Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Tapahtumaosaamisen leviäminen koko KymiRing-alueelle tärkeää

Lahden sitoutuminen KymiRingin moottorirataan on hyväksi koko KymiRing-alueelle. Lahti Eventsin osaaminen tapahtumatuotannossa on ensiarvoisen tärkeää sekä testiajojen että myöhemmin MotoGP-kisojen järjestämisessä.

KymiRing ei ole yhden kaupungin tai kunnan hanke. Tapahtumakokonaisuutena MotoGP-kisat tarjoavat mahdollisuuksia koko KymiRing-alueelle ja Etelä-Suomelle.

Majoituskapasiteetti ei riitä yksin Lahdessa, Iitissä tai Kouvolassa, vaan alueen kuntien välillä tarvitaan merkittävää yhteistyötä ja koko hankkeen koordinointia. Siksi onkin hyväksi, että Lahti Regionin ja Kouvola Innovationin yhteisessä hankkeessa pohditaan keinoja, joilla KymiRing-matkailijoista saadaan mahdollisimman suuri hyöty alueelle.

Oheistapahtumat ovat keskeinen osa tapahtumakokonaisuuden onnistumista. Sen lisäksi, että Lahti Events ottaa testiajojen tapahtuman tuotettavakseen, KymiRingin onnistumisen kannalta on tärkeää, että tapahtumatuotanto-osaaminen leviää koko KymiRing-alueelle – aina kuntien virkamiehistä yrityksiin, järjestöihin ja yksityisiin henkilöihin.

Anniina Peltola
kunnanvaltuuston pj (kesk.)
Iitti
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi