Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Päijät-Häme

Lahtelaisia etsitään ruokakuskeiksi, tarjolla viiden euron kuljetuspalkkio

Kaupat käyttävät myös kuljetusyrityksiä asiakastilausten toimittamisessa. Joutjärven K-Supermarketin kauppias Erkki Saarinen (keskellä) keskustelee Lahden Kauppapalvelun Pauli Semerin (vas.) ja Lassi Kääriän kanssa. Kuva: Mirja Hussain

Lahtelaisille on kohta tarjolla uusia ansiomahdollisuuksia, kun verkkokaupasta ostettujen ruokien tuore kuljetuskokeilu pääsee käyntiin.

Kokeilu on eräänlainen karvalakkimalli kuriirifirmojen ja Postin tarjoamista kuljetuspalveluista. Kuka tahansa yli 14-vuotias voi ryhtyä tavarantoimittajaksi ja kuljettaa useamman perheen ruuat samalla kertaa perille. Joka kuljetusmatkasta on luvassa viiden euron palkkio.

Uudenlainen kotiinkuljetus on tarjolla Lahden Paavolan Citymarketin asiakkaille. Yksityisten henkilöiden lisäksi myös järjestöt toivotetaan tervetulleiksi jakelutehtäviin.

Coreorientin markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi uskoo uudelle palvelumuodolle löytyvän kannatusta.

- Mitä enemmän väestö ikääntyy ja nettilukutaito on hyvä, sitä enemmän on tarvetta edullisesti tuotetuille palveluille.

Ahvenlampi muistuttaa, että kuljetustehtävät ovat avuksi myös nuorisotyöttömyyttä vastaan.

Kuljetuspalvelu käynnistyy huhtikuun 22. päivänä. Kyydin tarjoamiseen valmiit henkilöt voivat ilmoittautua kuljettajiksi osoitteessa www.piggybaggy.com/paavola.

Lue lisää keskiviikon Etelä-Suomen Sanomista.

Oikaisu: Toisin kuin alkuperäisessä jutussa kerrottiin, Coreorient ei rekrytoi kuljettajia. Sen sijaan yritys tuottaa kimppakyytipalvelun, jossa kuka tahansa voi olla kuljettajana tai kuljetuksen tilaajana.

Petri Koivisto
petri.koivisto@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Asiasanat:

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi (20)
Kerpo

Vai nuorisotyöttömyys helpottuu. Koskahan ymmärretään mikä on työ ja mikä työn harrastelua. Pitäisi ymmärtää että työksi voi kutsua sellaista työtä jolla ihminen tulee toimeen. Saadakseen edes perustulon kasaan, täytyy ruokia kuljettaa vähintään kahdeksaan osoitteeseen päivässä. Että tätä voisi kutsua työksi pitäisi ruokia kuljettaa viiteentoista osoitteeseen pivässä, eikä silläkään tulolla hyvin elä, varsinkaan jos on vielä auto kustannettavana. En minä tälläistä kokeilua vastusta. Mutta kaikkien pitäisi eroittaa puuhastelu ja työnteko. Ihminen tarvitsee työn jolla elää ja voi jotain harrastaakin. Puhumattakaan että voisi hankkia asunnon ja maksaa siihen otettua lainaa. Tämä on siis puuhastelua. Ei sillä paranneta työllisyyttä, eikä työttömyyttä! Mediankin pitäisi jo ymmäärtää.

HENNI AHVENLAMPI

Hei Kepro, Tässä osa sanoistani, jotka eivät päätyneet lehteen: Kuljetuskorvausten lisäksi PiggyBaggy voi tehdä työtodistukset kaikille halukkaille kuljettajina toimineille, joka toivottavasti auttaa myös jatkossa työnhaussa. Ystävällisin terveisin, Henni Markkinointipäällikkö Henni Ahvenlampi CoReorient Oy/PiggyBaggy-tavarakimppakyyti

Pessi Misti

Kertokaapa mikä on tuon "palvelun" kokonaishinta? Välitysfirma varmasti ottaa omansa? Maksaako tuon osuuden ruuan ostaja vai palveluun ilmoittautunut "naapuri"? Kauppias sitä tuskin maksaa, tai sitten on maailma muuttunut..

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X