Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Toivottavasti Kisapuistosta tulee priimaa eikä sitä pahuksen sutta ja sekundaa

Liikuntapyhättömme Kisapuiston tulevaisuus kiinnostaa ja keskusteluttaakin monia lahtelaisia. Jossain omasta mielestään isojen poikien ”salaseurassa" stadionhankettakin varmaan valmistellaan ja ehkä se eteneekin. Todennäköisesti kuitenkin siihen suuntaan, jossa me kuntalaiset huomaamme olevamme ainoat maksajat.

Juhani Melanen kritisoi aiheellisesti ja ansiokkaasti Uuden Lahden mielipidesivuilla (10.4.) Kisapuiston stadionhankkeen surkeaa hoitoa; kieltäytyminen Urheiluhalliyhdistyksen hyvästä tarjouksesta, Tilakeskuksen ylihintaiset vaihtelevat suunnitelmat, Spatiumin epäonnistunut mukaanotto hankkeen rahoituksen hoitoon ja niin edelleen.

Itsekin olen asioiden surkeaan hoitoon tympääntyneenä kysellyt julkisuudessa aiemminkin hoitamatta jääneiden asioiden perään. Vastauksia ei ole näkynyt, kuulunut.

Varmaankin kohdakkoin saamme kuulla ja lukea jotain stadionhankkeen valmistelujen tuloksista. Jäämme mielenkiinnolla ja jännitykselläkin odottamaan.

Vastauksia ei ole näkynyt, kuulunut.

Kisapuiston pohjoisosakin on muutosten edessä. Uusia padel-ulkokenttiä on tiettävästi tulossa, jos kaupungin kaava- ja rakennusvirkaihmiset saavat sijainnin piirrettyä ja valmistelunsa tehtyä. Kentät tekee Lahden tennis- ja squashhalli oy omilla rahoillaan, ei kuntalaisten. Toiset osaavat hoitaa!

Lisäksi eri pienkenttiä siellä Kisapuiston pohjoisosassa ollaan uudistamassa ja kääntämässä. Nyt eri käyttäjätahoilla kannetaan huolta siitä, etteivät tulevat työt ajoitu juuri kiihkeimpään käyttöaikaan ja siitä, että eri käyttäjäryhmien tarpeet ja toiveet tulevat riittävästi huomioiduiksi.

Kun kaupungin liikuntatoimi, Tilakeskus, Spatium oy ja niin edelleen touhuavat keskenään ainakin ajoittain riittämättömällä osaamisella, voi odottaa melkein mitä tahansa. Toivottavasti tulee priimaa eikä sitä pahuksen sutta ja sekundaa, kuten liian usein!

Pertti Vartiainen
LitM, liikunnanopettaja
Kisapuisto-aktivisti
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi