Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Näppis: Voisivatko keskustan liikkeet pestä ikkunansa

Voisivatko keskustan liikkeet pestä ikkunat, esimerkiksi Vapaudenkadulla Trion kohdalla, hotelli ja ravintolat voisivat panostaa julkisivun siisteyteen.

Nyt Lahti voisi kyllä maksaa Orimattilan Virenojan Lokkilammen yleisen uimarannan vuosivuokran, 5000 e, sehän on meidän rahoissa kuin hyttysenpaska

Loistavan oivaltava autourheilun otsakeveto: "Kalle Rovanperä vaihtaa kypärää". = menee armeijjaan. hienoa.

Puhelinosakkeista Lahden kaupungille tulossa rahaa, älkää heti törsätkö kaikkia turhuuteen.

Kellojen siirrossa kaikki puhuvat vain omasta puolesta. Kari Korhoselle: ei sinne töihin mennä tuntia aikaisemmin, joka päivä samaan aikaan.

Miksi virkamiehille maksetaan PHP tuloksen perusteella. Kuka virkamies antaisi köyhille palkoista osan. Rahan ahneita kaikki. Mietikää miltä tuntuu syödä kaurapuuroa vain joka päivä.

Vaaleissa eniten ääniä saanut (nyt SDP) muodostaa hallituksen omien näkemystensä mukaan. Sulkivat persut ja kok. ehdoillaan pois ja halusivat suurimman häviäjän (kepu) mukaan. Ylenkatsoivat puolta miljoonaa äänestäjää.

Onko muillakin ongelmia saada yhteys telian asiakaspalveluun?

Ihmettelen eläkeopena, palkataanko joissakin kouluissa sijaisia suhteilla. Mielestäni lukiolainen ei ole pätevä sijaiseksi. Nykyajan luokat ovat sen verran vaativia.

Valtuutettu Seppo Korhonen ainoa, joka enää jaksaa vastustaa valtuuston järjettömiä päätöksiä, kuten Kymiring.

Lapsuudessani mitään elintarviketta ei kääritty muoviin. Käytettiin paperia/vahapaperia, kartonkia, lasia ja metallia. Ja hyvin toimi.

Ei ole ollenkaan väärin sakottaa jalkakäytävälle pysäköiviä moottoripyöräilijöitä. Se kohta on sataman kapeimpia ja siinä kulkee pyöräijät ja jalankulkijat väistellen motskareita, onhan siellä niitä parkkiruutuja jo valmiina.

Tosiaankin. Kevään juhlat. Lasimaljakoita löytyy kirppikseltä ja edullisiakin vielä.

On maailma mennyt malliin. Just syntyneelle vauvalle pitää kuulemma lukea satuja ja ilveillä kasvoilla. Joku taho markkinoi jo opuksia siihen. Heh-heh. Kuulin radiosta.

Voiko unennäkemiseen liittyä muita aistimuksia - kuuleminen, maistaminen, haistaminen, vaistoaminen, tunteminen...? Vastatkaa, minua viisaammat!

Näin unta,että la-aseman katolta on viety sinne kasatut kamaluudet pois ja katto on kaunis ja puhdas kuin ennen. Miksi tämän 'Iisakin kirkon' rakentaminen katolle on sallittu? On joka kerta ikkunasta vilkaistessa silmissä. Se oli kaunis uni.

Tyytyväinen Etlarin entistä oikeammalla olevaan uuteen linjaan? Vierailija-kynässä jopa useamman kertaa kuukaudessa annetaan palstatilaa natohaukalle, olisi mielenkiintoista edes joskus lukea toisen äärilaidan tai edes vähän neutraalimpia mielipiteitä.

Tiedän ihmisten ajavan 0-2 km työmatkoja. En todella ymmärrä. Terveisin autoton

Lämpöiset kiitokset Hollolan postin Saarille kadonneen kännykkäkotelon ja asiakaskorttien löytämisestä. T: vaari Hollolasta

Terveydenhuolto, vanhustenhoito, työllisyyttä lisäävät toimet, koulutus, kansalaisten turvallisuus. Äänestäjänä olisin toivonut näiden olleen ensisijaisena hallitusneuvottelujen päätöslistoilla. Nyt ensimmäinen jättipotti rahanjaossa on ohjattu Rinteen Helsinki-painotteisille ratahankkeille. Auta armias mitä tulossa onkaan.

Hämmästyttää kun Lahti tukee Kymiring moottorirataa 2 milj. ja samalla lopettaa oman moottoriurheilukehdon Pippossa vaikka jatkaminen vaatisi vain maankäyttökaavan pitämisen ennallaan.

Nyt Rinne taas touhuaa omiaan, ei hyvältä näytä, taas eläkeläiset saavat kärsiä kuten Lipposen aikanakin, joten ei demarit osaa nytkään hoitaa asioita!!!

Eikö sitä rakkien räyhäämistä saa millään loppumaan?

Etlarissa on se vika että se on naimisissa sidosryhmiinsä joita ovat Lahden kaupungin nokkamiehet ja kevyellä puolella kaikki koirien kanssa puuhaavat ryhmät.

Onko lastenne pakko puhua aina huutamalla pihallaan omakotialueella? Sanotko heille, että täällä asuu muitakin, eivät hekään huuda.

Onko oikein, että SAK johtaa Suomen politiikkaa ?

Ei ole mitään talviaikaa.

Omaiset! Viekää palvelutalo asukkaita lääkäriin toisaalle kuin talon omalle. Harhakäsitys, että talo hoitaa saati välittää.

Miksi kaikki leivän päällysteet pitää savustaa. En pidä makkaroista tai muistakaan savusteisista leivän päällysteistä. Moni muukin on samaa mieltä. Makkaratehtaat lopettakaa savustus.

Miten veikkaus arpoo Keno numerot, kun 16.5. Hanna-Leena toivotti oikein ihanaa äitienpäivää?

Siis Lahdessa ei ole yhtään päivystävää apteekkia!? Vatsinainen käpykylä! Mutta moottorirataa tarvitaan! Haloo!

Jo neljäs kerta tänä keväänä kun joku kävelijä heristää sormeaan ollessani auton kanssa Aleksanterinkadun ja Kauppakadun valoissa menossa Möysään päin. Voisitteko maalata suojatien viivat, niin jalankulkijat tajuaisivat missä suojatie seisoo. Se on autonmitan verran lähempänä risteystä kuin kuvittelette. Suojatiemerkin jälkeen alkaa suojatie.

Vihreiden Pekka Haavisto tykkää formuloista, siksi ne ei saastuta. Voi tuota vihreiden kaksinaismoraalia.

Ihanaa kesä, aurinko ja lämpö. Talven ihannoijat voi muuttaa etelänavalle allergioineen ja ähkyhikoiluineen.

Itsessämme "hyvinvointipakolainen", kun mikään ei riitä ja itsestään selvää runsaasti. Kiitos ja anteeksi käyttämättömiä.

Rakennustekniikassa inclusion tarkoittaa liikuntasaumaa. Kasvatustieteissä se ei näytä toimivan samalla tavalla.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi