Aiheet
Kirjaudu ulos

Käyttäjätiedot

Nimi:
Osoite:
Postinro ja toimipaikka:
Sähköposti:
Nimimerkki:
Asiakasnumero:
Liitä asiakasnumero tiliin
Muokkaa tietoja

Voimassa olevat tilaukset

Tuote:
Tyyppi:
Voimassa: -
Muokkaa tilauksia
Päijät-Häme

Nastola kunnostaa Ruuhijärven koulun

Ruuhijärven koulu kärsi mittavia vahinkoja tulipalossa huhtikuun lopussa. Kuva: ESS

Nastolan kunnanvaltuusto antoi siunauksensa Ruuhijärven kyläkoulun kunnostamiselle maanantaisessa kokouksessaan. Kokous jatkui keskiyöhön asti.

Valtuutettu Marko Varjonen (kok) esitti hallituksen esityksestä poiketen, että Ruuhijärven koulu korjattaisiin täysarvovakuutuksella paloa edeltävään tilaan. Mervi Liljan (kok) kannatti esitystä. Valtuutettu Seppo Virtanen (sd) puolestaan esitti, että Ruuhijärven koulu purettaisiin. Esitys sai kannatusta Virpi Suhoselta (sd).

Varjosen ja Virtasen poikkeavista esityksistä järjestettiin äänestys, jonka voitti Varjosen esitys äänin 25-11. Seitsemän valtuutettua äänesti tyhjää. Varjosen esitys kaatui kuitenkin lopulta hallituksen esitystä vastaan äänin 24-17. Kaksi valtuutettua äänesti tyhjää. Näin valtuusto päätti kunnostaa koulun hallituksen esityksen mukaisesti.

Kokouksessa kuultiin myös Raimo Peltolan (ps) esitys, jonka mukaan päätös Ruuhijärven koulun kohtalosta siirrettäisiin vuoden 2013 talousarvion käsittelyn yhteyteen. Siihen asti oppilaille järjestettäisiin opetusta Nastolan muissa alakouluissa. Käsittelyn siirtäminen kaatui äänin 40-3.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Kaikki verkkopalvelut ovat jo käytössäsi ESA-tunnuksillasi.

Kirjaudu sisään

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje ja saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentointi
Ei kommentteja

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X