Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Päijät-Häme

Hollolan Päivi Rahkonen suoriutui työstään hyvin

Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkonen. Kuva: Pertti Louhelainen

Hollolan kunnanhallitus arvioi maanantaina, että kunnanjohtaja Päivi Rahkonen on suoriutunut viime vuonna tehtävistään hyvin. Etenkin talouden tasapainottaminen oli onnistunut. Huonoimmat pisteet tulivat kunnan työllisyyden ja elinvoiman edistämisen saralta, mutta huonoimmankin osa-alueen yleisarvosanaksi tuli "hyvä".

Kunnanhallitus keskusteli kokouksessa lisäksi jätteistä. Päijät-Hämeessä on jatkunut jo pitkään epäselvyys siitä, voiko jätteiden kuljetus olla kiinteistön haltijan järjestämää. Kunnanhallituksen mukaan kriteerit siihen eivät täyty missään kunnassa, eikä nykyinen järjestelmä siksi ole lainmukainen. Jos kuntien yhteinen jätelautakunta ei saa asiaa korjattua, tulee alueella siirtyä kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen.

Hallituksessa päätettiin lisäksi, että Rudus oy saa haluamansa ympäristöluvan ylijäämämaiden ja rakennuspurkujätteen käsittelyyn Hollolan Okeroisissa. Alueen nykyisestä toiminnasta on tullut valituksia, koska siitä aiheutuu pölyä, meteliä ja tärinää. Hollolan kunta edellyttää, että lupa myönnetään, jos yritys vastaa siitä, että kohtuutonta haittaa ei aiheudu alueen asukkaille tai virkistyskäytölle.

Emmi Tuomisto
emmi.tuomisto@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (5)
Anteroinen

Vielä kun oppisi tervehtimään ihmisiä niin hyvä olisi. Antaa turhan ylpeän kuvan itsestään.

Amigo

Pelkääkö kunnanhallitus, että hommat loppuu SOTEN myötä, kun alkaa haalimaan jätehuoltoa kunnan järjestämäksi. Hollolassa on toiminut hyvin kiinteistön haltijan järjestämä jätteenkuljetus. kiinteistön haltija on voinut kilpailuttaa ja valita haluamansa jätteenkuljettajan.

Tosentti Päkman

Työtä ei tule kenelleekään, koska ne teetetään kuljetusliikkeillä kuten nytkin. Ne välistävetorahat, jotka kunnallisesta jätehuollosta tulevat eivät saavu Hollolaan saakka. Päijät-Hämeen Jätehuolto nielaisee ne ja jakaa osinkona aikanaan pääosin Lahteen.

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X