Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Pasi Nurminen voisi kertoa, mistä kohussa on kyse

Pasi Nurminen voisi tulla ulos kaapista ja kertoa, mistä on oikein kyse, kehottaa lukija mielipidekirjoituksessaan. Kuva: Juha Peurala

Viime päivinä ovat puhuttaneet Pelicansin ja Pasi Nurmisen suhteet Salpausselän Rakentajiin ja Nuorisosäätiöön. Näiden yhtiöiden entistä johtoa epäillään vakavista talousrikoksista. Rakennusliike on rahoittanut Pasi Nurmista sadoilla tuhansilla euroilla.

Rahat kierrätettiin virolaisen pöytälaatikkofirman kautta. Näillä rahoilla Nurminen osti itselleen pääosakkuuden Pelicansista. Herää kysymys, miksi Rakennusyhtiö rahoitti Nurmista.

Niin tai näin, nuorisosäätiön entinen puheenjohtaja Perttu Nousiainen pääsi Pelicansin hallitukseen, istuen siellä kaksi vuotta. Sitten tulikin kiire jättää hallitus. Ilmeisesti Pelicans halusi hänet nopeasti ulos, jotta Pelicansia ei kytkettäisi näihin yhtiöihin.

Olisi kiva tietää, mitä muut Pelicansin organisaatioon kuuluvat ajattelevat tästä sotkusta? Ilmeisesti Nurminen on saanut muilta suut suppuun, koska mitään ei ole kuulunut. Pelicans antoi mitään sanomattoman vastineen, jossa ilmoitettiin, että Pelicans ei ole mukana missään talousrikostutkinnoissa.

Sääliksi käy vain Pelicans-pelaajia, joilla ei ole osaa eikä arpaa näihin tapahtumiin.

Mitä sitten Pelicans-fanit ajattelevat tästä kohusta? Tuskin paljon mitään. Pääasia on, että luistin liikkuu vilkkaasti ja maaleja tulee. Mitä sitten fanit voisivat yleensä tehdä? Yksi mahdollisuus olisi boikotoida Pelicans-pelejä, kunnes asia selviää. Sääliksi käy vain Pelicans-pelaajia, joilla ei ole osaa eikä arpaa näihin tapahtumiin.

Olisi kuitenkin toivottavaa, että Pelicansin johdolla olisi jonkinlaisia eettisiä arvoja. Pasi Nurminen voisi tulla ulos kaapista ja kertoa, mistä on oikein kyse. Kansa arvostaa rehellisyyttä, ja sitä nyt kaivattaisiin. Parempi on kuulla asia Pasilta kuin poliisilta.

Jari Laine

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi