Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Seppo Korhonen: Nyt arvostelun kohteena olikin toimintatapani

Vastineena Hämeen vasemmistoliiton piirin puheenjohtaja Elisa Lientolan kommentteihin Etelä-Suomen Sanomissa 15.11.2018. tuon esille seuraavaa:

Kun Lientola on tähän saakka toistanut ehdokasvalinnoissa noudatetun sääntöjä, nyt tähän ei rivilläkään viitsitty edes vedota, vaan arvostelun kohteena oli toimintatapani. Oletan, että nimenomaan toimintani vuoksi lahtelaiset valitsivatkin meikäläisen ehdokkaakseen.

Lientola toteaa haastattelussaan viitaten valtuustoryhmän tilanteeseen, että ”luottamusta ei selkeästikään ole”. Maaliskuussa pidimme valtuustoryhmän kokouksen aiheena menettelytapani puuttua tutkintapyynnöllä Lahden Talojen ja SSR:n urakkakähmintöihin. Rajoittamatta oikeuttani puuttua mahdollisiin korruptiotapauksiin, tehtiin valtuustoryhmässä yksimielinen päätös ja laitettiin piste tämän asian käsittelylle.

Ei ole rehtiä eikä luottamuksellista nostaa jo kertaalleen sovittu asia yleensäkään esille piirihallituksessa ja etenkään sotkea sitä eduskuntavaalien ehdokasasetteluun.

Kaikesta värikkäästä mielipiteenvaihdosta huolimatta tarjoan osaltani yhteistyön kättä.

Etlarin haastattelussa Lientola varsin huolimattomasti viljelee sanoja kunnianloukkaus ja mustamaalaaminen ja väittää minun tehneen hänen elämästään helvettiä. Aika pitkälle ja henkilökohtaisuuksiin meneviä väitteitä.

Politiikassa kunnianloukkauskäsite on venyvämpi kuin ”siviilielämässä”, mutta henkilökohtaisuuksiin meneminen nimeltä mainiten voitaisiin tulkita kunnianloukkaukseksi myös politiikassa.

Kaikesta värikkäästä mielipiteenvaihdosta huolimatta tarjoan osaltani yhteistyön kättä ehdokaskiistan sopimiseksi sääntöjen, yhdistyslain ja vaalilain määrittämien reunaehtojen pohjalta. Piirikokouksen päätös jäsenäänestyksen järjestämisestä täyttää yksiselitteisesti nämä ehdot.

Seppo Korhonen
kaupunginvaltuutettu (vas.), tarkastuslautakunnan jäsen
Lahti

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi