Reimarin kaava herättää yhä närää

Päijät-Häme
Reimarin alueen omistaja-yrittäjä Juha Eskola uskoo vahvasti Reimarin menestykseen, kun kaava varmistuu ja uusien tilojen rakentaminen toteutuu.
Kuva: ESS

Reimarin alueen asemakaava Asikkalan Pulkkilanharjulla on neljän vuoden valmistelun jälkeen etenemässä loppusuoralle.

Monien kompromissien tuloksena syntynyt kaavaehdotus herättää kuitenkin edelleen paikallisten kesäasukkaiden "etujärjestössä" Pulkkilanharju-seurassa tiukkaa kritiikkiä. Seura vaatii jättämässään lausunnossa vielä lisäselvityksiä kaavasta.

Sen sijaan Asikkalan kotiseutuyhdistys ja Pulkkilan yhteismaiden hoitokunta puoltavat kaavaa. Samaa toivoo myös alueen omistajapariskunta Juha Eskola ja Soile Kyntäjä. He odottavat pääsevänsä mitä pikimmin rakentamaan uusia ravintola- ja majoitustiloja nykyisen paviljongin tilalle.

Aiheesta lisää keskiviikon Etelä-Suomen Sanomissa.

ESS.fi
  • Antti Mäntymaa

Kommentointi