Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Päiväkodin johtaja: Touhula Hirsilinnan toimintaan tehty useita konkreettisia korjauksia

Touhula Hirsilinna nostettiin 7.2. Iltalehdessä esiin erittäin huonossa valossa. Etelä-Suomen Sanomat kirjoitti päiväkodin toiminnasta jo marraskuussa 2018.

Aloitin Touhula Hirsilinnassa päiväkodin johtajana kaksi kuukautta sitten, 28.11.2018. Sen jälkeen olemme tehneet useita konkreettisia korjauksia päiväkodin toimintaan.

Suurimmat panostukset on tehty päiväkodin siisteyteen. Toisin kuin mediassa on esitetty, meillä käy siivooja joka arkipäivä kello 14–18. Siivoojan lisäksi päiväkodissa on päiväkotiapulainen huolehtimassa muun muassa lounasruokailun sujuvuudesta.

Jokaisella lapsella on päiväkodissa oma sänkypaikka, jonka lakanat pestään kerran kuukaudessa. Tarvittaessa tietysti useam­minkin. Pienten ryhmissä jokaisella lapsella on myös oma nimikoitu potta, joka desinfioidaan päivittäin.

Toinen kehityskohde ovat olleet päiväkodin työvuorolistat, jotka on rakennettu kokonaan uudelleen niin, että kasvattajia on paikalla riittävä määrä pitkin päivää. Kehitän työvuorojen sujuvuutta jatkuvasti yhteistyössä työntekijöiden kanssa.

Päiväkotiin on palkattu sijaiset tilanteen sitä vaatiessa. Edelleen kehitettävää on siinä, että saisimme paikalle saman, lapsille tutun sijaisen. Aina se ei ole mahdollista.

Viimeisenä päiväkodissa on otettu käyttöön Touhulan pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi. Viime viikolla lapset viettivät teemapäivää ”Lomalento etelään”. Maanantaina 11.2. päiväkodin pihassa vierailee paloauto, ja torstaina 14.2. vietämme ystävänpäivänjuhlia.

Luottamusta ei rakenneta hetkessä. Siksi toivoin avointa vuorovaikutusta työntekijöiden ja perheiden kesken.

Touhula Hirsilinna on upea hirsipäiväkoti, jossa on hienot tilat. Toivon, että päiväkodissa on myös ilmapiiri, jossa viihtyvät niin lapset kuin työntekijätkin.

Toivon myös, että Touhula Hirsilinna on paikka, jonne vanhemmat voivat tuoda lapsensa luottavaisin mielin.

Minun omat lapsenikin ovat täällä hoidossa.

Piia Päivinen
päiväkodin johtaja
Touhula Hirsilinna
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi