Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Näppis: Jatkuva kiire ja tuhat rautaa tulessa, ei ole aikaa tallustaa jalkaisin

Joku helppoheikin elämää elävä ihmetteli lyhyitten työmatkojen ajamista autolla. Jos on jatkuva kiire ja tuhat rautaa tulessa niin ei yksinkertaisesti ole aikaa tallustaa jalkaisin. Hikilenkit tehdään muulloin kuin työmatkoilla.

Moni kaipasi sunnuntaina 19.5 seurakunnan ilmoitusta Kaatuneitten muistopäivän tilaisuudesta Ristinkirkossa. Oliko tiedotuksessa katkos?

Miksi kirkkokansa taputti 19.5. jumalanpalveluksessa laulaneelle kuorolle? Konserttiesiintyminen on aivan eri asia kuin laulaminen messussa. Taputus ei kuulu asiaan.

Sunnuntain pesäpallopelissä oli lehden mukaan 350 katsojaa. Paikalla olleena totesin että kaikki ehjät ja turvalliset penkit oli täynnä. Parisenkymmentä ihmistä seisoskeli. Huom! liikuntatoimi.

Hyvä kun Lahden kaupungin päättäjistä enemmistö sentään järkeviä kun hyväksyivät Kymi Ringiin mukaan lähdön. Vastustajien pulinat turhia, Kymi Ring toteutuisi ilman Lahden rahojakin. 2 miljoonaa hyvä sijoitus joka tuottaa aivan varmasti sijoituksen monin kerroin takaisin.

M-L Taavilalle tiedoksi, Lahden Seudun Ulataksi hoitaa sos ja vammaispalvelu kyydit. On hyvä palvelu. Matkapalvelukeskusta ei enää ole.

Onko totta, että kaupungin hallitus on karkkimainoksessa. Tulee tv.stä joka ilta. Ärsyttävä.

En mene kuuntelemaan "älyttöm." mölyä betonikatsomoon. Katsomo auki !

Älkää myykö php osakkeita, arvo senkun nousee. Arvo nyt jo paljon enemmän kuin 7000e.

Kiitos Merja Mäkisalo-Ropponen kirjoituksestasi. Se on asiaa, josta me eläkkeellä olevat os.hoitajat olemme olleet hyvin huolestuneita. Olemme (tietysti) verranneet sitä entisiin johtamismetodeihin os.hoit. tasolla.

Autokouluopetuksessa puutteita, ajo-opetuksessa oleva kuski kaarsi keskiviivalta oikealle. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, ei osata enää ryhmittäytyä, jos opetuksen taso on tätä.

Ylen vaalikeskustelussa nuori naispoliitikko väitti, että lisääntynyt liikkuvuus parantaa ilmastoa. Minä olin luullut, että se lisää liikennepäästöjä?

Kaatuneitten muistopäivän seppeleenlaskijat, ettekö tiedä miten pitäisi pukeutua? Siltä se ainakin näytti Orimattilassa.

Poliisin virka pitäisi vapauttaa. Hommaisin heti tutkan ja menisin tutkaamaan 30 ja 20 kmh piha-alueille. Poliisin saatavuus paranisi, maaseudullakin peräkammarin pojat aktivoituisivat tutkineen kyläteille. Työttömyyskorvauksia ei tarvitsisi maksaa kun tuloja tulisi sakkolapuosta.

Minulla 2 km työmatka, kävelen. On auto ja kaksi kesäautoa. Niillä matkustellaan, ajellaan ja harrastetaan 20tkm/ vuosi. Hyvillä mielin. Kovat on verot.

Eivät kaikki mainostajat itsekään ilmoita osoitettaan tai sitä joutuu etsimään suurennuslasin kanssa. Kaikilla ei ole nettiä, 118-osoitetiedustelu maksaa monta euroa eikä puh.luetteloa, jossa oli osoitteetkin, ole julkaistu enää vuosiin.

Eikö Bottas tajua, ettei huipputiimin auton kytkin luista ellei sitä ole käsitelty luistamaan. Kenen toimesta eli kuka maksaa? Kimillä sama ongelma Ferrarilla. Aina jokin juttu autossa ei toiminut toivotulla tavalla.

Keskusta pois sieltä hallitus neuvotteluista tukemasta Rinteen holtitonta rahanjakoa

Lordi voitti Euroviisut muuten 2006 eikä 2007.

Tämä meidän ilmastokeskustelu on todella itsekästä. Kaiken maailman fil.kandit huutaa että meidän ei tarvitse tehdä mitään koska Kiina ja Intia ei tee mitään?

Hollolan Tiilijärven alueelle pitäis saada samanlainen aidattu koirapuisto kuin Lahdessa on jo useita. Säästyis järvet ja sorsat.

Ei päässyt James Hirvisaari mutta onneksi sentään James Potkukelkka eduskuntaan.

Lokkiongelman ratkaisu, psygologi.

Mukulat kyydissä. Viedään, haetaan päiväkodista, koulusta. Mut ei osata noudattaa näitä nopeusrajoituksia. Sit ei kyllä kannata paasata turvallisista matkoista. Kun on malli hanurista.

Holman Prismassa 21.5 viihdeosaston myyjälle iso kiitos.

Hyvät ihmiset katsokaa velkakello.fi niin tiedätte, kuinka Suomen velka kasvaa jokainen sekunti!

Jälleeen yhteisiä verorahoja koirapuistoon. Maksakoot koiraihmiset sen mitä tarvitsevat. Viimeinkin on aika ottaa koiravero käyttöön, kaikkea muuta jo verotetaan.

Hollolan terv.keskus, hoitaja Riikka Liedes olet sydämmellinen, aito ja välittävä. t. äiti ja pienet "kanta-asiakkaat" K&J.

Kyllä on läpinäkyvää touhua Juha Sipilältä. Sopivasti ennen EK-vaaleja hän ilmoitti hallituksensa erosta. Yritys oli saada hyvä tulos kepulle. Nyt ennen EU-vaaleja selvä näytelmä taas. Jotta kepu ei saa murskatappiota, niin hän juonii taas. Mutta kyllä kansa tietää!

Paljonhan meitä syyllistetään. Mutta jos ulkoilutat koiraa, samalla vedät röökiä. Jos et korjaa jätöksiäsiä niin kaikki valuu hulevetenä järviin, kaloihin, ihmiseen.

Riihimäellä kesäteatterin rakentaminen maksaa 200 000e, mutta Lahdessa pelkästään yksi koirapuisto 100 000e. Valinta!

Lahdesta saatava ministeri, kansanmies Mika Kari.

Mulla on maailman kärsivällisin soitonopettaja. Hän jaksaa selittää miten matemaattisesti lasketaan säestettäessä esim G7 ja basso edellä. Tajuan, jee.

1990-laman aik. valtio tarjosi atk-koulutusta helpottamaan työllistymistä. 2010-luv. vanhent. koul. omaavat pannaan hak. nykytek. paikkoja ilman lisäkoulutusta.

Kisapuistoon pesäpallokentälle lisää katsomoita.

Ei puistoissa saa olla korkeita pensasaitoja! Se on liian hyvä suoja juomaporukoille. Ei uskalla mennä niihin puistoihin, jää kivat patsaat ja istutukset näkemättä, harmittaa !

EU keskustelut valtaosaltaa hurskastelua siitä miten maapallo pelastetaan, realismi puuttuu.

Lahtelaiset kun tilaatte taxin Hämeenmaan infopisteiltä, tilaus menee turkulaisiin takseihin eli veroeurot menee myös sinne. Leikkasin vihreänkortin kahtia.

Täytyy taas ihmetellä Ess:n pääkirjoituksen törkeyttä 20.5. Pääkirjoittajat haukkuvat Skinnaria, joka yritti parantaa sairaiden ja vanhusten hoitoa. Pääkirjoittajien olisi hyvä selvittää kuntalaista kunnan lakimääräiset tehtävät, joihin ei valitettavasti kuulu KymiRingin tukeminen!

100 000 euroa koirapuistoon. Eikö tuolla rahalla olisi palkattu monta avustajaa vammaisille ? Voitas vähän ajatella.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi