Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Talous

Lahden Power avaa ovensa jälleen maanantaina - ensimmäisille jonottajille polkupyörät

Laajentunut Lahden Power avataan heinäkuussa. Kuva: OPA Latvala

Norjalaisen kodintekniikkaketjun Powerin liike avaa Lahdessa jälleen ovensa ensi maanantaina aamulla kahdeksalta, tiedottaa yritys. Kauppakeskus Mailissa sijaitseva myymälä suljettiin toukokuussa laajennustöiden takia.

Uusi myymälä on nyt kaksi kertaa isompi kuin edellinen. Remontissa uudistettiin myös liikkeen ilme, tuotevalikoima ja tilajärjestelyt.

Elektroniikkajätti odottaa ensimmäisten asiakkaiden saapuvan paikalle jo sunnuntaina. Yritys jakaa 30 ensimmäiselle jonottajalle ilmaiseksi Power-polkupyörät.

Mimmi Pitkänen
mimmi.pitkanen@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (6)
L.Ahti

Siistii, että ämpäreistä on siirrytty ihan oikeesti jonottamisen arvoiseen juttuun, kunnon ketjut munalukkoineen kannattaa kyl hankkia.

VALOT PÄÄLLE

Halvinta kiinarojua nuo pyörät ovat. Kestävät just yhden kesän ajaa, talven aikana ruostuu ketjut ja vaihtajat pilalle - ja sinulla on sitten metallijätettä. Jos et ole loukannut itseäsi pyörän jonkun osan hajotessa vauhdissa. Jälleenmyyntiarvoa on yhtä paljon kuin saadessakin.

Tällainen turha roju on oleva maailmamme tuho. Pienellä lisävaivalla saisi tehtyä kestävän pyörän, mutta vaatekaupan kertakäyttöisyys on vallannut jo urheiluvarusteetkin. Yhden kesän pyörä, ja ensi kesänä taas uusi...

Se ketju ja munalukko ovat todennäköisesti vuoden päästä arvokkaammat kuin pyörä.

Hilma

Sama asia nämä kiinan crossit, skootterit ja mönkijät. Kaikissa vuoden vanhojen myynti ilmoituksissa jotta pikkuvikanen kun ei vaan toimi ja näitä raatoja on pihanperät tulvillaan. Ei mitään järkeä kun rahat menee hukkaan ja jälkikasvulle traumat kun ei vehkeet pelaa ja kaverit porskuttaa paremmilla vehkeil.

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X