Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia

Tervetuloa Etelä-Suomen Sanomien kuntavaalikoneeseen!

Vaalikone on räätälöity Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen levikkialueen 14 kunnalle. Se sisältää yleisiä ja kuntakohtaisia väitteitä kuntapolitiikasta, mutta myös arvoista.

Vaalikoneessa ehdokkaiden mielipidettä on kysytty esimerkiksi koulujen ryhmäkokojen pienentämisestä, terveyskeskusmaksujen poistosta, turvapaikanhakijoiden perusturvasta ja työpaikan vastaanottamisen kriteereistä.

Etelä-Suomen Sanomat ja Itä-Häme haluavat tarjota lukijoilleen mahdollisuuden etsiä omia mielipiteitä lähinnä olevan ehdokkaan. Vaalikoneeseen vastaaminen on yksinkertaista. Kerrot vain, oletko väittämän kanssa samaa mieltä vai eri mieltä. Lähellä mielipiteitäsi olevat ehdokkaat näkyvät reaaliaikaisesti sivulla, kun vastaat väittämiin.

Etelä-Suomen Sanomat ja Itä-Häme julkaisevat useita juttuja ehdokkaiden vaalikonevastauksista ennen kuntavaaleja.

Kuntavaalit järjestetään sunnuntaina 9. huhtikuuta. Ennakkoäänestys on 29.3.–4.4.

Ehdokas, etkö ole saanut kutsua vaalikoneeseen?

Jos olet puolueen jäsen: puolueesi on hoitanut tietojesi toimittamisen vaalikoneeseen ja olet saanut kutsun sähköpostiisi. Tarkista sähköpostisi, myös roskapostilaatikko. Tarvittaessa ota yhteyttä sähköpostitse: vaalikone@mediataloesa.fi.

Jos olet jonkin yhteislistan tai valitsijayhdistyksen asettama puolueiden ulkopuolinen ehdokas: Ilmoita sähköpostitse tietosi (kunta, nimesi, ryhmittymän nimi) osoitteeseen vaalikone@mediataloesa.fi.