnella mehiläisten surinaa, katsella perhosia.

Omaa aikaa ja energiaa tuhlataan sekä uusiutumattomia luonnonvaroja haaskataan, kun ihannoidaan vihererämaa-nurmikkoja ja hävitetään luonnonkasveja.

Kurja uutinen Irakiin kaapattu lapsi. Kuuluu kai heidän kulttuuriinsa?

Kiitos Tina Holmberg-Kalenius koulukiusamisasiasta 23.5. Kirjoitat, että asia helposti kääntyy kiusatun syyksi tai kiusaaminen tulkitaan kiusatun persoonallisuudesta johtuvaksi. Ihmettelen kanssasi kuka oikeuttaa väkivaltaan toista kohtaan millään perusteella. Lyöminen ja haukkuminen on aina lyöjän/haukkujan vika.

Sylillinen ruusuja Länsiharjun koulun väelle! Kiitos uskomattoman upeasta kevätjuhlasta, joka esitteli hauskalla tavalla koulun historian. Oppilaat pääroolissa tietenkin, mutta taustatyön määrä ollut aivan valtava. Kiitos!

Lauantaina valtakunnallisena siivouspäivänä Pikku-Veskulla taas paljon hyviä kirppareita. Kaupunkikulttuuria parhaimmillaan.

Torilla ilmainen peräkonttikirppis? Miksi pitäisi olla ilmainen, ei kukaan saa mitään ilmaiseksi.

Kyllä raja-aita lahoo kun et kaada rajalta puita. Olet kyllä itsekäs, säännöt koskevat sinuakin.

Radanvarressa asutaan jo, ja raskaat säiliövaunujunat ajaa lujaa niin että astiat kaapissa kilisee! Hyvää yötä.

Apteekissa pyytämäni lääke oli lopetettu eikä minua lainkaan yritetty neuvoa/auttaa, jotain korvaavaa. Kun hämmennykseltäni tokenin, piti nyhtää tietoa. Apteekitko muka neuvovat. Eikö sen pitäisi tulla heiltä luonnostaan?

Ymmärrän Pursimiehenkadun asukkaita, miltä tuntuu, kun kukat häviää pihasta. Meiltäkin vietiin äitienpäiväruusut mummin haudalta, jotka oli sinne rakkaudella viety.

Europarlamenttiehdokas Melkko unohtaa, että Sipilän "kutsu" kotiinsa julkaistiin näyttävästi lähi-idän medioissa ja ruotsalaiset kuskasivat pakolaisia ilmaisilla junamatkoilla pohjoiseen Suomen rajalle. Totuus, ja koko totuus?

Kari Huoviala, Aamulehti lainatut 22.5. Mitä ajatella siitä että mistään asiasta ei voi puhua edes rakentavasti, kun se leimataan rasismiksi? Onko se merkki argumenttien loppumisesta?

Epätietoiselle (23.5.). Nations = suomeksi: subj. kansalainen, kansallinen ja adj. kansallinen, kansan, kotimainen, valtiollinen jne.

Lehdestä luettua: "Viiden viime vuosisadan viisi kylmintä ja lämpimintä vuotta osuvat kaikki vuosille 1600-16. Tuolloin asiasta ei ainakaan voinut syyttää saasteita." Eli ei pidä kuristaa suomalaisia koko maailman saasteista. Ei kaikista voi tulla kasvissyöjiä, ilman autoa kaikki ei voi käydä työssäkään.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi