Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Talous

Uusi leipomo Lahteen: Vuohelan Herkku tähtää Suomen ykköseksi ja myös vientiin

Vuohelan Herkun leipomo toimii nelostien varrella Hartolassa. Kahvila (nykyään Kar de Mumma) siirtyi runsaat kolme vuotta sitten Hartolan Kuninkaanporttiin. Kuva: Osmo Kuisma

Vuohelan Herkku oy siirtää tuotantonsa Hartolasta Lahteen.

Yritys aloittaa elokuussa uuden, modernin leipomon rakentamisen Jokimaalle. Noin 6 000 neliömetrin tuotantotilaan tulee työpaikka noin 80 ihmiselle.

Gluteenittomien tuotteiden kuluttajakysynnän kasvu on aiheuttanut jo muutaman vuoden ajan positiivisia paineita Vuohelan Herkussa.

Tästä syystä yritys investoi vahvasti tarjontansa laajentamiseen ja palvelukykynsä parantamiseen.

- Olemme kasvuhaluinen yritys ja tähtäämme Suomen ykkösaseman lisäksi myös vientiin. Nykyistä toimitilaa on matkan varrella muutettu ja kehitetty niin, että se on palvellut hyvin tähän saakka, mutta riittävää kasvua tiloissa ei ole enää mahdollista saavuttaa, perustelee yrityksen toimitusjohtaja Pirkko Hämäläinen leipomon siirtoa Hartolasta Lahteen.

Päätös tuotannon siirtämisestä paikkakunnalta toiselle ei tapahtunut hetkessä. Sopivaa tonttia etsittiin muutaman vuoden ajan ja vihdoin se löytyi Jokimaalta Lahdesta.

Kun Vuohelan Herkun uusi leipomo on valmis, on se aikaisempaa tehokkaampi ja ympäristöystävällisempi. Tämä tarkoittaa työntekijöille toimivampaa työympäristöä ja yritykselle parempaa logistista sijaintia, mahdollisuutta tehostaa ja kasvattaa tuotantoa, ja tuoda markkinoille uusia asiakkaiden toivomia tuotteita.

Uusi leipomo aloittaa toimintansa vuoden 2018 aikana. Siihen saakka Vuohelan Herkun tuotanto toimii normaalisti Hartolassa.

Kalle Puttonen
kalle.puttonen@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (5)
Jaseli

Hyvä uutinen keliakiaa sairastaville.

Di Lemma

Kyllä vain, hyvä uutinen. Vuohelan Herkun tuotteet ovat muuten todella hyviä, kannattaa niitä maistaa, vaikka ei keliaakikko olisikaan.

Janteri

Hieno juttu!

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X