Päijät-Häme

Mies riehui kahdessa eri lahtelaisravintolassa lauantaiyönä

Kuva: ESS/Arkisto

Noin 40-vuotiaan lahtelaismiehen kerrotaan poliisin tiedotteen mukaan aiheuttaneen häiriötä kahdessa eri ravintolassa lauantaiyönä.

Ensin mies oli riitaantunut keskustassa sijaitsevassa ravitsemusliikkeessä kahden naisen kanssa. Miehen epäillään pahoinpidelleen molempia naisia. He saivat vammoja, jotka näkyivät päälle päin.

Poliisin tullessa paikalle, mies oli kuitenkin ehtinyt poistua eikä häntä tavoitettu.

Muutamaa tuntia myöhemmin poliisi sai ilmoituksen, että sama mies riehuisi keskustassa sijaitsevassa ravintolassa, ja että hän oli rikkonut ikkunan heittämällä siihen tuopin. Mies oli ehtinyt poistua tästäkin ravintolasta, mutta ravintolan työntekijä oli seurannut häntä ja osoitti partiolle oikean miehen.

Alustavassa puhuttelussa mies myönsi heittäneensä täyden oluttuopin ikkunaan.

Mies kuljetettiin Lahden pääpoliisiasemalle, jossa hän potkaisi lopulta vielä konstaapelia jalkaan.

Miestä epäillään kahdesta pahoinpitelystä, vahingonteosta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Anne Honkanen
anne.honkanen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa maksutta!

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (4)
L.Ahti

Oli huono päivä tyypillä.

VALOT PÄÄLLE

Miksi et NYT ole huolissasi naisten kokemasta pahoinpitelystä?

Kommentisi tuntien, jos tekijä olisi ollut ulkomaalainen, et taatusti kuittaisi asiaa "huonoksi päiväksi". Edustat juuri sitä niljakasts ihmistyyppiä, joka ei oikeasti pätkääkään välitä naisten kokemasta väkivallasta, paitsi silloin, kun voit hypätä pahoinpidellyn naisen olkapäille huutamaan muukalaisvastaisuuttasi.

L.Ahti

Siis en mä mitenkään puolustanut tyyppiä, totesin vaan että sillä oli huono päivä. En hyväksy naisten haakkaamista minkäänmaalaiselta ja olen tämän ennenkin sanonut.

Scott

Valot päälle, Myönnetään, että en ehkä itsekkään ihan ymmärrä noita "huono päivä"-kommentteja(luultavasti kyse on sarkasmista), kun kyse on pahoinpitelyistä, mutta en myöskään ymmärrä kuinka väkivalta miestä kohtaan on jotenkin oikeutetumpaa. Jotenkin kommentistasi tuli sellainen käsitys. Koska toit tuon muukalaisvastaisuuden tähän, niin voin perustellusti kommentoida myös sitä -eli kyllähän tosi asia on, että naisen asema esim. islamistisessa maailmassa on huomattavasti heikompi kuin länsimaisessa. Tuon toteaminen ei ole rasismia, eikä muukalaisvastaisuutta.

Lue seuraavaksi X