Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Talous

Päivä prinsessana: 460 euroa ja Disney Worldista hankittu tiara

Enää 125 päivää, niin lahtelainen Melina Meritähti saa viettää päivän prinsessana.

Pitkä, unelmien iltapuku on jo odottamassa helmikuun 16:ta eli lukiolaisten vanhojenpäivää.

Meritähti hankki pukunsa hyvissä ajoin lahtelaiskaupasta. Pukujen etsinnän hän aloitti ystäviensä kanssa melkein heti koulujen alettua tänä syksynä.

- Katselin ensin malleja netistä, sitten kävin Lahden kaupoissa. F.irmassa kokeilin muutamaa pukua, ja tämä löytyi nopeasti.

Melina Meritähdelle oli selvää, että puvun pitää olla tyyliltään prinsessamainen. Näitä pukuja suosii valtaosa vanhojenpäivätanssijoista. Meritähden puku on arvokkain vaate, mitä hänellä on koskaan ollut: se maksoi 400 euroa ja vannealushame 60 euroa.

Muita juhlavarusteita hän ei ole vielä hankkinut. Harkinnassa on huivi tai bolero, joka lämmittäisi helmikuun säässä. Sopivat ballerina-kengätkin täytyy olla.

- Tämän puvun kanssa sopii myös tiara, jonka olen ostanut Disney Worldista, kun olin 12-vuotias, Meritähti kertoo ja asettelee metallisen tiaran hiuksilleen.

Neito arvelee, että tiaran avulla saa myös kampauksen pysymään paremmin hallinnassa. Kampaaja on jo varattu. Meikkauspalvelua Meritähti ei aio ostaa.

Tanssiparikseen Lahden yhteiskoulussa opiskeleva Meritähti saa Lahden lyseota käyvän poikaystävänsä, joka aikoo pukeutua vuokrafrakkiin.

Pitkästä tyllimekosta tulee näyttävän näköinen, kun sen alla pidetään vannealushametta.
 

Terhi Säynäjärvi
terhi.saynajarvi@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (3)
swordfish

Tähän ei voi sanoa mitään ihailevaa. Lieneekö nuo kaksi mainittua opinahjoa hyväosaisten jälkikasvun paikkoja?

Di Lemma

Ei voi tosiaankaan ihailla. Kauas on tultu niistä ajoista, kun abeista vihdoin eroon päästyämme olimme koulun "vanhimpia" ja kolusimme mummuloiden vintit löytääksemme jotain siis oikein tosi vanhaa vaatepartta "ikäämme ja arvokkuuttamme" alleviivaamaan. Ja sitten pitämään nuoremmille oppitunteja vanhojenpäivänä - ja hauskaa oli niin vanhoilla kuin heidän "oppilaillaankin". Viime vuosikymmeninä on vanha kunnon perinne muuttunut varsinaisiksi prinsessapukukisoiksi ja kilpavarusteluksi. Eihän se nyt mikään ihan järkevä suuntaus ole. Mutta kuvastaako tuo hassu pukuleikki nykyisten lukiolaisten henkistä tasoa? Ettei vaan kuvastaisi...

Je Maintiendrai

Jaahas, abiprinsessat ja -prinssit. Eikö voitaisi luopua vanhojenpäiväteemasta ja tilalle vaihtaa modernimpi nimi, joka kuvastaisi kalliita pukuja, kampauksia ja meikkejä?

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X