Päijät-Häme

Kivimaan uimarit haukkoivat happea pinnallakin - hyvästä syystä

Kuva: Katja Luoma

Lahden Kivimaan uimahalli vältti viime viikolla jopa viikkojen huoltoseisokin. Hallin ilmastoinnin tuloilmakone hajosi, mutta uusi saatiin nopeasti tilalle.

- Koneet eivät ole hyllytavaraa ja normaalisti puhutaan viikkojen toimitusajasta. Nyt oltiin onnekkaita, kun eräästä toisesta projektista saatiin kone saman tien asennukseen, kertoo kaupungin liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas.

Ahokkaan mukaan hallissa olisi turvauduttu väliaikaisratkaisuihin, jos tilanne olisi vaatinut. Hallin sulkeminenkin on tällaisissa tapauksissa mahdollista, jos mikään muu ei auta.

Jotkut uimahallin asiakkaat olivat kiinnittäneet huomiota huonontuneeseen sisäilman laatuun. Ahokkaan mukaan liikuntapalveluihin saakka valituksia ei tullut, vaikka sinne aika herkästi palautetta annetaankin.

- Hetkellisesti tuloilma on saattanut olla normaalia heikompaa. Kaupungin tilapalvelut hoiti ongelman ripeästi, kiitos siitä.

Kari Anttinen
kari.anttinen@mediataloesa.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?
Hanki lukuoikeus ESS:n koko verkkosisältöön

Kirjaudu tästä

ESS - joka hetki läheltäsi.

Ota käyttöösi ylivoimaisesti paras sisältöpaketti Lahden alueen uutisista, ilmiöistä ja tapahtumista. Tilaajana voit olla varma että pysyt ajan tasalla kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu.

Mitä saan tilaajana?

  • Kaikki ESS.fi-sivuston sisällöt
  • Kaikki paperilehden sisällöt
  • Pääsyn sisältöihin kaikilla laitteilla, mistä ja milloin tahansa
Kirjaudu sisään tästä
Kommentointi (2)
JAMES POTKUKELKKA

No nyt ollaan isojen asioiden äärellä.

Jahvetti

Happikato kaloille se on kohtalokasta uimareista en tiedä

Tunti Päivä Viikko Kuukausi
Näytä lisää

Lue seuraavaksi X