Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Kohtuutonta jonottamista terveyden kustannuksella

Lonkkaongelmani alkoivat jo keväällä ja ensi kerran sain hoitoa kesällä omalla terveysasemalla. Diagnoosin mukaan minulla oli limapussin tulehdus lonkassa. Lääkäri antoi neljä kertaa kortisonipiikkejä, mutta apua niistä ei ollut.

Sain sitten lähetteen Päijät-Hämeen sairaalaan. Kipu yltyi, mutta sairaalasta ei kuulunut mitään. Syyskuussa jouduin turvautumaan Terveystalon ortopediaan. Siellä minut määrättiin magneettikuvauksiin, mutta niitä ei voitukaan toteuttaa kuuloimplanttini takia. Sain lähetteen Tampereelle kuvauksiin, mutta sieltäkin tuli kielteinen vastaus. Minut lähetettiin takaisin Päijät-Hämeen sairaalaan. Tästä käynnistyi uusi ongelma - jonotus.

Marraskuun loppupuolella minulle kerrottiin jonojen kasvavan koko ajan. Nyt jonossa oli yli 400 ihmistä ja sairaalassa käsiteltiin vasta elokuun asiakkaita. Minulle on luvassa pääsy ortopedille ensi vuoden helmi-maaliskuussa. Sen jälkeen odotetaan vielä kuvauksiin pääsyä ja jos leikkaus on tulossa, niin odotus vain jatkuu ja jatkuu.

Lisätkää nyt niitä määrärahoja budjettiin niin, että Päijät-Hämeen sairaalakin voi palkata lisää lääkäreitä ja lyhentää kohtuuttomia jonoja.

Huolestunut kansalainen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen