Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Päijät-Häme

Nyt se selvisi, tänne tulee Lahden seuraava Burger King - töitä jopa 30:lle

Kuva: Lehtikuva

Remontin vuoksi sulkeutunut Lahden Neste K Kivistönmäki avataan uudelleen syyskuussa, jolloin asemalle avautuu Lahden toinen Burger King -ravintola. Liikenneaseman uutena K-kauppiaana aloittaa Jokke Väisänen, joka on toiminut Neste K ‑kauppiaana Järvenpäässä

Aseman remontin suunnittelu on käynnissä ja remontti alkaa vanhojen materiaalien purkutöillä. Polttoaineen jakelu jatkuu Kivistönmäellä normaalisti remontista huolimatta.

– Kivistönmäki menee sisäpinnoiltaan, keittiöltään ja kalusteiltaan aivan uusiksi. Asema sisustetaan uuden Neste K -konseptin mukaiseksi, kertoo Väisänen.

Myös Neste K Kivistönmäen autonpesupalvelut uudistuvat.

Neste K Kivistönmäki hakee parhaillaan uusia työntekijöitä. Aseman rekrytointitarve on noin 30 henkilöä. He tulevat työskentelemään sekä Burger King -ravintolassa että liikenneasemalla.

Nesteen ja K-ryhmän lähes 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi kuluvan vuoden loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa kaikkiaan noin 100 Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (12)
ITEAATTELIJA

"Nyt se selvisi, tänne tulee Lahden seuraava Burger King - töitä jopa 30:lle". On syytä muistaa, että tällainen "työllistäminen" ei ole nolla-summa peliä eli jostakin se on pois.

MIKA KIVELÄ

Jos se on jostakin muualta pois, niin silloinhan se nimen omaan on nolla summa peliä. Mutta mistä nämä työpaikat on mielestäsi pois?

ITEAATTELIJA

Alan tyopaikkojen määrä ei ole nolla, vaan nämä kolmekymmentä ovat jostakin muualta pois. Nämä kolmekymmentä eivät tuo uutta työtä seudulle vaan potti jaetaan uudestaan. Ite söin sattumoisin viikolla Mäntsälän Shellillä Burger Kingin burgerin ja voin sanoa, että samanlaista turhaa mautonta mössöä oli kuten muuallakin vastaavat. En suosittele!.

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X