Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Päijät-Häme

Lahden burgeriherruus on nyt selvitetty: koko joukosta erottui selvästi kaksi ravintolaa, joista toinen kiri selvään voittoon

ESS.fin lukijat äänestivät Lahdessa Savontien varressa sijaitsevan Bus Burgerin kaupungin parhaaksi hampurilaispaikaksi. Kuva: Sami Lettojärvi

Koska Lahtea on jo hyvän tovin pidetty hampurilaiskaupunkina, ESS.fi päätti selvittää kaupungin burgeriherruuden. Kysyimme verkkosivuillamme viime viikolla, mikä on kaupungin paras hampurilaispaikka. Vastauksia tuli 1 449.

Jo alusta saakka kaksi ravintolaa, Savontien Bus Burger ja Vesijärvenkadun Hello American Diner, alkoivat kerätä ääniä selvästi kanssasisariaan ja -veljiään virkeämmin. Bus Burger piti koko ajan hienoista etumatkaa Hello American Dineriin. Lopussa Bus Burger kiri kuitenkin selväksi ykköseksi: se keräsi kolmasosan (460) kaikista annetuista äänistä. Hello sai 69 ääntä vähemmän (391), ja sillä heltisi selvä hopeasija.

Loviisankadun Lamykin's Cookhouse keräsi kolmanneksi eniten ääniä (81), ja vain äänen erolla neljänneksi tuli Fresno American Diner (80). Viidenneksi eniten ääniä annettiin Kauppakeskus Sykkeessä sijaitsevalle Pancho Villalle (51).

Sijat 6-10:

6. Santa Fe (42)

7. Burger City (41)

8. Ace Corner (37)

9. Hesburger (31)

10. Burger King (29)

Kaikkiaan ääniä annettiin kahdellekymmenelle eri ravintolalle, jotka hampurilaisia kaupungissa tarjoavat. Saipa äänen myös "oman keittiön burger" ja jo edesmennyt Räihän Grilli "oikean entisen linja-autoaseman kupeessa", kuten vastaaja asian ilmaisi.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin leffalippuja. Arpaonni suosi Heidi Siltalaa ja Jelena Juutia.

Krista Koivisto
krista.koivisto@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (23)
Paviaani

Haiskahtaa, ja pahasti, tämä äänestystulos. Hello on nykyään aina typötyhjä, ei siellä kukaan enää ees käy. Ylihinnoitellut huonot hampurilaiset, ja kakkosena äänestyksessä?

Hiisi

Heh käy huvikseen Tripadvisorissa. Aika paljon arvostelijoiden joukossa sellaisia ketkä ovat antaneet 5 tähteä ja Hello arvostelu onkin heidän ainoansa. Siellä on mm. Martin M nimimerkki antanut täydet 5 pistettä Hellolle :D

Aino

Tohon äänestykseen pystyi samalta koneelta äänestämään vaikka kuinka monta kertaa. Joku yrittäjä jos on vaikka kymmenen kaveriaan pistänyt puoleksi tunniksi äänestämään, niin siitähän kertyy jo 300 ääntä.

Hienoa ilmaista mainostahan se on, kun on äänestyksessä vaikkapa kolmen kärjessä. Vastaavaa näkyvyyttä ei saisi edes tuhannen euron mainoksella.

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X