Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Näppikset: Salppurin kisat voisi lopettaa ympäristösyillä

Salpausselän kisat voisi lopettaa ympäristösyillä, koska talviliikkuminen rasittaa ympäristöä enempi kuin kesällä. Doping hiihtäjät tuo epätervettä kilpailpailua ja negatiivisuutta Lahteen. Hyppyrimäet pitää purkaa koska ei ole tervettä hypätä noin korkealta, joku lapsi voi matkia ja satuttaa itsensä. Suomen järvet on aidattava että lapset eivät hukkuisi veteen.

En koskaan syö punaista lihaa. Ruskistan sen aina ensin.

Lokkiongelman ratkaisu: kaksi minkkiä pesimäluodolle.

17.5. joku pohti xylitolin vaikutusta mm.suolistoon.Yleisemminkin pitäisi hammastahnojen sisältöjä tutkia ja vaikutusta tuskin riittää vaikka harjauksen jälkeen huuhdellaan.

Kiitos ortop/ylil. Jussi Haapala, leikkuri/heräämön ja os.42 hlökunta! Kertakaikkiaan loistavaa hoitoa 15-17.4. 10+ kaikille! t. lonkkapotilas, "mehupoika"

Olen aivan samaa mieltä Juhani Melasen kanssa kirjoituksestaan inkluusiomallista opetuksessa! Se ei voi toimia kaikkien parhaaksi!

Hiilijalanjälki pienemmäksi siirtymällä bussimatkustajiksi juuri kun viimeisetkin kerran päivässä kulkeneet bussivuorot on lopetettu.

Helsinkiläisille rakennettiin moottoritiet, jotta pääsevät mökeilleen viikonloppuisin. Jos se sallitaan, ei tarvi kytätä landella asuvien autonkäyttöä.

Niemessä voi terasseilla käydä kahvilla ja murkinalla ilman parkkimaksuja.

Kyllä tulee kesäaika mieluisaksi elokuussa kun illat pimenisi jo 20 aikaan ja kesä on parhaimmillaan. En tykkää pimeästä.

Mikä siinä vilkun käyttämisessä on niin vaikeaa?

Kiitos ihanalle terveyskeskuslääkäri Hintikalle, tuli hyvä mieli. Hyvää kesää toivoo sydänmummo.

No niin kun syö chiliä, paprikaa, jalopenoa ja muita väkeviä mausteita, niin ei pidä ihmetellä että aina on maharipulia ja kipeä. Suomalaiselle kotimainen ruoka, kyllä.

Ilmarisentiellä Joutjärven kirkon vieressä olevalle kentälle on tuotu lakaisukoneiden sepelit ja kurat ja levitetty ne kentälle, mukana myös roskat ja koirankakat. Siinä kohtaa ei voi pelata mitään pallopelejä. Yit onko laillinen paikka noille jätteille.

Kesä tullee.. Uimavesistä ei taaskaan oteta polttoaine jäämiä. Kuinka moni saa oireita ns tutkitusta, uimakelpoisesta vedestä.

Hyvä kirjoitus Juhani Melanen Inkluusiosta. Niin totta.

Miksi osa meistä ei kunnioita hiljaisuutta pääkirjaston lukusalissa? Hävetkää & sivistykää!

Koskeeko vihapuheiden esittäminen muualta tulleita kielto myös heitä.

Suomessa ei enää kannata äänestää, äänillä ei mitää merkitystä. Sipiläkin heiluu kun olisi vaalivoittaja. Kuka päättää, ei ainakaa kansa

Ymmärrän pysyvää kesäaikaa toivovia. He elävät hetkessä eli nyt on kesä ja valoisaa. He elivät hetkessä matematiikka- ja fysiikkatunneillakin. Ketä kiinnostaa?

Siinäpä ne meidän pride-sanoma-Euroviisut. Krista Siegfrieds mollasi paritkin maat vessankäyntinythyvä-biiseiksi.

Kävikös siinä niin että kaikki naiset kerrankin kyllästyi ja vastasi todenmukaisesti kyselyssä miesten törkykäyttäytymiseen. Ja ukot purkaa tätä meihin

Miksi Lahti syrjii vammaisia autoilijoita? Ei vammaisen pysäköintipaikka voi olla kilometrin päässä matkakeskuksesta Launeen pellolla!

Kun esittelette lehdessä jotain liikettä tai yritystä, mainitkaa myös liikkeen osoite. Esimerkiksi juhlarekvisiittaa vuokraavan yrityksen esittely oli muuten hyvä, mutta ei kerrottu, missä se on.

Ihme valittamista fc lahen taholta,vai pitäis kisapuistosta saada europelikelpoinen! Johan sellainen stadion löytyy urh.keskuksesta. Harvoinpa täällä europelejä pelataan. Rahoja voi Lahessa käyttää tärkeämpiinkin asioihin!

Kiitos kaupungin Kotiutusyksikön erinomaisen ripeälle ja ystävällisen asiantuntevalle toiminnalle kotiutuessani 13.5. huonokuntoisena Kokkokalliolle! Kipa

Lajittelen roskani. Vein Kolavan Pilleriin muovijätettä, jolle ei ollutkaan paikkaa vaan ohjatiin laittamaan energiajätteeseen!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi