Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Luotettavuus Lahden uudistuksiin ontuu

Matti Eve otti Esalaisessaan (ESS 6.4.) esiin monta hyvää näkökulmaa, joita olen itsekin paluumuuttajana pohtinut. Mikä täällä on näin muuttunut?

Paljon yritetään kaikenlaista, mutta onko kaikki mietitty loppuun asti. Ovatko kaikki muutokset järkeviä pidemmän päälle? Luotettavuus kaupungin uudistuksiin ontuu. Toki pitää katsoa eteenpäin ja olla mieluummin edellä kuin jäljessä, mutta ei soitellen sotaan -tyylillä.

Olen ollut täältä pitkään pois ja nyt paluumuuttajana tuntuu, että todellakin huonompaan suuntaan on menty. Esimerkiksi uutta hotellia on kaavailtu milloin mihinkin ja vaikka minkälaisena usea vuosikymmen, mutta ei vain etene. Ei tänne saada matkailijoita ja vierailijoita, kun kaupungissa ei ole laadukasta, uudehkoa hotellia.

Lue myös: Lahti romahti hiilikellariin
 

Kaupungin päättäjät pitävät "salaseuroja", joista ei saa kuulua tietoa kaupunkilaisille. Jos joku tiedottaa, sille annetaan potkut. Ollaan tosiaan monessa mukana, mutta "ollaan vain mukana", on nimet mediassa, mutta ei saada aikaan yhteisiä päätöksiä.

Olenkin pohtinut muuttoa toiseen kaupunkiin. Voi olla, että sitä pohtii moni muukin. Lahti uudistuu, mutta ovatko suunta ja muutokset oikeita? Tähdätäänkö moderniin ja valoisaan kaupunkikuvaan vai ollaanko jämähdetty menneeseen? Kuten Eve toi esiin, johtajuus ontuu, eikä minunkaan mielestäni ole valoa näkyvissä.

Sirkka Elonen

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi