Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Mielipide

Lukijalta

Lukijalta: Autojen korjaaminen on vaikeaa

Miniän auto (lainassa minulta) alkoi piiputtaa matkalla Riihimäeltä Lahteen, kulki kaasu pohjassa kuuttakymppiä. Miniä vei auton työpaikkansa naapuriin korjaamolle Lahden keskustaan. Siellä haettiin vikaa koko päivä, mutta ei vaan löytynyt.

Vaihdettiin tulppia ja tiivisteitä, mutta ei niistä ollut mitään apua. Lopuksi kerrottiin huonot uutiset: moottori pitäisi vaihtaa, maksaisi pari tonnia, mutta samalla kerrottiin hyvät uutiset: korjaamo voisi ostaa auton neljällä sadalla. He tarvitsisivat juuri sellaista (vähän ajettua Fusionia) vara-autoksi. Ei tullut kuitenkaan kauppoja.

Onneksi Riihimäellä naapurissa on korjaamo, jossa koneelta näki heti, että yksi pytty oli pois pelistä. Selitys: sytytystulppa oli hajonnut (murusina). Uusi tulppa, ja kas Fusion kiitää taas kohti uusia haasteita ilman murheen häivää.

Lahtelaisen korjaamon laskussa luki, että muun muassa tulpat on vaihdettu, mutta kun kysyin asiaa puhelimessa, selvisi, että ehkä sittenkin vanhat on pantu takaisin. Uudet osat jäivät vain laskuun.

Tarinan opetus on Nalle Puh -neuvo: valppautta, valppautta, valppautta, aina kun kurvaat korjaamon pihalle.

Matti Viren
Riihimäki

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Mielipide

Näytä lisää

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen